Vrlo vjerovatno da hoće, ovdje su preticanja moguća jedino kroz box vjerojatno

Max se zayebao sa T4 izlijevanjem imao je pole

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Vrlo vjerovatno da hoće, ovdje su preticanja moguća jedino kroz box vjerojatno
pa i prosle godine spasila kisa trku
I ova ti je u toj kategoriji iako nije ulična, ali tu su sve staze gdje se voze jedni iza drugih bez mogućnosti napada i samim tim preticanja
Koliko se sjećam, nije bila kiša, već je bilo izuzetno hladno. Znam da je početak bio top, Lando preuzeo vrh. Kasnije je sve došlo na svoje.
Mora Monako zbog tradicije i najzanimljivijih kvala, a ni trka nije teski odron nikad radi incidenata
Znam da mora i znam da ce vjecno biti. Ali kad dodje vikend u Monaku, znam unaprijed da ce biti smor.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:31Mora Monako zbog tradicije i najzanimljivijih kvala, a ni trka nije teski odron nikad radi incidenata
Ova je top za oči, sochi kao u kavezu da vozis, francuska ubi sa bojama okolo stazeDonnie Darko je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:47Ova staza je barem lijepa za oči za razliku od Sochia koji je potpuno bljutav, dosadan, beživotan, i Paul Ricarda od kojeg me glava zaboli od boja.
Baku je meni odlična staza. Zapravo staza kao staza je ništa posebno ali su utrke većinom odlične.Azpi je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:54Ova je top za oči, sochi kao u kavezu da vozis, francuska ubi sa bojama okolo stazeDonnie Darko je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:47Ova staza je barem lijepa za oči za razliku od Sochia koji je potpuno bljutav, dosadan, beživotan, i Paul Ricarda od kojeg me glava zaboli od boja.![]()
Ali opet ne znam ovako iz glave ijedna novija staza da je nešto dobra![]()
nema nista od Malezije
I ja volim Austin na f1, ali primjetio sam da nije na igri toliko popularna kod raje da vozeDonnie Darko je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:56Baku je meni odlična staza. Zapravo staza kao staza je ništa posebno ali su utrke većinom odlične.Azpi je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:54Ova je top za oči, sochi kao u kavezu da vozis, francuska ubi sa bojama okolo stazeDonnie Darko je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:47Ova staza je barem lijepa za oči za razliku od Sochia koji je potpuno bljutav, dosadan, beživotan, i Paul Ricarda od kojeg me glava zaboli od boja.![]()
Ali opet ne znam ovako iz glave ijedna novija staza da je nešto dobra![]()
Austin mi je vrhunska staza sa dobrim utrkama. Jedna od dražih za vozit na igricama.
Ali da je puno više užasnih novih staza, nego dobrih, 100%.
Teško, Mercedesov pace je daleko najjači. Hamilton uzima ovo kao po običaju, očekujem kiks Bottare i drugo mjesto za Maxa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.