A djelovao si hrabriji kad si forumasima pominjao umrle/pokojne. Ciaoooo plava pichkiceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:41Tu sam ja, prijete mi doksanjem, psuju mi dijete u pp. Nije vrijedno tako da vjerovatno napuštam ovaj pišani pdf.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ti ne odisla u Varesa, dodjila u olovo (na mojm bolovo) bar fri sizn. Poselamat ces husejna balidzu
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Navijaj za Budunost iz Banovici mani se ti Sarajeva, a očekujem tebe na Kafu u Vareš ako je tebi mrsko da dolazim u Olovo.
Harizma nabrojala cetIri citis from Bosnija. Ovo je big korak za tvoja intelektualna lajf.
Husejna balidza
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Kako će tek biti zanimljivo prvenstvo ako sutra TC dobije Olimpik i dodje 2 boda od Evrope. Sljedece kolo protiv Sarajeva, a Zrinjski protiv Veleza i Siroki Zeljo, pa onda imaju igrati i protiv Zrinjskog i Sirokog, bice svega do kraja.
Mislim da nikad zanimljiva liga nije bila, nema kluba koji se ne bori za nesto, osim Zeljeznicara, ispod njega se jos bore svi za opstanak, iznad njega se bore svi za Evropu i titulu, sto znaci da bi Zeljo mogao isplatiti prodajom plate do kraja sezone
Mislim da nikad zanimljiva liga nije bila, nema kluba koji se ne bori za nesto, osim Zeljeznicara, ispod njega se jos bore svi za opstanak, iznad njega se bore svi za Evropu i titulu, sto znaci da bi Zeljo mogao isplatiti prodajom plate do kraja sezone
Zoran28 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:58Harizma nabrojala cetIri citis from Bosnija. Ovo je big korak za tvoja intelektualna lajf.
Husejna balidza
Gdje je onaj teletabis da nas kaze na kojoj je tabeli Alashkert?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bolesnik teški, da znate, ovaj papak psuje djecu u PP.Zoran28 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:51A djelovao si hrabriji kad si forumasima pominjao umrle/pokojne. Ciaoooo plava pichkiceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:41Tu sam ja, prijete mi doksanjem, psuju mi dijete u pp. Nije vrijedno tako da vjerovatno napuštam ovaj pišani pdf.![]()
Uostalom, zar nisi ti prvi spominjao javno na forumu moju familiju?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zoran28 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:58Harizma nabrojala cetIri citis from Bosnija. Ovo je big korak za tvoja intelektualna lajf.
Husejna balidza
Prijavi me uciteljici pichkiceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:01Bolesnik teški, da znate, ovaj papak psuje djecu u PP.Zoran28 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:51A djelovao si hrabriji kad si forumasima pominjao umrle/pokojne. Ciaoooo plava pichkiceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:41
Tu sam ja, prijete mi doksanjem, psuju mi dijete u pp. Nije vrijedno tako da vjerovatno napuštam ovaj pišani pdf.![]()
- oldschool72
- Kontakt:
Ovdje je jedino listici sigurica 3 boda...bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:00Kako će tek biti zanimljivo prvenstvo ako sutra TC dobije Olimpik i dodje 2 boda od Evrope. Sljedece kolo protiv Sarajeva, a Zrinjski protiv Veleza i Siroki Zeljo, pa onda imaju igrati i protiv Zrinjskog i Sirokog, bice svega do kraja.
Mislim da nikad zanimljiva liga nije bila, nema kluba koji se ne bori za nesto, osim Zeljeznicara, ispod njega se jos bore svi za opstanak, iznad njega se bore svi za Evropu i titulu, sto znaci da bi Zeljo mogao isplatiti prodajom plate do kraja sezone![]()
Ozbilnjo? Onda je još veci bolesnikDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:01Bolesnik teški, da znate, ovaj papak psuje djecu u PP.Zoran28 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 22:51A djelovao si hrabriji kad si forumasima pominjao umrle/pokojne. Ciaoooo plava pichkiceDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:41
Tu sam ja, prijete mi doksanjem, psuju mi dijete u pp. Nije vrijedno tako da vjerovatno napuštam ovaj pišani pdf.![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Teška radijacija djeluje u Olovu.
A tek frustracija, hoće to kad se tek jednom u dvije godine vidi Koševo.
A tek frustracija, hoće to kad se tek jednom u dvije godine vidi Koševo.
⚜️~⚜️~⚜️
- Meraak1921
- Kontakt:
I ja sam zato, 50 milja € uzet do kraja, Elhamdbhpremijerliga12 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:00Kako će tek biti zanimljivo prvenstvo ako sutra TC dobije Olimpik i dodje 2 boda od Evrope. Sljedece kolo protiv Sarajeva, a Zrinjski protiv Veleza i Siroki Zeljo, pa onda imaju igrati i protiv Zrinjskog i Sirokog, bice svega do kraja.
Mislim da nikad zanimljiva liga nije bila, nema kluba koji se ne bori za nesto, osim Zeljeznicara, ispod njega se jos bore svi za opstanak, iznad njega se bore svi za Evropu i titulu, sto znaci da bi Zeljo mogao isplatiti prodajom plate do kraja sezone![]()
Hajd da se za.jeb.ava sa drugima kao naprime meni, ali da vredja familiju to je sve prešlo granice...
Glup i gluplji = hariZma i Duljevinjica
Naravno da nije, od kako sam vidio sta i kako pises najiskrenije te zalim
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.