Koševo zvanično naše, povratak na prvo mjesto i silovanje plave kuravele iz komšiluka, jedina zamjerka je što im nismo pet strpali, a bili su itekako zreli.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala ti Bože za ovaj dan.
Koševo zvanično naše, povratak na prvo mjesto i silovanje plave kuravele iz komšiluka, jedina zamjerka je što im nismo pet strpali, a bili su itekako zreli.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
Ova danas pobjeda nam je bitna u smisli da ne gledamo druge rezultate. Dakle racunica je jasna. Pobijediti sve i to je to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Kockoglavi
- Kontakt:
Krletu sretno rodjenje sina i zelim mu da osvoji i ove godine trofej. Vinku pod hitno ugovor produziti
Nek se zove MathiasKockoglavi je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:48Krletu sretno rodjenje sina i zelim mu da osvoji i ove godine trofej. Vinku pod hitno ugovor produziti
Mislim da nam je teret sa ledja pao ovom pobjedom. Imam osjećaj da ćemo Tuzlu lagano dobiti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ali kakav penal se svira Zelji
mada ruku na srce u prvom poluvremenu je bilo par faulcica za nas koje nije trebao svirati
Kad’ jednom prodje sve...
Nacuo sam da nam ubrzo, ne bas tolko brzo ali eto, stizu bordo bijele stolice za Kosevo, naravno vecinom bordo posto je bijela osjetljiva boja
-
bordobijeli
- Kontakt:
Danas smo oškrinili vrata ka tituli, City ako dobijemo otvaramo ih širom. U posljednja 4 kola 3 smo kuci i gostujemo DK mladost. Pobjeda u Tuzli donosi titulu.
Prekazipitara je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:49Nek se zove MathiasKockoglavi je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:48Krletu sretno rodjenje sina i zelim mu da osvoji i ove godine trofej. Vinku pod hitno ugovor produziti
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ne treba se baviti kalkulacijama jer smo vidjeli sta se desilo nakon pauze i silnog kalkulisanja.Zapeti boriti se i nema sumnje u konacni uspijeh.Posrska ekipi strucnom stabu i upravi.I gdje onaj sto je postavljao jos samo toliko pobjeda i pravac vjecna vatra on kako presta pisati mi zaglibismo.Neka ponovo pise 
Zizovic ako obezbijedi opstanak ide lagano 2..a I realno sloboda je **** od ekipe
Meni bi spica bilo
Zapad Sjever jug (Bordo)
Istok Bijele a slova Bordo
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Ne vjerujem, kao sto reko Bijela je bas osjetljiva boja, morali bi je caklit svaki dan a Istok velik onoliki haha, vjerujem da ce Bordo sa bijelim slovima
Jos samo da je onaj beton fino srediti pa kad se postave nove stolice da to bas lici na nesto.
Zna li se koliko smo želji dali para 

FC United Of Manchester !
-
Historicar
- Kontakt:
Barišić i Crnkić nece igrati prekosutra protiv Olimpika zbog kartona, vracaju se protiv nas.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Krupa jest nezgodna ekipa i može pomrsit račune ali nema šanse da išta mogu Borcu. Pa čistili su danas kartone, falit će ih baš dosta protiv Borca.
Ono na šta sumnjam je da će ih Borac nabušit 5 ili 6 razlike, da obezbjede sebi gol razliku bolju od nas.
Ono na šta sumnjam je da će ih Borac nabušit 5 ili 6 razlike, da obezbjede sebi gol razliku bolju od nas.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dobit ce pa makar Eric ubacivao lopte u mrezu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.