FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prestrogo dade penal konama i da su ga dali, imali bi psihološku prednost i mi bi se skroz povukli, psiha je čudo, ja se bio usro a kamoli igrači.
Šta hoću reći, ovako kad protivnicima svira penal još kad protivnik počne sjeći igru, izležavati se (Radnik) mi možemo prosuti bodove i da smo mnogo jači.
Sudijske odluke drastično mogu promijeniti tok utakmice i lahko je i večeras moglo tako biti.
Ljudi u klubu moraju zaštiti klub, moraju bit pametni, moraju unaprijed razmišljat, mislit i planirat.
Mi mormo ukazivat na greške i vršiti pritisak na sudije.
Šta hoću reći, ovako kad protivnicima svira penal još kad protivnik počne sjeći igru, izležavati se (Radnik) mi možemo prosuti bodove i da smo mnogo jači.
Sudijske odluke drastično mogu promijeniti tok utakmice i lahko je i večeras moglo tako biti.
Ljudi u klubu moraju zaštiti klub, moraju bit pametni, moraju unaprijed razmišljat, mislit i planirat.
Mi mormo ukazivat na greške i vršiti pritisak na sudije.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Je li neko u prilici da okaci ovdje onako fino sve golove od danas? Fino kamera i komentator da je sve. Ovo se mora ovjekovjeciti?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Zabrinut sam za zdravlje pojedinih "navijaca" Sarajeva nakon vecerasnje pobjede. Na hajr i na dobro, amin !
SAMPIONI !!!
SAMPIONI !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Još bolji tekst. Ima da glasam za njega dok ne umre
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hvala na divnom poklonu i čestitke momcima na odličnoj igri i velikoj pobjedi. Idemo dalje
Amer Dupovac!
Hajmo na ono brdo iznad Tusnja, pa da prebrodimo i ove Sisare, a onda juriiiiiiis do kraja!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- LegendKiller
- Kontakt:
Zinedin - Tino - Dokanovic vezni red za preostale tekme i da se ne brinemo za titulu!
Odlično na kraju ispade sve. Šteta što im nismo spakovali još koju gol, da ih baš dotučemo. Bilo je itekako prilika.
Prvo smo bili bolji, ali oni se dobro postavili. Na kraju Mešanović, Fanimo i Mustedanagić na individualni i kvalitet probili odbranu. Đokanović ponovo fenomenalan, spasio možda i čist gol.
U drugom odmah penal na početku i maestralni Kovačević. Mada, ostavljam mogućnost da je i Štilić Semir, što unosi nemir namjerno promašio. Kako god, to nam je dalo dodatnog elana. Majstorije Fanima ne treba komentarisati. Onda su oni krenuli ofanzivni je dali gol i još par opasnih situacija. Kod nas izašli Mešanović i Fanimo i istupila se oštrica. Ne smijem ni zamisliti da su oni ostali, na one kontre.
Nadam se da je ovo Krsti zadnji derbi. Zahvaliti se i njemu kao i Handžić i Hebiboviću. Kao iskusni igrači prave početničke greške.
Tatar i Rahman na ovu ekipu.
Prvo smo bili bolji, ali oni se dobro postavili. Na kraju Mešanović, Fanimo i Mustedanagić na individualni i kvalitet probili odbranu. Đokanović ponovo fenomenalan, spasio možda i čist gol.
U drugom odmah penal na početku i maestralni Kovačević. Mada, ostavljam mogućnost da je i Štilić Semir, što unosi nemir namjerno promašio. Kako god, to nam je dalo dodatnog elana. Majstorije Fanima ne treba komentarisati. Onda su oni krenuli ofanzivni je dali gol i još par opasnih situacija. Kod nas izašli Mešanović i Fanimo i istupila se oštrica. Ne smijem ni zamisliti da su oni ostali, na one kontre.

Nadam se da je ovo Krsti zadnji derbi. Zahvaliti se i njemu kao i Handžić i Hebiboviću. Kao iskusni igrači prave početničke greške.
Tatar i Rahman na ovu ekipu.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ko ce trcati za tu dvojicu, Djokanovic sam?LegendKiller je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:34Zinedin - Tino - Dokanovic vezni red za preostale tekme i da se ne brinemo za titulu!
Amer Dupovac!
I za iftar onaj burek iz pekare iza tusnja
Sta je ono nako dobro majko mila

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kad nisam umro kod njihovog penala, mati mila. Ovo je proslo najbolje moguce! Kovi i Fanimu dati 3 medalje ako uzmemo titulu. Onda odbrana penala nam je derbi donijela, siguran sam, ruka mu se pozlatila! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobro kaze Vinko, Zizu je igrac koji nam je trebao i bice sve bolji...
Brate mili ima taj osjecaj za pas, nevjerovatno...
Mesanovica pljuvali da samo trci, a lik ogroman posao zavrsava u fazi njihovog razvoja akcije...
Brate mili ima taj osjecaj za pas, nevjerovatno...
Mesanovica pljuvali da samo trci, a lik ogroman posao zavrsava u fazi njihovog razvoja akcije...
- feniksptica
- Kontakt:
Suti, jednom sam kilu sebi uzeo. Pojeo sve..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Volio bi i ja to vidjeti ali mislim da bi nas trkački nadigraliLegendKiller je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:34Zinedin - Tino - Dokanovic vezni red za preostale tekme i da se ne brinemo za titulu!
FC United Of Manchester !
Ne mogu od njega na red da dođumma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:58A gdje su ostali,nmg niti da se nadju u sansi koliko su ograniceni
.susic,jukic,handzic nista nista nista...ne znam jesul loptu primili

You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mašala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: casual033, Dave, JavierBosnia, johntravolta123, SamoDaKazeem, Seipronto, tuitamo i 83 gosta.