English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I ostali bi tako da su izvodili prvu postavu protiv Burtona i slicnih u kupu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Podigao citavu ekipu i napokon znaju sta rade, Kante ponovo na nivou, Havertz se doziva polako, polufinale LP uz sanse za prolazak dalje... Taraba.Chelsea have now recorded 32 points under Thomas Tuchel in the Premier League this season in 15 games—more than half their total (Lampard 29 in 19).
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Honeymoon. Završiće sljedeće sezone kao Hansi.harden je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:44Podigao citavu ekipu i napokon znaju sta rade, Kante ponovo na nivou, Havertz se doziva polako, polufinale LP uz sanse za prolazak dalje... Taraba.Chelsea have now recorded 32 points under Thomas Tuchel in the Premier League this season in 15 games—more than half their total (Lampard 29 in 19).

Uvijek je on bio dobar trener. Nije top, ali je odmah rang ispod ovih najboljih. Fin posao je radio i u Dortmundu i u PSG-u. Dortmund je zadnji trofej osvojio baš s njim (Kup 2017). S PSG-om je napravio iskorak. Od ekipe koja je imala blokadu da prođe četvrfinale, je uspio doći do finala i prilike za trofej. Skoro da je najgori trenerski posao biti trener PSG-a. Imaš laganu domaću ligu, gdje se očekuje da uzmeš i zapravo jedini izazov i jedino što se računa i gleda je LP.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Chapman1886
- Kontakt:
Iqharden je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:44Podigao citavu ekipu i napokon znaju sta rade, Kante ponovo na nivou, Havertz se doziva polako, polufinale LP uz sanse za prolazak dalje... Taraba.Chelsea have now recorded 32 points under Thomas Tuchel in the Premier League this season in 15 games—more than half their total (Lampard 29 in 19).

Čim je to ona neznalcia pogba njega falio jasno je da od te priče nema nitša
Samo Sloboda | COYG
Najveći kiks u karijeri mu je onaj choke protiv Uniteda u LP. Da je neka prevara od trenera kako su mnogi ovdje pisali, pogotovo kad su jedva docekali prvi poraz, daleko od toga.Mokes je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:55Honeymoon. Završiće sljedeće sezone kao Hansi.harden je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:44Podigao citavu ekipu i napokon znaju sta rade, Kante ponovo na nivou, Havertz se doziva polako, polufinale LP uz sanse za prolazak dalje... Taraba.Chelsea have now recorded 32 points under Thomas Tuchel in the Premier League this season in 15 games—more than half their total (Lampard 29 in 19).![]()
Uvijek je on bio dobar trener. Nije top, ali je odmah rang ispod ovih najboljih. Fin posao je radio i u Dortmundu i u PSG-u. Dortmund je zadnji trofej osvojio baš s njim (Kup 2017). S PSG-om je napravio iskorak. Od ekipe koja je imala blokadu da prođe četvrfinale, je uspio doći do finala i prilike za trofej. Skoro da je najgori trenerski posao biti trener PSG-a. Imaš laganu domaću ligu, gdje se očekuje da uzmeš i zapravo jedini izazov i jedino što se računa i gleda je LP.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nemoj biti na kraj srca, valja navaljat 700 golova u 300 utakmica taman da svaku igras protiv burtona, a za pojacanja spiskas milijarde.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Kaj ce Pep prevara.
Nek dodje igrat u Englesku protiv Stokea. Zasto igra sa prvom postavom???
Frajer bas ljudima komplekse nabio.
Nek dodje igrat u Englesku protiv Stokea. Zasto igra sa prvom postavom???
Frajer bas ljudima komplekse nabio.
ARSENAL4ever
- wadethegreat
- Kontakt:
Sve super Pep je strasan treer ali hvaliti se sa Liga kupom i Community shieldom
I prazna mu bas ova jedna rubrika.

I prazna mu bas ova jedna rubrika.
Evo vidis jos jedna njegova odlika sto cijeni svako natjecanje koje igra i zeli ga osvojiti.
ARSENAL4ever
Ispadanje iz lige prvaka protiv ekipa dosta losijih od njegove - check
Ne osvajanje life prvaka sa brutalnim Bayernom i jos brutalnijim Cityem - check
Vise minor od major trofeja uprkos nenadjebivom transfer budzetu - check
Ne osvajanje life prvaka sa brutalnim Bayernom i jos brutalnijim Cityem - check
Vise minor od major trofeja uprkos nenadjebivom transfer budzetu - check
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Koliko god da je Liverpool loš, uvijek mogu računati na Everton da me usreći
I dalje planiraju snimati dokumentarac o ovoj sezoni i kako su umalo bili u igri za Ligu prvaka

I dalje planiraju snimati dokumentarac o ovoj sezoni i kako su umalo bili u igri za Ligu prvaka

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Sranje, al' vrijeme i leti. Na današnji dan prije 5 godina Lisice su napravile senzaciju i osvojile Premier ligu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Name another side in world football who can rest 7 players who just played in a Champs League game, bring in 7 others valued at over £500m, and win comfortably 2-0 in a league game.
Imagine thinking this is a level playing field and some incredible achievement. It's ridiculous.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Gdje su skauzeri
Danas imaju vaznu utakmicu na OT
Danas imaju vaznu utakmicu na OT
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pa zato kaj se pisu nebuloze. Aj neka osvoji sa Burnleyom, pa cemo ga onda cijenit i takve debilane. Kad god ode iz nekog kluba ostavi takav utjecaj da ljudima bude zao kaj ide. Kolko ga vi pljuvali, mi cemo ga jos vise hvaliti

Zamjerka mu je Europa i tu se treba popraviti naravno. Pa nismo mi koji volimo Pepa budale da to ne vidimo. Isto tako kad toliko istaktizira da sam sebe pobijedi. Al opet covjek je revolucionar u nogometu.
Ne znam zas se moramo dijeliti na one koji vole Ronalda lii Messija, Mourinha ili Pepa. Kazem opet dajte ljudi gustajte kaj ih imamo prilike gledati. Samo opusteno i budite kul.
ARSENAL4ever
Stvarno je bilo teško osvajati kupove i ligu sa Bayernom i Cityem, s tim da je znao kiksati opasno sa Cityem što u ligi što u LP koju još uvijek nije osvojio. Strašan je taj podatak da nije 10 godina uzeo LP sa takvim timovima.
Ne kaže niko da nije revolucionar fudbala i možda i najbolji na svijetu, ali uvijek ćemo se svi pitati šta bi bilo da preuzme neki slabiji tim. Uvijek je lakše voziti Ferrari nego Fiću.
Ne kaže niko da nije revolucionar fudbala i možda i najbolji na svijetu, ali uvijek ćemo se svi pitati šta bi bilo da preuzme neki slabiji tim. Uvijek je lakše voziti Ferrari nego Fiću.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.