prolaz i danas sam neka potraje ovaj nizdanin je napisao/la:Uzbekistan-Kuvajt 1 2,15
Ipswich-Arsenal(dp) 2 1,90
Barcelona-Betis(dp) 2 1,90
7,76 ulog 10

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
prolaz i danas sam neka potraje ovaj nizdanin je napisao/la:Uzbekistan-Kuvajt 1 2,15
Ipswich-Arsenal(dp) 2 1,90
Barcelona-Betis(dp) 2 1,90
7,76 ulog 10
Sutra ja prepisujem od tebe, tako da su ti male šanse da nastaviš nizdanin je napisao/la:prolaz i danas sam neka potraje ovaj niz![]()
Emire, imaš ćikuLadumandraX je napisao/la: Inter - Genoa 1![]()
Blackpool - Liverpool oba daju gol DA![]()
Villareal - Sevilla 3+![]()
Barcelona - Betis oba daju gol NE![]()
Palermo - Chievo 1![]()
kvota 13.31
4.5volimliverpool je napisao/la: @MandraX na koliko 4 ili 5KM?
Sta mislite o ovome da se nadam necemu vecerasDevil je napisao/la:
I AO:
Sweeting-Reynet 1 1.25
Olaso De La Rica-Mahut 2 1.20
Keothavong-Kustova 1 1.30
Erakovic-Pavlovic 1 1.60
Vogele-Tsurenko 1 1.55
Malek-Birnerova 1 1.35
Kuryanovich-Mirza 2 1.20
Ponovo jos ima nekih koje nisam smeo odigrati,ali mi se cine lepo.
Rodionova 1.70,Dubois 2.10,Cetkovska 1.60,Haider Maurer 1.50
zajedno smo jaci vjerujVirtu4l je napisao/la:Sutra ja prepisujem od tebe, tako da su ti male šanse da nastaviš nizdanin je napisao/la:prolaz i danas sam neka potraje ovaj niz![]()
![]()
![]()
Svaka čast.
to malo za dobrodoslicu brate krenulovolimliverpool je napisao/la:@danin,jarane,koji je zvučnik tebi pao na glavu,da se lupam njim večeras cijelu noć?![]()
![]()
3 dana si ovdje sa nama i sve 3 dana prolaziš,ukupno preko 210KM.![]()
![]()
Čestitke i vjerujem da ćeš nastaviti taj niz.
@MandraX na koliko 4 ili 5KM?
Ne podnosim prekookeanske Grand Slam turnire, upravo zbog duhova - jer izgledam kao duh kad pođem na posao u 8h... dolazak s posla u 16h, spavanje do 24h, Aussie Open do 8h... opasan ritamWilly je napisao/la:Jaruga, valjda si pročitao šta sam prije 2 sata napisao. Čuvaj lovu za Australian Open, tu će svi da grizu, tu ćemo tražiti duhove svaki dan.
Alo boLa, i tebe nesto staLo u zadnje vrijeme, sta je rec'Virtu4l je napisao/la:MonoloGe, kad će tvoja kolumna iz Njemačkesamo izaberi neki bolji klub, Analiticar se nije proslavio u Dortmundu
Nema hokejaša - nema lovemandraX je napisao/la:Alo boLa, i tebe nesto staLo u zadnje vrijeme, sta je rec'
Danska - Australija hendikep 30,5Monolog je napisao/la:Od petka bi se moglo nešto odraditi kada je klejdi u pitanju; valjda će rukometaši biti u svom elementu, pa da se skine koji hendikep(Sumnjam da će kvote biti primamljive na čiste mečeve).
Ebem ti liverpoolDAVID VILLA 7' je napisao/la:Katar-Kina 1 2.45![]()
Palermo-Chievo 1 1.60![]()
Inter-Genoa 1 1.55![]()
Barcelona-Betis 1 1.10![]()
Villarreal-Sevilla x2 1.62![]()
Blackpool-Liverpool 2 1.90![]()
![]()
Uplata:5 km
Dobitak:102.82
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.