Vjerujes li da sam prvi put u zivotu navlacio da ne izgubitetutankamon1905 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:18Joj Zrinje jesu namazani, jos ce svojom nesposobnoscu izbit velezu sigurnu europu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
19V22
Ma nece pustiti sigurno, ali je sigurno i da ce sudije odraditi svoje ako treba. Sumnjam da je iko do sada pustao tek tako, vise ekipe budu svjesne da nemaju sta tu trazit, pa ciste kartone ili odmaraju igrace.
Pravda za flash-a!!!
Ne vjerujem, mislim da ce Husref izgubiti od Olimpika da bi se lakse naguzio svojoj tihoj patnji kao u kupu sto je uradio, pa na kraju kolateralna steta ispao golman od njegovog jarana menadzera koji je bio glavni akter poraza od Mladosti i Sarajeva u kupu.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 01 maj 2021, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Svi klubove (FK Sarajevo, Velez, Mladost DK) koji su se zbunili, svirali su penal protiv njih. Zar nije to cudno 
ove tri utakmice su neke stvari razjasnile.
pobjeda nad zrinjom je vratila siroki u borbu za evropu.
nerijeseno u vrapcicima i pobjeda sarajeva danas su dobrano olaksali sarajevu put do titule a borac je izbjegavsi poraz sinoc isto tako fakticki osigurao evropu.
ako siroki uzme na grbavici, bice zaje8ano za mostarske klubove jer igraju medjusobno. u te dvije utakmice se lomi oko evrope.
pobjeda nad zrinjom je vratila siroki u borbu za evropu.
nerijeseno u vrapcicima i pobjeda sarajeva danas su dobrano olaksali sarajevu put do titule a borac je izbjegavsi poraz sinoc isto tako fakticki osigurao evropu.
ako siroki uzme na grbavici, bice zaje8ano za mostarske klubove jer igraju medjusobno. u te dvije utakmice se lomi oko evrope.
- oldschool72
- Kontakt:
meni je ova utakmica bila ljepša nego Sarajevo protiv Želje...Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:11Vise sam uzivao gledajuci sudjenje nego onaj amaterski nogomet.
Peljto je nas daleko najbolji sudija steta sto nema barem jos 5 Peljta.
Velež do groba
Al najsmijesniji penal sviran za Krupu na 0:0 ja mislim 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zeljeznicar 15 bodova iz iducih 5 tekmi !! Igrace se opet fotbalFoSte95 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:30Znači situacija je sljedeća pet kola prije kraja
Sarajevo je prvo i sada svoju sudbinu drži u svojim rukama, danas ne samo pobjeda nego i dosta dobra igra i polako se kristališe trojac koji bi mogao odigrati ključnu ulogu u finišu prvenstva (Zinedin-Fanimo-Mešanović)
Borac se spasao u Mostaru ali njemu slijede još teža iskušenja, prvo naredno Kurpa koja (kako god završio Olimpic u ponedeljak) se vratila, živa je i ima neke šanse za opstanak. Onda poslije toga ide Zrinjski pa Željo.
Tu su se formirale četiri grupe ekipa:
za prvaka (Sarajevo, Borac, Velež)
za evropu (Zrinjski, Široki Brijeg, Tuzla City)
za opstanak (Mladsot, Olimpik, Radnik, Krupa)
odrađivanje sezone (Željezničar, Sloboda)
pet kola do kraja, i kada vidim raspored mislim da se pitanje prvaka rješava u naredna dva-tri kola Sarajevo igra redom (Tuzla, Sloboda, Mladost), a Borac (Krupa, Zrinjski, Željezničar). Još pogotovo ako Velež dobije Zrinju, ili bar X izvuče, ima da pršti sve u Banja Luci taj meč. Nekako taj meč vidim kao ključan u borbi za titulu.
Što se evrope tiče i opstanka tu je tek milijardu mogućnosti i generalno mislim da će Željezničar i Tuzla biti ekipe koje će odlučiti kako prvaka tako i četvrtog u Evropi.
Tuzla dobije li Olimipka vraća se u borbu za evropu a do kraja pazite im rasporeda:
Tuzla City: Sarajevo, Široki, Velež, Borac, Zrinjski
Željezničar: Široki, Velež, Borac, Zrinjski, Krupa
Idi peri guzoveee haruZa, mani se hloptanja hahahahahah zzzzzbunili hahahahahah
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Opet ovaj bolesnik
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 01 maj 2021, 22:46, ukupno mijenjano 3 puta.
...klubove se zbunili
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Nije vise ni smijesno.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Hocemo na kafu u Olovo jel vazi ?
Zasluzio je covjek da sudi i Krupa-Olimpik predzadnje kolo.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad kazu zapet ce Krupa hashah. Sto bi kad ce ih zastiti na drugim utakmicama maximalno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zbunit ces se hariZma pa ces otici u Vares
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.