FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Brkooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkooo » 01 maj 2021, 21:35

LjoZee je napisao/la:
01 maj 2021, 21:24
Brkooo je napisao/la:
01 maj 2021, 21:23
Od ovih picki sto nose Zeljin dres, niko ne zasluzuje kapitensku traku..
Samo Zec. Njega kad nema onda traziti da nemamo kapitena nikako. Kapitenska na ruci Stilica, Bekrica i Kosorica je uvreda.
Ma ni Zec ne zasluzuje kapitensku. Covjek je ko Zadro iz nase male klinike. Na pocetku mi je to bilo malo i smijesno vezano za poredjenje njega i Zadre, ali kad vidis da lik 1 odigra pa ga nema naredne 3 pa odigra 1 pa onda puhne vjetar malo jace pa ga nema dva mjeseca i tako u krug..

SatroTrener
Kontakt:

Post Postao/la SatroTrener » 01 maj 2021, 21:40

To je to sto se tice ove sezone. Oni koji su i dovedeni zbog ovakvih situacija u klubu,u koje smo i mi polagali neke nade tipa Aco,Bekric ,Stila su na kraju ove balade ispali beskicmenjaci i mnogo mnogo gori od ovih sa strane.To ,ako ima jos zrno pameti u klubu,nam treba biti pokazatelj da vracanje nasih bivsih igraca nam moze samo uciniti medvjedju uslugu.Ako ima ljudskosti u njima ,ugovore raskinuti i ne ponuditi im nikakvu poziciju u daljnjem funkcionisanju kluba jer ocito ne znaju ,ne zele i nece doprinijeti nicemu .Tzv igraci tipa blazevica mogu dobiti samo i iskljucivo ispisnicu iz kluba .To je naravno sve uvjetovano parama ,pa nama nazalost preostaje jos mnogo potrosenih zivaca dok se ovog skarta rijesimo. Onima koji kvalitetom nisu ,a odnosom jesu zasluzili ds budu Zeljeznicar (stevanovic) ponuditi opciju ostanka u klubu kao trener u OP.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 01 maj 2021, 21:41

Onaj osjećaj kad te ne boli poraz od pita, nego osjećaj nemoći kada gledaš šta uradiše od kluba koji ove godine slavi 100 godina.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 maj 2021, 21:44

Brkooo je napisao/la:
01 maj 2021, 21:35
Ma ni Zec ne zasluzuje kapitensku. Covjek je ko Zadro iz nase male klinike. Na pocetku mi je to bilo malo i smijesno vezano za poredjenje njega i Zadre, ali kad vidis da lik 1 odigra pa ga nema naredne 3 pa odigra 1 pa onda puhne vjetar malo jace pa ga nema dva mjeseca i tako u krug..
Doduse, ima i ta mjesta, ali fakat ne znam za koga bi rekao da me pitaju. Zec ili Ikic bi mi jedini ostali kad bi morao bas nekog izabrati.

Ja ne mogu da vjerujem kako su Bekric i Stilic pljunuli na sve sto su ikad uradili za Zelju. Hajde da onako fula lupam Juricic ili neko ko nema emociju prema nama pa da kazes zbog para, ali dva covjeka koja se kunu u ljubav prema Zelji, imaju para i nije im to u prvom planu namjenski ruse svoj klub kad god mogu. Jeza.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 01 maj 2021, 21:45

voltron30 je napisao/la:
01 maj 2021, 21:41
Onaj osjećaj kad te ne boli poraz od pita, nego osjećaj nemoći kada gledaš šta uradiše od kluba koji ove godine slavi 100 godina.
Bas to brate. Kontao sam da ce se barem igrat u derbiju ali yebiga.
Najmanji je igracki problem nama je trulo sve u i oko kluba i moraju se desit hitne promjene ali ih nazalost nema ko uraditi.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 01 maj 2021, 21:51

ReX je napisao/la:
01 maj 2021, 19:18
Samo sabura, igrat ce Zeljo opet futbol! U inat dusmanima.. AkoBogda! Bitno je da u klub dodju pravi, neciji, ljudi i opet ce ruze cvijetati! :opaopa: :opaopa: Zivio nas FUTBOL CLUB :cool:
Al kako MRZIM ONO NA GRBU FUTBOL KLUB JBO IM ON MATER!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 01 maj 2021, 21:51

LjoZee je napisao/la:
01 maj 2021, 21:44
Brkooo je napisao/la:
01 maj 2021, 21:35
Doduse, ima i ta mjesta, ali fakat ne znam za koga bi rekao da me pitaju. Zec ili Ikic bi mi jedini ostali kad bi morao bas nekog izabrati.

Ja ne mogu da vjerujem kako su Bekric i Stilic pljunuli na sve sto su ikad uradili za Zelju. Hajde da onako fula lupam Juricic ili neko ko nema emociju prema nama pa da kazes zbog para, ali dva covjeka koja se kunu u ljubav prema Zelji, imaju para i nije im to u prvom planu namjenski ruse svoj klub kad god mogu. Jeza.
Zaboravljaju se brzo neke stvari. I to ne pozitivne. Lupam neke stvari koje se zaboravljaju imaju veze sa brojem 100000 i ostavljanjem kluba na cjedilu al nema veze. Ja sam mu halalio to i volio ga ko brata sad da ga vidim pljunuo bi ga.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 01 maj 2021, 21:55

Navijaci trebaju zahtjevati da se utakmice igraju bez kapitena jer traku niko ne zasluzuje.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 01 maj 2021, 21:56

Stilic, Lendric, Kosoric i Eric ne smiju biti dio kluba u narednoj sezoni. Ti likovi su na sve spremni i svacim se sluze.
Pročepit će negdje.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 01 maj 2021, 21:58

ako poslije ovog horora od sezone ikad vise spomenemo povratak nekog ko je vec bio u klubu sto kao igrac sto kao trener nas sve ostale treba preventivno objesiti

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 01 maj 2021, 22:00

Amare grobaru za lijeka ti trebalo !

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 01 maj 2021, 22:03

slika

Koga ostaviti za narednu sezonu :lol: :lol: , po meni Ikića , Mešu ,Miletića i Čelikovića (ako će igrati stopera)
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 01 maj 2021, 22:11

Kakav Meša ba jesi bardo ti

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 maj 2021, 22:11

Hilmo123 je napisao/la:
01 maj 2021, 22:03
slika
Koga ostaviti za narednu sezonu :lol: :lol: , po meni Ikića , Mešu ,Miletića i Čelikovića (ako će igrati stopera)
Ikica i Celikovica. Mesa je usao u "Trattoria Uno ekipu" i treba to razyebati. Doduse, i Ikic je u njoj, ali on se jos drzi da je normalan.

Nisam znao da Mileticu istice ugovor. Njega bi ostavio ako bi uspjeli Kosorica nogirati. Kao treci, cetvrti stoper bi bio ok.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 01 maj 2021, 22:13

A koga dovesti, s obzirom da prebijene nemamo :urnebes:
Pročepit će negdje.

SatroTrener
Kontakt:

Post Postao/la SatroTrener » 01 maj 2021, 22:14

Malo je smijesno raspravljati o tome treba li ostaviti Celikovica.Frajer je malo visocija verzija Hajdarevica,operisan od lopte ,prema nazad glup prema naprijed beskorisan.Kao ostaviti ga ako bude igrao stopera,momak je glup,momak ne zna osnove postavljanja u odbrani ,njegova odbrana se svodi na faul ili **** pobjeze mi.On me podsjeca na onog Osmanovica ili kako vec,samo konstitucijom podsjeca na fudbalera. Vezni red graditi na igracima sa jakim plucima i donekle tehnicki dotjeranim,tipa veznog reda Hadziahmetovic -Blagojevic kojeg smo isto tako pljuvali a ispostavit ce se da smo po mom misljenju u tom periodu igrali najljepsi fudbal .Vezni red koji se oslanja na Celikovica,Hajdarevica i slicne krampe je mogao biti konkurentan prije 20 godina.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 maj 2021, 22:14

LjoZee je napisao/la:
01 maj 2021, 22:11
Hilmo123 je napisao/la:
01 maj 2021, 22:03
slika
Ikica i Celikovica. Mesa je usao u "Trattoria Uno ekipu" i treba to razyebati. Doduse, i Ikic je u njoj, ali on se jos drzi da je normalan.

Nisam znao da Mileticu istice ugovor. Njega bi ostavio ako bi uspjeli Kosorica nogirati. Kao treci, cetvrti stoper bi bio ok.
Pa eto Čelikovićev otac kaže da možda ostane kod nas sljedeće sezone. Pretpostavljam ne na posudbu jer ako se dobro sjećam ističe mu ugovor s Rijekom krajem sezone.

Baš me zanima kako naši to planiraju izvesti budući da smo kokuzi koji moraju rezat troškove nažalost, a godišnja plata Čelikovića u Rijeci je 36.000 eura.

I greška je to za Miletića na transfermarkt, njegov ugovor traje do ljeta 2022.

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 01 maj 2021, 22:16

je l realno da bi vi ostavljali nekog od ovih picki???

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 maj 2021, 22:19

braco je napisao/la:
01 maj 2021, 22:14
Baš me zanima kako naši to planiraju izvesti budući da smo kokuzi koji moraju rezat troškove nažalost, a godišnja plata Čelikovića u Rijeci je 36.000 eura.

I greška je to za Miletića na transfermarkt, njegov ugovor traje do ljeta 2022.
Ma nemaju oni kud nakon ovakve polusezone. Ikic je zimus mogao naci klub, ali sad neki bolji tesko. Em nije pola polusezone igrao zbog kartona i papira em ekipa kao ekipa nema rezultat, nisu zapazeni.

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 01 maj 2021, 22:22

Samo mlade krvi iz akademije, i tjeraj ovaj trenutni skart. Draze mi je gledati Gasala ili Subasica pred kojima je jos dugi niz igranja fudbala, nego prekaljene zvijezde i rusitelje institucije zvane FK Zeljeznicar!

Ikic i Zec su jedini igraci vrijedni pomena u ovom sastavu. Bar iole pruzaju 'prolazne' partije.

Do kraja sezone odigrati bez Erica, Kosorica, Bekrica, Alispahica, Stilica i Lendrica -> jasno je da su oni kancer ove ekipe.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Levin, nedimmmm1337, Paromlinac, Proximic i 50 gostiju.