FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo nek jos napise neko da bilo kojeg igraca treba ostaviti..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
koja smijurija od kluba za koga ja navijam sunce ti poljubim bolje mi je pletenje pratiti nego ovo
-
- Kontakt:
Red je nekome pitchku polomiti napokon
Majku im j**** raspalu. Nakon ove utakmice dajte im ispisnice. Uprava takođe nek' se nosi u p.m. zajedno sa onim gayom.
Restart totalni, makar ispali iz lige iduće sezone.
Restart totalni, makar ispali iz lige iduće sezone.
-
- Kontakt:
A šta si to ti kao spreman uradit de mi reci?KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:18Sutite pickurine od navijaca. Neka nemaju nikakav pritisak i neka igraju preko kurca kad mi samo gledamo i posmatramo.
Kakvo sabotiranje od strane igrača,kakva žalost dokle je Željo dogurao,nema obdje oporavka ni za 15 godina,Amarov smrad će se osjetiti i za 10 godina.....
Manijaci-***** koje sute
Manijaci-***** koje sute
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Nek ide i on u pm
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dajte casu vina za Stilica debila.
Nadam se samo da ce navijaci na trening doci sa sporazumnim raskidima ugovora u svojim rukama. Ko ne bude htio da potpise pred svima ga prebiti, odvaliti bubrege. Sa juniorima zavrsiti sezonu..
Nadam se samo da ce navijaci na trening doci sa sporazumnim raskidima ugovora u svojim rukama. Ko ne bude htio da potpise pred svima ga prebiti, odvaliti bubrege. Sa juniorima zavrsiti sezonu..
Gledaj ovog strucnjaka konta ako ubaci jos kojeg napadaca nesto cemo napravit
**** ti sulenta majku kockarsku mrs s klupe

**** ti sulenta majku kockarsku mrs s klupe
Cuva Bog Zelju svog!
Ne treba nikog ostaviti, ma nikog, mrs iz kluba
Goreg Zelju ne pamtim.
Alispahic je bruka za fudbal, lik ne moze istrcati 10m
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
Nije da ne znaju, neće da igraju i to je to.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Pitari u 8 kola 3 gola, nama do 60 minute 3 gola. Zato Vinko izbaci Fanima da ne prečeraju. Amar, Amar, Osim, Osim
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ja sam davno rekao jos poslije prvog kiksa od Olimpika na GRB da se trebaju redovno u mozak karati dolazkom na trening. Ovako igraju bez pritiska, prazne tribine boli ih **** za sve a mi svi sutimo.Plavamamba je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:20A šta si to ti kao spreman uradit de mi reci?KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:18Sutite pickurine od navijaca. Neka nemaju nikakav pritisak i neka igraju preko kurca kad mi samo gledamo i posmatramo.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Ko ce ih karat kad su Manijaci postali prodavnica odjeceKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:22Ja sam davno rekao jos poslije prvog kiksa od Olimpika na GRB da se trebaju redovno u mozak karati dolazkom na trening. Ovako igraju bez pritiska, prazne tribine boli ih **** za sve a mi svi sutimo.Plavamamba je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:20A šta si to ti kao spreman uradit de mi reci?KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:18Sutite pickurine od navijaca. Neka nemaju nikakav pritisak i neka igraju preko kurca kad mi samo gledamo i posmatramo.
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, b00t, sebalos, WeekendOffender i 94 gosta.