Kako su smijesni, dizali ga prije godinu dana u nebesa, Stilic Semir unosi nemir a eno sad ga razapinju krezavci

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pustit ce nas Musija nista ti ne brini.MNON1987 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:18Tek sad vidim koliko nam je znacio onaj X u Mostaru protiv Zrinjskog. Mislim ako pobijedimo Tuzlu City da smo jednom nogom Sampioni, ne smijemo otpisati Mladost koja nas je itekako znala namuciti. Ne treba bodove unaprijed pisati jer nam se obilo o glavu 100 puta.
vedinjo98 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:20Pustit ce nas Musija nista ti ne brini.MNON1987 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:18Tek sad vidim koliko nam je znacio onaj X u Mostaru protiv Zrinjskog. Mislim ako pobijedimo Tuzlu City da smo jednom nogom Sampioni, ne smijemo otpisati Mladost koja nas je itekako znala namuciti. Ne treba bodove unaprijed pisati jer nam se obilo o glavu 100 puta.
Ono sto je bitno cestitke Krsti na rodjenju djeteta da je zivo i zdravo
Pa i zove se tako !pitara je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:49Nek se zove MathiasKockoglavi je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:48Krletu sretno rodjenje sina i zelim mu da osvoji i ove godine trofej. Vinku pod hitno ugovor produziti
Odlican, rastrcan i borben kao i uvijek, a danas još imao gol i asistenciju. Fanimo i on pravili razliku.
Kad igra na svojoj prirodnoj poziciji lik je ubica. Vinko je puno grijesio sa izmisljanjem pozicija.. ovaj danasnji sastav stroga ofanziva ali i defanziva. Milicevic je strasan posao danas uradio dosta lopti presjekao. Zizu aBd da proradi na spremu i imamo strasnog AMF.
SarajevoForza je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:17U međuvremenu nositeljstvo 99% zagarantovano što znači minimalno playoff CL i 8 evropskih utakmica
Titula nikad bitnija
NAPRIJED SARAJEVO
Da ne bi onog gola Fanima iz slobodnjaka, vjerovatno bi njemu dao 5 bodova. Tako da je odlicno odigrao Mesa po meni.. po meni takodjer se jako dobro trudi otkako je dosao..samo je jbg upao u to sivilo ekipe. Da nema Fanima bjezo bi nam Borac barem 6 bodova.
Dobar brate, napokon na svojoj poziciji! Puno trci, a mogao bi puno pametnije!!!
To jjeboteeeeeeeeeeMortemHz je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:35SarajevoForza je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:17U međuvremenu nositeljstvo 99% zagarantovano što znači minimalno playoff CL i 8 evropskih utakmica
Titula nikad bitnija
NAPRIJED SARAJEVO![]()
Dobar
U Armeniji Alashkert isto vrlo male šanse za titulu ima, a u Izraelu Maccabi Haifa u blagoj prednosti nad Tel Avivom.MortemHz je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:35SarajevoForza je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:17U međuvremenu nositeljstvo 99% zagarantovano što znači minimalno playoff CL i 8 evropskih utakmica
Titula nikad bitnija
NAPRIJED SARAJEVO![]()
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, laznokrilo, rimljanin90 i 47 gostiju.