Neka ga tamo trajnoadmin je napisao/la: ↑01 maj 2021, 14:43Zipu je sedmicni ban zbog psovki i vrijedjanja istekao prije sedam dana. Mislim I Nobelu isto.Zoran28 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 14:39Zip je sehidio, tj. banovan zbog psovanja drugom forumasu. A Nobel ce izroniti za one sto ga volebordobijeli je napisao/la: ↑01 maj 2021, 14:37Gdje su i sta rade Zip i Alfred ugledni forumasi. Ostavise nas u kljucni trenutcima sezone da sami ovu muku prolazimo![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PeppermintSA
- Kontakt:
Danima sam nervozan i kao zapeta puška, a danas sam nekako malaksav i indiferentan. Naprosto ne vjerujem u ovu ekipu i ovaj stručni štab i zbog toga mi je muka. Molim boga da me demantuju. Ovo je ligaška utakmica ne sezone već desetljeća. Titula u ovoj sezoni je neopisivo bitna - donosi nam status najtrofejnijeg bh kluba, ogromne pare, mogućnost evropske jeseni, učešća u tri euro takmicenja - ma sve. Tačno mi nije dobro.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Vinko, budi jednom čovjek i daj da igramo napadački!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ja bi isto ovo volio.Madafaka je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:03Hajde ziherasu daj nam potpunu ofanzivu od prve minute
....................Mesanovic................
Jukić..............Velkoski................Fanimo...
............Đokanovic....Oremus..........
Pidro....... Dupovac...... Milicevic......Hebibovic
...................... Kovačević..........................
Samo naprijed Saraj'vo!
Kovačević; Oremuš, Miličević, Dupovac, Pidro; Pejović, Đokanović, Mustedanagić; Fanimo, Velkoski, Mešanović
klupa:Džafić, Bešić, Hebibović, F. Hodžić, Jukić, Dervišagić, Milanović, Handžić, Sušić.
klupa:Džafić, Bešić, Hebibović, F. Hodžić, Jukić, Dervišagić, Milanović, Handžić, Sušić.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Idemo do pobjede!!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Sve super, jedino Pejovic...

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jel moguce da nmg gledat ASBIH HD vec moram kupiti **** paket of 5 KM ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
FK Sarajevo: Kovačević, Pidro, Oremuš, Mustedanagić, Mešanović, Velkoski, Miličević, Pejović, Đokanović, Dupovac, Fanimo.
FK Željezničar: Erić, Kosorić, Štilić, Alispahić, Blažević, Bojo, Čeliković, Lendrić, Ikić, Gasal, Šehić.
FK Željezničar: Erić, Kosorić, Štilić, Alispahić, Blažević, Bojo, Čeliković, Lendrić, Ikić, Gasal, Šehić.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Predpostsvka je bila izgleda da sam pogodio. Hajdeeeee Sarajevoooobordobijeli je napisao/la: ↑01 maj 2021, 12:31Kovacevic
Oremus
Dupovac
Milicevic
Pidro
Djokanovic
Pejovic
Zinedin
Velkoski
Fanimo
Mesanovic
Isto...PeppermintSA je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:49Danima sam nervozan i kao zapeta puška, a danas sam nekako malaksav i indiferentan. Naprosto ne vjerujem u ovu ekipu i ovaj stručni štab i zbog toga mi je muka. Molim boga da me demantuju. Ovo je ligaška utakmica ne sezone već desetljeća. Titula u ovoj sezoni je neopisivo bitna - donosi nam status najtrofejnijeg bh kluba, ogromne pare, mogućnost evropske jeseni, učešća u tri euro takmicenja - ma sve. Tačno mi nije dobro.
Sretno braćo, ko preživi pričat će.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Apsolutno isto. Dugo nisam bio nervozniji nego pred ovu utakmicu...PeppermintSA je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:49Danima sam nervozan i kao zapeta puška, a danas sam nekako malaksav i indiferentan. Naprosto ne vjerujem u ovu ekipu i ovaj stručni štab i zbog toga mi je muka. Molim boga da me demantuju. Ovo je ligaška utakmica ne sezone već desetljeća. Titula u ovoj sezoni je neopisivo bitna - donosi nam status najtrofejnijeg bh kluba, ogromne pare, mogućnost evropske jeseni, učešća u tri euro takmicenja - ma sve. Tačno mi nije dobro.
Kad’ jednom prodje sve...
- 19BordoBijeli46
- feniksptica
- Kontakt:
Navijaci Zelje se raduju kad su vidjeli da Pejovic igra
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno najjače što imamo.....
Hajde Zizu došlo je tvojih pet minuta
Hajde Zizu došlo je tvojih pet minuta
Najbolji sastav trenutno. Idemo po pobjedu

Da li ce ikad na MWTV biti HD Arena?
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benjolos, pjankesarajevo, riki46, Sinfoc1986, Vanja8 i 87 gostiju.