Samo nemoj ovako lagano.
SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Na ovim Kompromisovim kvizovima vazda gusto, 2 sekunde dijelile Maestra od 1. mjesta
Svaka čast svakome u top 3
Svaka čast svakome u top 3

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
E ybmti 2 sekunde , iz nekog razloga do zadnje sekunde čekao na zadnjem pitanju dok se uvjerim da je tačno i izgubim zbog toga. Čestitke Epiju na pobjedi i Kompromisu na dobrom kvizu. 

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 01 maj 2021, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Novi kviz, novi debakl
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Odlican kviz, ni tezak ni prelagan
Vazda bude mrtva trka ko je gori i ko je vise vitara udijelio

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Uvijek lagano, sreca stara platile vitre danas, ne bih 15 bodova prešao 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Do 50. minute sam imao vodstvo 1-0, i onda potop, tricu primim do kraja
Dobar kviz, košarka me **** ko i inače

Dobar kviz, košarka me **** ko i inače
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Idelna tezina kviza. 60% uspjesnosti prvo mjesto. Taman. 

Nemam novi... mogu vam pustiti od prosle godine historiju i geografiju ako hocete... sad koliko je lagan ne bi ti znao reci... i zaboravio sam...
Hocete li da ja pustim jedan od prosle sezone? Dobar je kviz, na fazon onog od sinoc. Popravit cu vrijeme za odgovore.
Ako ste za moze u 23:45
Ako ste za moze u 23:45
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Pustite nesto dok sam zagrijan 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pušČaj profesore, za nas ne postoji riječ TEŠKO...
Fakat, ako se ostali slazu pusti ga za 10ak minuta.
EDIT: PUSTAJTE I BULBASOR I TI VCS.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Bilo vas je 25 na startu a na zadnjem pitanju 23... znaci 2 kaput... ili psihicki pukli sto ih nije islo i izasli ili im je internet pukao sto je isto moguce... uglavnom odziv odlican... doduse ne kao nekad kad je po 40 igralo al i ovo je super... i sto je tuzno ja prvi nisam ispratio kviz... gledajuci film san me prevari oko 10 i probudim se slucajno u 11 i 13 i vidim kviz gotov ****.ji ga...
Evo pustit cu u 23:45...
232383 u 23:45h Opće znanje.
Broj bodova u zavisnosti od tezine pitanja.

Broj bodova u zavisnosti od tezine pitanja.

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Povecat ce se popularnost sigurno, evo ozivili smo ga.Kompromis je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:30Bilo vas je 25 na startu a na zadnjem pitanju 23... znaci 2 kaput... ili psihicki pukli sto ih nije islo i izasli ili im je internet pukao sto je isto moguce... uglavnom odziv odlican... doduse ne kao nekad kad je po 40 igralo al i ovo je super... i sto je tuzno ja prvi nisam ispratio kviz... gledajuci film san me prevari oko 10 i probudim se slucajno u 11 i 13 i vidim kviz gotov ****.ji ga...
Ko npr ne zeli da igra protiv @otela, sveznadara

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sto si tako okrutanforgempp je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:31Povecat ce se popularnost sigurno, evo ozivili smo ga.Kompromis je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:30Bilo vas je 25 na startu a na zadnjem pitanju 23... znaci 2 kaput... ili psihicki pukli sto ih nije islo i izasli ili im je internet pukao sto je isto moguce... uglavnom odziv odlican... doduse ne kao nekad kad je po 40 igralo al i ovo je super... i sto je tuzno ja prvi nisam ispratio kviz... gledajuci film san me prevari oko 10 i probudim se slucajno u 11 i 13 i vidim kviz gotov ****.ji ga...
Ko npr ne zeli da igra protiv @otela, sveznadara![]()
![]()

Nećemo se lagati da mojim dolaskom nije došlo do rasta kvalitete

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.