Hvala Bogu, samo da je sklonit onu sda boju, na istoku se jedva vidi kontrast da je ispisano SARAJEVO
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
A kraljuuupitara je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:49Nek se zove MathiasKockoglavi je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:48Krletu sretno rodjenje sina i zelim mu da osvoji i ove godine trofej. Vinku pod hitno ugovor produziti

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nećeš razbojniče!

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- feniksptica
- Kontakt:
Ko ima auto vani nek skloni moglo bi bit leda. Vinko se radovo golu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nukić Ajdin (IGRAČ) 2
Lučić Luka (IGRAČ) 2
Doffo Agustin (IGRAČ) 2
treba javiti Olimpiku da dobiju ovi igraci zuti
Lučić Luka (IGRAČ) 2
Doffo Agustin (IGRAČ) 2
treba javiti Olimpiku da dobiju ovi igraci zuti

Ljudi kakve stolice nema od toga ništa ide prvo teren, wc, čitaći karata, parking itd.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Testo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:33Kova je napredovao strašno, mislim da ni on nije svjestan koliko je dobra odluka da ostane i dalje kod nas.
Penal nije bio.
Zidan ima mozak, viziju, strašan igrač, forma jeste malo lošija , ali će to sve doći na svoje vremenom.
Fanimo klasa. Meša, Peci dobri.
Malo je Vinko promjenio pozicije u timu. Pejović je bio DMC i organizovao je napada iz dubine odbrane, dok je Peci bio Mc - Box to box. Prije je bila obrnuta uloga kod ove dvojice.
Pozitivno je što je Milanović ostao bez minutaže.
Imali smo nekih 5-6 loših šuteva sa distance. Ne možemo tako.
Iz kontri smo mogli zabiti još 2 najmanje, ali nismo bilo ozbiljni u završnici. Ni to ne smijemo tako.
Sijamija dobar gol dao, kao da je ušao duh Messija u onom momentu.
U odbrani smo malo paničili kad oni krenu, to ne valja.
Oremuša su nekoliko puta probili u drugom poluvremenu.
Pidro loš i odbrani i u napadu, ali hajde samo da se mi nekako skripimo i završimo ovu sezonu kako treba.
Po meni , sa ovim porazom , Zrinjski se ne može više nadati titulu, već isključivo borba za Evropu im ostaje.
Također mislim da Velež ne može do titule.
Znači ostajemo mi i Vicini šampioni do kraja ...
Malo me strah protiv Tuzle, ali mislim da valjda treba da pokažemo zašto smo šampioni.
Mislim da će Borac zabiti 5 komada Krupi.
Zbog toga jer nema Fanima da mu pomaže, to se itekako primijetilo. Dosta pomaze u odbrambenim zadacima kada je Fani u pitanju.
Ovo da stoji u svlacionici do kraja sezone!feniksptica je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:48Ova danas pobjeda nam je bitna u smisli da ne gledamo druge rezultate. Dakle racunica je jasna. Pobijediti sve i to je to
Ma samo onog Brkica zatvorit i ne sekirajte se oni su bez njega qrcina, i bilo bi lijepo da pozute sutra ovaj Nukic i Doffo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Upravu si kad je Fani na terenu nema sanse do prodje jer decko gine u odbrani i to Oremusu odgovara cim je izasao propuh bio samo takav.Devedesetdeveti99 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:02Testo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:33Kova je napredovao strašno, mislim da ni on nije svjestan koliko je dobra odluka da ostane i dalje kod nas.
Penal nije bio.
Zidan ima mozak, viziju, strašan igrač, forma jeste malo lošija , ali će to sve doći na svoje vremenom.
Fanimo klasa. Meša, Peci dobri.
Malo je Vinko promjenio pozicije u timu. Pejović je bio DMC i organizovao je napada iz dubine odbrane, dok je Peci bio Mc - Box to box. Prije je bila obrnuta uloga kod ove dvojice.
Pozitivno je što je Milanović ostao bez minutaže.
Imali smo nekih 5-6 loših šuteva sa distance. Ne možemo tako.
Iz kontri smo mogli zabiti još 2 najmanje, ali nismo bilo ozbiljni u završnici. Ni to ne smijemo tako.
Sijamija dobar gol dao, kao da je ušao duh Messija u onom momentu.
U odbrani smo malo paničili kad oni krenu, to ne valja.
Oremuša su nekoliko puta probili u drugom poluvremenu.
Pidro loš i odbrani i u napadu, ali hajde samo da se mi nekako skripimo i završimo ovu sezonu kako treba.
Po meni , sa ovim porazom , Zrinjski se ne može više nadati titulu, već isključivo borba za Evropu im ostaje.
Također mislim da Velež ne može do titule.
Znači ostajemo mi i Vicini šampioni do kraja ...
Malo me strah protiv Tuzle, ali mislim da valjda treba da pokažemo zašto smo šampioni.
Mislim da će Borac zabiti 5 komada Krupi.
Zbog toga jer nema Fanima da mu pomaže, to se itekako primijetilo. Dosta pomaze u odbrambenim zadacima kada je Fani u pitanju.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sljedecu krenuti sa Oremusom i Djokanovicem u sredini, Holeta staviti na beka, neka razvaljuje. Gore kao danas poceti i nece biti zime.
Amer Dupovac!
Uvodni dio tekme vez naseg presinga, preduboko smo ih cekali ali nakon toga slijedi dobar pressing, koji smo trebali igrati i na pocetku proljeca. Dupe majstor i veliki borac, steta sto ga nece biti protiv Sisa Citya.. samo ne zijaniti ovu tekmu..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- feniksptica
- Kontakt:
ZIp, javi se daj si oduska proslavi pobjedu i ti. nece te niko dirat, ne smiju !!
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Proradili smo kako nema njega i Alfredafeniksptica je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:13ZIp, javi se daj si oduska proslavi pobjedu i ti. nece te niko dirat, ne smiju !!

-
- Kontakt:
Bilo bi idealno da Željo pobjedi u naredna dva kola Širokog i Veleža, pa da ih prije Borca makar matematika drži u borbi za Evropu.
- SarajevoForza
- Kontakt:
U međuvremenu nositeljstvo 99% zagarantovano što znači minimalno playoff CL i 8 evropskih utakmica

Titula nikad bitnija
NAPRIJED SARAJEVO

Titula nikad bitnija
NAPRIJED SARAJEVO
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Bas smo nekako nesvjesni koliko smo dobili ovim momkom. Bukvalno kad je onaj levat pokazivao srednji prst smo krenuli prema uspjesima. Da nije to napravio pitanje je jel bi iko lika sklonio sa gola. A sjetite se njegovog branjenja penala i udaraca sa distance...
-
- Kontakt:
Bravo Zuka, kakav skauting... a sva trojica jjebeni!
Cestitke Krleeee, da je ziv i zdrav

Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 01 maj 2021, 22:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Tek sad vidim koliko nam je znacio onaj X u Mostaru protiv Zrinjskog. Mislim ako pobijedimo Tuzlu City da smo jednom nogom Sampioni, ne smijemo otpisati Mladost koja nas je itekako znala namuciti. Ne treba bodove unaprijed pisati jer nam se obilo o glavu 100 puta.
Krsti oduzet traku, dat je Fanimu i dat mu oba ona pehara nek kući ponese. A nama u vitrine neke replike ubacit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: bvsic, HeavyBassBlues, mnon46, MSOZ101 i 41 gost.