Ja maloprije igrao PES-a , a sada kad ga pokrenem pise AFS file not found

Moderator/ica: Padovan

vjeruj mi da nisam ni ja to skontao samo sam vidio da je otvorio to u notpad i onda nes obrisaoDevil je napisao/la:@Emire dosao sam do ovoga dela kada trebam da prekopiram u host,odakle to da uzmem da ne prekucavam sve od njega.
 pa izasao uglavnom bitno je da nisam ni to skonto ali zato jest onaj F.K.S on je to meni uradio
  pa izasao uglavnom bitno je da nisam ni to skonto ali zato jest onaj F.K.S on je to meni uradio 

druze idi na LOAKL DISC CDonnie Darko je napisao/la:daj smo fks na team vieweru mi o nastimaj
 Windows
 Windows  sistem32
 sistem32  draivers
 draivers  etc
 etc  host open notpad i onda koliko sam ja vidio one je to samo selektiro i obrisao
 host open notpad i onda koliko sam ja vidio one je to samo selektiro i obrisao  a potom izasao i rekao meni uzivaj
  a potom izasao i rekao meni uzivaj  

gdje je tebi zapeloDevil je napisao/la:Ove dva klosara kada trebaju nema ih samo da naprave jedan ulet.

sve izbrise?senad_flamin je napisao/la:druze idi na LOAKL DISC CDonnie Darko je napisao/la:daj smo fks na team vieweru mi o nastimajWindows
sistem32
draivers
etc
host open notpad i onda koliko sam ja vidio one je to samo selektiro i obrisao
a potom izasao i rekao meni uzivaj
Eto na prosloj strani napisano,mrzi me da kapiram dalje.senad_flamin je napisao/la:gdje je tebi zapeloDevil je napisao/la:Ove dva klosara kada trebaju nema ih samo da naprave jedan ulet.

jesam li u igri, nisam upratio jbg.Puma je napisao/la:jel mogu ovdje da se prijavim ?

a i ti si stigao do tog host da iskreno kazem meni je radio @F.K.S preko onog programa koliko sam ja vidio on nije nista copy... samo otisao na windows-32-draivers-host otvorio u notpadu i i ono sve izbrisaDevil je napisao/la:Eto na prosloj strani napisano,mrzi me da kapiram dalje.senad_flamin je napisao/la:gdje je tebi zapeloDevil je napisao/la:Ove dva klosara kada trebaju nema ih samo da naprave jedan ulet.
 izadje onda i ja udje u igru online mode . i radi...a li moras na onom forumu biti online
  izadje onda i ja udje u igru online mode . i radi...a li moras na onom forumu biti online
 onda bi trebali skinut psl squads patch, koji dodaje nove timove i igrati tako.
  onda bi trebali skinut psl squads patch, koji dodaje nove timove i igrati tako. 

Neces transferi su odradjeni vrhunski !Donnie Darko je napisao/la:jbt grbovi necu da igram sa torresom u atleticu
 pokusao sa emirom odigrat, stari rosteri bili
  pokusao sa emirom odigrat, stari rosteri bili 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.