To nije tacno. Ni on klasicni krivac, ali ako ga gledamo na duze tesko da ce imati njegovo bitisanje smisla. On je neko ko ima slobodu da stavi koga hoce u ekipu. Ako njega ne yebe Stilic sad 2% i onako suta nece ni sljedece sezone. On je sam rekao da je sad dosao da malo psihicki podigne ekipu, a ni na tom planu nije nista uradio sto opet sam priznaje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
E pa sad si posmatrac

Pročepit će negdje.
Eto kakvih idiota ima..PlavaOfanziva je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:19Kad vidim nekog da trazi sliku sa Sinisom ili Veselim dodje mi da pucam sebi u glavudelinjo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:16Uz duzno psotavanje ali najvijaci i jesu krivci za ovo (izmedju ostalog),gotovo svaki se lize sa igracima i gleda im kroz prste za dres ili nesto,tako da moze im sebraco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:14Ne znam što se sikirate, opušteno sve...Kako su nam igrači fino opušteni?
Evo bas gledam vremensku prognozu za sutra, sunčano 22°. Sutra slobodan dan, igrači lagano oko 11-12 sati kafica standardna u Mini Me. Malo poziranja za instagram sa saigračima na kafi, raybanke nabijene, kafica lagana i uživanje na suncu. Onda malo s kokama u shopping i onda opet oko 18:00 okupljanje u Tratoria Uno na flašu vina. Navečer ide ismijavanje komentara navijača na grupnom chatu igrača. Laganica.![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Sam X. Li da ucini nesto
-
- Kontakt:
Ebo Baku. Nikakav faktor. Mozda da probamo s Nalicem?Stila nece postovati nikog i zato mu treba opaliti par samara i nabiti ga nogom iz kluba.. Otici ce i Baka najdalje do kraja sezone, a Amar ce i dalje biti zaposlenik klubaLjoZee je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:30To nije tacno. Ni on klasicni krivac, ali ako ga gledamo na duze tesko da ce imati njegovo bitisanje smisla. On je neko ko ima slobodu da stavi koga hoce u ekipu. Ako njega ne yebe Stilic sad 2% i onako suta nece ni sljedece sezone. On je sam rekao da je sad dosao da malo psihicki podigne ekipu, a ni na tom planu nije nista uradio sto opet sam priznaje.

Pročepit će negdje.
Čovjek ogugla i na puno gore stvari koje mu se kontinuirano ponavljaju u životu.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:26Kad je i braco postao ravnodušan znaš da je sve otišlo u ****
Što reče @barbarez danas isto k' pred onaj 0:3 derbi prije 2 godine, znaš unaprijed da ti je puša, tvoje je da se pomiriš sa tim prije nego se to desi.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 01 maj 2021, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
90% raje je toliko ravnodusno kao da su gledali vremensku prognozu a ne derbi.. Strasno sta su uradili od kluba
Ma ovi ne bi proigrali ni da batine dobiju. Džaba kad neko nema kvalitet, karakter plus nema plata.delinjo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:29Picke nego sta,prije bi dobio batine samo na treningu da se prokurci neki igrac a ne ovo sto se sad radi,ovo je katastrofa i navijaci direktno ucestuvu u raspadu naseg kluba.MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:18E cuj uz duzno postovanjeKakvo drug postovanje. Mi smo picke nevidjene. Pisaju nam po klubu, a nas maksimum supljiranje po forumima..
Bukvalno sam posljednjih dana u fazonu bio ko da igramo prijateljsku s Ljubuškim.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:3990% raje je toliko ravnodusno kao da su gledali vremensku prognozu a ne derbi.. Strasno sta su uradili od kluba
Oni ne trebaju ni proigrati ali nek halale dugove jer ne zasluzuju marku .braco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:41Ma ovi ne bi proigrali ni da batine dobiju. Džaba kad neko nema kvalitet plus nema plata.delinjo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:29Picke nego sta,prije bi dobio batine samo na treningu da se prokurci neki igrac a ne ovo sto se sad radi,ovo je katastrofa i navijaci direktno ucestuvu u raspadu naseg kluba.MojaMalenkost je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:18
E cuj uz duzno postovanjeKakvo drug postovanje. Mi smo picke nevidjene. Pisaju nam po klubu, a nas maksimum supljiranje po forumima..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma smijem ruku dati da taj lik i ne postoji
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Fakat yebote, nasluti barba.braco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:39Čovjek ogugla i na puno gore stvari koje mu se kontinuirano ponavljaju u životu.BosniaBoston je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:26Kad je i braco postao ravnodušan znaš da je sve otišlo u ****
Što reče @barbarez danas isto k' pred onaj 0:3 derbi prije 2 godine, znaš unaprijed da ti je puša, tvoje je da se pomiriš sa tim prije nego se to desi.
Željezničar za život cijeli!
Kad je nebitno pobijedio ili izgubio.

Bas me interesuje koliko ce im Borac sa Zakaricem i Ziljkicem uvaliti. 5 komada vjerovatno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako nas je frajer "zakuco" u zadnje 2,5 godine, oca mi da smo torpedu dali da nas vodi, ne bi nas uspjeli ovoliko srozati.
Na zalost vidi se da je dovodjenje Sliskovica bio samo bespotreban dodatni trosak. Pogrijesili smo. Trebali smo Amara ostaviti do kraja sezone. Neka ovu bruku dovede do kraja. On ko je projektant svih ovih desavanja, i na zalost i negativnih rekorda. Nas najveci problem je sto je on jos uvijek tu i 8.500 mjesecno uzima. Pita se i te kako kvarnjak, a satro ga nema. Naivci puse te fore, ali SVI ZAJEDNO tugujemo, histerisemo, svasta govorimo u ove mubarek dane. Znam da smo na tabletama mnogi od nas danas, ali prihvatimo da je ovo bila jedna totalno nebitna utakmica za nas. Jebote, mene ni jedan torpeder nije nazvao da ujeda ili provocira.
Trenutno kljucno pitanje je imamo li ikoga pametnog u klubu da skonta da mi vec od sutra ( a trebali smo prije mjesec) pocnemo sklapati ekipu za slijedecu sezonu, pod uslovom da je za nas i bude? Vidis da pojedini nece, ne zele ili ne mogu. Trener si sa mnogo iskustva, skloni ih **** ga ti.
Ovako tonemo na najgori moguci nacin, i u najgorem mogucem scenariju.
Na zalost vidi se da je dovodjenje Sliskovica bio samo bespotreban dodatni trosak. Pogrijesili smo. Trebali smo Amara ostaviti do kraja sezone. Neka ovu bruku dovede do kraja. On ko je projektant svih ovih desavanja, i na zalost i negativnih rekorda. Nas najveci problem je sto je on jos uvijek tu i 8.500 mjesecno uzima. Pita se i te kako kvarnjak, a satro ga nema. Naivci puse te fore, ali SVI ZAJEDNO tugujemo, histerisemo, svasta govorimo u ove mubarek dane. Znam da smo na tabletama mnogi od nas danas, ali prihvatimo da je ovo bila jedna totalno nebitna utakmica za nas. Jebote, mene ni jedan torpeder nije nazvao da ujeda ili provocira.
Trenutno kljucno pitanje je imamo li ikoga pametnog u klubu da skonta da mi vec od sutra ( a trebali smo prije mjesec) pocnemo sklapati ekipu za slijedecu sezonu, pod uslovom da je za nas i bude? Vidis da pojedini nece, ne zele ili ne mogu. Trener si sa mnogo iskustva, skloni ih **** ga ti.
Ako ništa Baka je u ova 3 meča kako je tu isprobao sve moguće igrače. Realno svi su dobili šansu osim Bendera. Sva 4 beka su igrala od prve, sva 4 štopera igrala od prve, 2 golmana igrala od prve, 2-3 špica igrala, sva krila su igrala od prve osim Mustafe, svi vezni su dobili šansu od prve. Tako da ako ništa Baka je mogao vidjeti od sviju šta ko može. Eh sad da li je to bitno jer ako neće ostati trener sljedeće sezone onda svakako je manje više nebitno da li on misli da je lupam Alispahić kvalitet da igra i sljedeće sezone kod nas.VeteranSA je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:50Kako nas je frajer "zakuco" u zadnje 2,5 godine, oca mi da smo torpedu dali da nas vodi, ne bi nas uspjeli ovoliko srozati.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 01 maj 2021, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Blaza krivim samo tu ,brate nece ,posalji ih sa juniorima a te juniore ubaci do kraja,ispasti ne mozemo pobogu ,cemu onda dajes znacaj Stili,Blazevicu i ostalim panjevima ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo da prime platu, vjeruj bratu same će lopte u gol.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Upravo to, pa vidimo svi iz tekme u tekmu da ne ide. Nebitno zasto, skloni ih onda. I zbog nas, ali i zbog njih, da se ne ofiraju bezze.
coBra ko god bude trener, mi cemo imati mladu, jeftinu, nekvalitetnu ekipu koja ce se vjerovatno boriti ili nizasta ili za opstanak. Shodno tome i trenera traziti. Mora mu biti jasno prezentovano u kakvu avanturu se upusta, i kakvu ekipu moze ocekivati, i na kraju i sastavljati.braco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:56Ako ništa Baka je u ova 3 meča kako je tu isprobao sve moguće igrače. Realno svi su dobili šansu osim Bendera. Sva 4 beka su igrala od prve, sva 4 štopera igrala od prve, 2 golmana igrala od prve, 2-3 špica igrala, sva krila su igrala od prve osim Mustafe, svi vezni su dobili šansu od prve. Tako da ako ništa Baka je mogao vidjeti od sviju šta ko može. Eh sad da li je to bitno jer ako neće ostati trener sljedeće sezone onda svakako je manje više nebitno da li on misli da je lupam Alispahić kvalitet da igra i sljedeće sezone kod nas.VeteranSA je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:50Kako nas je frajer "zakuco" u zadnje 2,5 godine, oca mi da smo torpedu dali da nas vodi, ne bi nas uspjeli ovoliko srozati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.