Kako god sačekao bih ja s Čelikovićem. U vezni red nipošto, kako napisa gore momak u veznom redu nemaju šta raditi tehnički limitirani igrači poput Jasmina, Hajdarevića, Zahirovića itd. Preostalih 5 kola pružiti šansu Jasminu na štoperu da vidimo kako se snalazi na toj poziciji jer ga nismo imali priliku vidjeti tu. Možda je i tu loš, a možda ga i vrijedi ostavit ako se snađe na štoperu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Miličević
Ne treba nam desni bek-Čeliković-Ikić-Šehić
Duraković-Bojo
Gasal-Subašić-Ne treba nam lijevo krilo
Zec
Ova ekipa bi osvojila bar 10 od 33 boda koliko smo bili u mogućnosti da osvojimo. Znači više nego duplo bolji učinak od trenutnog.
Ne treba nam desni bek-Čeliković-Ikić-Šehić
Duraković-Bojo
Gasal-Subašić-Ne treba nam lijevo krilo
Zec
Ova ekipa bi osvojila bar 10 od 33 boda koliko smo bili u mogućnosti da osvojimo. Znači više nego duplo bolji učinak od trenutnog.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- Meraak1921
- Kontakt:
Teska vremena braco, ako neko ne udje u klub sa parama, igracemo derbi sa Celikom
-
- Kontakt:
Kulašin lijevo, Vrhovac desnog beka. I osvojili bi 18 od 33 minimalno.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Jedini plan za iduću sezonu je preživjeti i igrati premier ligu. Misliti o igračima, treneru, taktici je suvišno.
-
- Kontakt:
Gasal večeras 5 puta prima loptu i 4 puta mu ode u aut. Pa šta je sine dragi nije liga prvaka?
Željezničar za život cijeli!
E yebiga sadsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:33Kulašin lijevo, Vrhovac desnog beka. I osvojili bi 18 od 33 minimalno.
**** im svu familiju u usta za ova pickasta izdanja u derbijima, ova zadnja tri, ovu bruku, ovo cekanje i stajanje na 30 m ko da igramo s Realom. Znaci da izadjes kao muha bez glave dezorijentisan, da se bojis igrati fudbal, preuzeti odgovornost. **** vam mrtve majke, iskihat ce te sve ovo. Branim ih jer su losi, ali ovo je preslo svaku mjeru. Toliko pickasto i jadno. Halo ba, 13 utakmica, pa nismo Djerzelez, pa **** mater u picku, pa nije sve do terena, sudije, lopte...pobijedi nekog makar cajnoslu. Nisam bio nervozan i radikalan, ali ovo danas me dotuklo. Nije stvar poraza, ali da izgubis na pickaluk i jad u najvecem derbiju, da pocnes igrati i dodavati prema naprijed tek od 77 . minute, da se sakrivas. Pa mater vam ****, halalie plate i bjezite kilometrima dalje od Grbavice dok vas motkama nismo natjerali.
Zadnja izmjena: Ritamreda, dana/u 01 maj 2021, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Plakat cemo mi za Osimom,definitivno.
Kao sto rekoh,juniori odron,moj Baka,izvarase te,yebo te Badzak i co.
Lazovu jedan,Osimu si spakovao da bi mogao u tal sa zlim ljudima i oko pomocnog da vratis pozajmice.
Nece moci razbojnice!
Kao sto rekoh,juniori odron,moj Baka,izvarase te,yebo te Badzak i co.
Lazovu jedan,Osimu si spakovao da bi mogao u tal sa zlim ljudima i oko pomocnog da vratis pozajmice.
Nece moci razbojnice!
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
Ja vjerujem da bi stamena odbrana trkacki potkovani a i tehnicki i dobar igrac u vidu Zeca naprijed. Jedino mozda sto ne bi je sto su igraci premladi al i to samo kod nas ima da sa 20 godina ne smije preuzet odgovornost.Omark je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:37E yebiga sadsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:33Kulašin lijevo, Vrhovac desnog beka. I osvojili bi 18 od 33 minimalno.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Fino je to neki dan Dado Sadiković objasnio u intervjuu, samo što danas nažalost nemamo ni igrački ni mentalno tako jako omladince kao tada:SudoHusika je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:35Gasal večeras 5 puta prima loptu i 4 puta mu ode u aut. Pa šta je sine dragi nije liga prvaka?

Koga zanima čitav intervju ima ovdje, interesantan je:
https://dm-fudbal.com/damir-sadikovic-o ... om-pogonu/
Jeb.o te Amar,nije vrijedan da mu se spomene ime
GROBAR KLUBA !!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Šta da ti kažem moj Sudara,Osim ćorav,mi znalci!SudoHusika je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:35Gasal večeras 5 puta prima loptu i 4 puta mu ode u aut. Pa šta je sine dragi nije liga prvaka?
Šta uradismo,na čast pojedincima!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Treba samo sutiti.Ritamreda je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:40**** im svu familiju u usta za ova pickasta izdanja u derbijima, ova zadnja tri, ovu bruku, ovo cekanje i stajanje na 30 m ko da igramo s Realom. Znaci da izadjes kao muha bez glave dezorijentisan, da se bojis igrati fudbal, preuzeti odgovornost. **** vam mrtve majke, iskihat ce te sve ovo. Branim ih jer su losi, ali ovo je preslo svaku mjeru. Toliko pickasto i jadno. Halo ba, 13 utakmica, pa nismo Djerzelez, pa **** mater u picku, pa nije sve do terena, sudije, lopte...pobijedi nekog makar cajnoslu. Nisam bio nervozan i radikalan, ali ovo danas me dotuklo. Nije stvar poraza, ali da izgubis na pickaluk i jad u najvecem derbiju, da pocnes igrati i dodavati prema naprijed tek od 77 . minute, da se sakrivas. Pa mater vam ****, halalie plate i bjezite kilometrima dalje od Grbavice dok vas motkama nismo natjerali.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
I kako fali Dado u ovom segmentu kojeg on upravo opisuje (mada jedino nije upravu za ovo da smo koristili sve šanse u napadubraco je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:41Fino je to neki dan Dado Sadiković objasnio u intervjuu, samo što danas nažalost nemamo ni igrački ni mentalno tako jako omladince kao tada:SudoHusika je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:35Gasal večeras 5 puta prima loptu i 4 puta mu ode u aut. Pa šta je sine dragi nije liga prvaka?
Koga zanima čitav intervju ima ovdje, interesantan je:
https://dm-fudbal.com/damir-sadikovic-o ... om-pogonu/

ko je po tebi doveo ove polovnjake klingonci il babukaUBIPITAR je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:48Šta da ti kažem moj Sudara,Osim ćorav,mi znalci!SudoHusika je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:35Gasal večeras 5 puta prima loptu i 4 puta mu ode u aut. Pa šta je sine dragi nije liga prvaka?
Šta uradismo,na čast pojedincima!

udrite ljudine navijaci i ljubitelji amara a ne želje

Zadnja dva derbija na Kosevu su zabrinjavajuca. Nikad poslije rata se nije desilo da jedan sarajevski klub bude onoliko inferioran naspram drugog. Bili su bolji ono na Grbavici 2014, kad smo izgubili 1 : 2, Duljevic i Velkoski cini mi se, a za nas Hasanovic. Ali ova zadnja dva derbija , da jedna ekipa bude dezorijentisana onako, da se igraci kriju i nabijaju lopte u aut. Ja se onog ne sjecam. Mi smo danas imali srece. Da su ostavili onu dvojicu i da Hebibovic zna bilo bi 6 : 1. Ono u novembru, 4 : 0 , realan rezultat na poluvremenu. **** li vam mamu picku, neko da cirkuza i sakriva se za 100 godina ovog slavnog i mocnog kluba. Mamu vam **** u picku. Vidjet cemo ko ce se zadnji smijati.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Upravo to. Daj stavi Nikolu Milicevica na go, Durakovica u vezu, Kulasina i Gasala po krilima, Subasica stavi na poziciju ofanzivnog veznjaka. Da vidimo 5 kola u kontinuitetu koliko djeca mogu.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:33Kulašin lijevo, Vrhovac desnog beka. I osvojili bi 18 od 33 minimalno.
Ne vidim ni jedan jedini razlog sto bi vise forsirali Erica, Kosorica, Veselinovica, Stilica, Lendrica itd. Sezona je svakako propala. Forsirati i dalje doticne igrace moze samo glup covjek, a nadam se da Baka nije takav..
- themaniaks
- Kontakt:
Ti i takvi ko ti su doveli Zelju tu gdje jeste sada
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.