Najbolji igrač ubjedljivo!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bravo Andrej macko
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
-
- Kontakt:
Oba stopera po karton, juris na njiiiiiiiiiiiih !!!
Mrlje igraju ziheraski, brane se i cekaju greske. Udvajaju Fanima, boje ga se scena. 

U novi boj ...
Sve mi je jasno, al da naši bekovi nemaju apsolutno nikakav doprinos u napadačkom dijelu nikad neće bit. Isto ko da igramo sa 8 igrača kad smo u posjedu, bože me sačuvaj, centra ne prelaze ni Pidro ni Oremuš. Nigdje na svijetu ovo nema.
Kaljanac nas favorizuje za sada opasno, mora se ovo iskoristiti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Treba se na poluvremenu dogovoriti oko cijene da sami sebi zabiju, jer ove nase spodobe ga nikada nece uvaliti.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja bih im halalio nesposobnost da nešto urade u napadu, ali ni u odbrani nisu za prolaznu ocjenu.bodi123 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:22Sve mi je jasno, al da naši bekovi nemaju apsolutno nikakav doprinos u napadačkom dijelu nikad neće bit. Isto ko da igramo sa 8 igrača kad smo u posjedu, bože me sačuvaj, centra ne prelaze ni Pidro ni Oremuš. Nigdje na svijetu ovo nema.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Slažem se.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- siroliver69
- Kontakt:
Fanimo najgori
A da mozda nije trener zabranio im sa isu visoko i da budu osiguraci?bodi123 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:22Sve mi je jasno, al da naši bekovi nemaju apsolutno nikakav doprinos u napadačkom dijelu nikad neće bit. Isto ko da igramo sa 8 igrača kad smo u posjedu, bože me sačuvaj, centra ne prelaze ni Pidro ni Oremuš. Nigdje na svijetu ovo nema.
Nemoguce da pidro koji je visio u napadu prethod ih sezona sad centar ne prelazi jer eto ne prelazi mu se
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa sta spavas u ofdajdu **** ga dan...
Samo ofsajd mozemo vidjet od Mesanovica.
Samo ofsajd mozemo vidjet od Mesanovica.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jooj ja igre i qrca hahahahaha
Bravo šefe!
Bravo šefe!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ovo je muka gledati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije valjda, da ste ocekivali leprsavu igru
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mesanovic i Velkoski nisu lopte primili ... Igra nam se bazira na tome da se lopta da Fanimu pa sta bude , a on je skoro pa sve lopte izgubio.
Zadnja izmjena: pitartz, dana/u 01 maj 2021, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kad’ jednom prodje sve...
-
- Kontakt:
Odlicno se branimo,samo nedaj prici golu Vinkec.
Moguće, ne isključujem tu opciju, samo bole oči od bezopasnosti bekova.Pantelija je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:26A da mozda nije trener zabranio im sa isu visoko i da budu osiguraci?bodi123 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:22Sve mi je jasno, al da naši bekovi nemaju apsolutno nikakav doprinos u napadačkom dijelu nikad neće bit. Isto ko da igramo sa 8 igrača kad smo u posjedu, bože me sačuvaj, centra ne prelaze ni Pidro ni Oremuš. Nigdje na svijetu ovo nema.
Nemoguce da pidro koji je visio u napadu prethod ih sezona sad centar ne prelazi jer eto ne prelazi mu se
Ništa mi ne igramo, smiješni smo ko i čitavo proljeće. Ovo se može dobit samo nekom srećom, individualno, penalom i slično.
Meša burazeru morel se izać iz offsidea
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Ado_77, bhfanatic14, boki86, ErosViverosViv, Fudo, Google Adsense [Bot], jurisicduska, miguelramos, mire971, n0dix, pjankesarajevo, Rule_hz, Tatamata1946 i 83 gosta.