Jel ti pises sa dva profila ahahha (Valter) iste postove postavljas.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Iskreno Baka uopšte nije krivac za ovo, ni za trenutne igrače, ni za pare, ni za upravu. Govoriti da je on kriv za ove poraze je van svakog smisla. Baka je dobar trener kad on sebi pravi ekipu, kad odradi pripreme, kad pravi formaciju.
Volio bih Baka da ostane!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ma svjestan sam ja toga. Svjestan sam ja da je lova diktirala sastav. Ali si ti mogao uz nekih 7-8 igraca kvalitetnih gurati nekako. Ovako si spao na Zeca,Stilu i Sinana i Bekrica. Koji nece ili nisu u formi. Pa bolan Mesija dovedi,ne mozete iscupat sa 10 krampi u ekipi.mavi je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:32S tobom se može komunicirati normalno.BarbareZeljin je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:24Evo da odgovorim i tebi i plavousrcu. Ma gdje su znali. Izvlacili smo se opet na neki indivindualni kvalitet i neke ludorije Amara Osima.
Kome je Blazevic kosoric i kompanija znala.
Izvlacili smo se na bljeske Bekrica,Stilica,i jos par igraca.
Dado Sadikovic je neko koga ova ekipa nema i nece za dugo imati. Uz cuvena krila.
Mi smo nakon 5 kola poceli da gubimo kompas. Imali nakon toga rasprodaju bodova protiv 5 najlosijih ekipa,a uspijeli nekako dobiti Zrinjski i Siroki. Ova ekipa nije ni priblizno ono sto je bila ona sa Krpicem i Sadikovicem,sezonu prije. Stilicem pogotovo.
To sto si ti na pocetku dobijao nekog,ne znaci da su ovi pobrojani znali.
Ne kazem ja da pare nenigraju ulogu. Igraju kod Zeca,Stilica,Ikica i jos par igraca. Ovo ostalo,je bagra raspala koja veze sa zivotom nema. Da si im dao sve plate i jos ih pocastio,mozda bi imao koju pobijedu na slobodan udarac ili penal,protiv Olimpika ili Krupe.
Evo da skupimo mi da platimo Blazevicu sve. Mislis da ce biti bolji.
Amar nije htio Dadu da proda, morao je.
Morao je prodati i Krpu i Sipu.
Htio je dovesti Fanima, Crnkica, Radovca, Radovića, Zakarica, Hirosa, Mekica... ništa od toga mu nije obezbijeđeno. I imamo to što imamo.
Amar je kriv jer je doveo uhljupe u klub. Mislim na upravu. Da ti nisi prodao Krpica,Dadu...opet si znao kiksat ali si mogao nekako vuci ove uhljupe. Kad imas u ekipi Zeca,Krpica,Stilu,Mesu,Dadu,Bekrica. U ovakoj ekipi se jedan dobar igrac koji izostaje osjeti a ne vise.
Kako se igraju sa klubom. Ja ne znam kako ljudi trpe i gledaju. Kako se ne trgnemo svi. Nama Velez zada zadacu sa ulaznicama,eto dokle smo dosli. Mi koji smo bili sinonim za jedinstvo i ljubav prema klubu. Od najobicnijeg do najmocnijeg navijaca.
Na prosloj stranici brate isti post imate jedan ispod drugog hahaha
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Je li to plavousrcu ušao u tebe pa pišedelinjo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:40Da ali ironija ljudi ocekuju da kad prime platu nauce osnove fudbala![]()
Ono kapiras,da je primio platu danas bi Blazevic izasao na onu offside zamku,ovako je ostao jer nije plate bilo![]()

Ti si moj Željo, veliki Željo!
-
- Kontakt:
Podrska za Baku !
Trener je znaci kriv je. Nije krivac kao Amara naravno, ali on ako sad ne moze kontrolisati npr. Stilica koji ce biti vjerovatno tu i naredne sezone onda nema fajde njegovo bitisanje kod nas.Mamba21 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:44Iskreno Baka uopšte nije krivac za ovo, ni za trenutne igrače, ni za pare, ni za upravu. Govoriti da je on kriv za ove poraze je van svakog smisla. Baka je dobar trener kad on sebi pravi ekipu, kad odradi pripreme, kad pravi formaciju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije do mene, nešto blokiralo kad i ja kasnije vidim da su dva otišla

-
- Kontakt:
Realno kriv je Baka sto nije objasnio Stilicu koji iza sebe ima preko 10 godina igranja u Poljskoj ligi kako se izvodi penal!
Baka srami se!
Baka srami se!
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Hoce li se ko pobit da nehodam po naselju a moram izac nisam dobar Remze.Dakle pisanje po klubu samo jos fali da javno izvade picku posto kite nemaju i da se i.poseru po dresu.Jesu to jaci 11 picki od armije navijaca ili nema vise navijaca.Pitanje svih pitanja.Imamo li mi jos navijaca.
-
- Kontakt:
Uprava napolje !
Nece ovaj ostati nakon ljeta. Skup je on s obzirom da necemo ganjati rezultat. Ako bude kako je Cernica rekao nista od ostanka Sliskovica."Nije floskula niti bilo šta slično. Igračima je najteže i oni su svjesni trenutka i boje dresa i grba koji nose na svojim prsima. Svjesni su da to nije to. Sramota je kako se odužujemo navijačima i samom klubu. Naravno, mišljenja sam da Željezničar može i mora bolje. Daleko je ovo od apetita kluba i ambicija. Vjerovao sam da ću bar malo razdrmati ekipu svojim dolaskom, ali nije došlo do toga. Iskreno, jedino što me tješi je kvalitetan rad i odnos na treningu. Na ljeto ćemo analizirati svakog pojedinca. Ako klub bude zainteresovan da produži saradnju sa mnom, potrebno je da se mnoge stvari srede i reorganiziraju. Dotad ćemo pokušati bar da dobijemo neku od utakmica u ovih 5-6 kola do kraja i da odigramo bolje nego što smo igrali danas", kazao je Baka.
-
- Kontakt:
A odakle su oni otisli na utakmicu, posto se na Grbavicu nisu vratili?
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
NaravnoMamba21 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:44Iskreno Baka uopšte nije krivac za ovo, ni za trenutne igrače, ni za pare, ni za upravu. Govoriti da je on kriv za ove poraze je van svakog smisla. Baka je dobar trener kad on sebi pravi ekipu, kad odradi pripreme, kad pravi formaciju.
UPRAVNI ODBOR
Samir Cerić – predsjednik
Jasmin Badžak – potpredsjednik
Sam X. Li – član
Dino Husak – Osmanović – član
Kenan Ademović – član
Selen Balić – član
Fuad Zukić – član
Nazif Hasanbegović – član
Daver Balić – član
Sa izuzetkom Badzka, sta su ostali clanovi uo uradili za klub? Ceric u 4 mjeseca sklopio dogovor za one tokene i seyo. Zalosno. U 4 mjeseca, jednu jedinu marku nije donio u klub. Kad je dolazio obecao je odmah jake sponzore da i da ce klub odmah potpisati ugovor sa njima. Nista nije ispunio od svojih obecanja.
Mahala se samo o tome da je Husak uradio novi statut. O ostalim clanovima uo bukvalno se nista ne zna o tome sta rade za klub?
Moraju Nedo i Edin sto prije naci nove ljude za upravni odbor kluba. Na vama je sad velika odgovornost. Sto prije se mora zamijeniti predsjednik i 99% sadasnje uprave sa sposobnim i kvalitetnim ljudima..
Samir Cerić – predsjednik
Jasmin Badžak – potpredsjednik
Sam X. Li – član
Dino Husak – Osmanović – član
Kenan Ademović – član
Selen Balić – član
Fuad Zukić – član
Nazif Hasanbegović – član
Daver Balić – član
Sa izuzetkom Badzka, sta su ostali clanovi uo uradili za klub? Ceric u 4 mjeseca sklopio dogovor za one tokene i seyo. Zalosno. U 4 mjeseca, jednu jedinu marku nije donio u klub. Kad je dolazio obecao je odmah jake sponzore da i da ce klub odmah potpisati ugovor sa njima. Nista nije ispunio od svojih obecanja.
Mahala se samo o tome da je Husak uradio novi statut. O ostalim clanovima uo bukvalno se nista ne zna o tome sta rade za klub?
Moraju Nedo i Edin sto prije naci nove ljude za upravni odbor kluba. Na vama je sad velika odgovornost. Sto prije se mora zamijeniti predsjednik i 99% sadasnje uprave sa sposobnim i kvalitetnim ljudima..
Mozda su bili u karantinu. Ne smiju oni se ni vratiti veceras da ih ne bi ko iza coska.MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:54A odakle su oni otisli na utakmicu, posto se na Grbavicu nisu vratili?

-
- Kontakt:
Baku kao nekog krivca pominju samo Amarovi zetoni. Dobro je poznat slijed okolnosti koji je doveo do ovoga, a prvi cin propadanja se desio na "dan pobjede Zeljeznicara" famoznim govorom na skupstini i proslavom preuzimanja kluba. Lancana reakcija je tad pocela i bog zna kada ce biti zaustavljena ako ikada i bude zaustavljena.Mamba21 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:44Iskreno Baka uopšte nije krivac za ovo, ni za trenutne igrače, ni za pare, ni za upravu. Govoriti da je on kriv za ove poraze je van svakog smisla. Baka je dobar trener kad on sebi pravi ekipu, kad odradi pripreme, kad pravi formaciju.
Ko je trenutno trener nije ni bitno jer nam ni bog vise ne moze pomoci.
Treba istaci da je Zeljin grobar i dalje zaposlenik kluba. Trenutno je nepoznato koje radno mjesto obnasa..
Edit: I da se izvinem za danasnja sizofrena pucanja. Ublehe ce me zdravlja kostati..
KAPITENU STIDI SE! SMECARU!
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 01 maj 2021, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
Ne znas ti da bi Lendara 30 komada zabio ove sezone a Eric sve branio i popravio refleks,samo da su plate bile.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:47Je li to plavousrcu ušao u tebe pa piše![]()
![]()
![]()
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.