FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bojim se da zinedin nema puno "prostora" da smrša. Mislim da mu je konstitucija jednostavno takva. Kod prvog gola promjena intenziteta trčanja neposredno prije prijema lopte i brz pas ka Dokanovicu kojim mu je otvorio prostor, gdje nije dopustio priliku protivniku na leđima da napravi faul. Onda ona lopta za Fanima. To su neke stvari koje imaš ili nemaš. On ih ima.
Ne bi me iznenadilo da nas opet kolju sudije u Tuzli. Volio bi da ne razmišljam o tome, al jednostavno ne mogu.
Ne bi me iznenadilo da nas opet kolju sudije u Tuzli. Volio bi da ne razmišljam o tome, al jednostavno ne mogu.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
I mene je sad strah te golijade i cirkusa, zbog gol razlike.Oni nakon Krupe i nemaju baš protivnike gdje mogu računati na puno datih golova.Testo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:46Sad tek vidim penal za Krupu kakav je dosuđen.
Znači frajer pravi faul u napadu, a Gigović pokazuje na bijelu tačku.
Očigledno je ovo bilo poklon 3 boda , a da sljedeću puste Borca.
Očekujem golijadu.
Prijaviti SIPI, ovakvim kriminalcima poput Gigovića nije mjesto na slobodi.
Vratili smo se u 2005. godinu što se tiče suđenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SarajevoForza je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:38S druge strane, manji sarajevski klub ce imati 3000
Just saying

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato ako Olimpic osigura opstanak u zadnjem kolu trpaj koliko ti treba, sumnjam da će frku praviti ...ha yaHistoricar je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:07I mene je sad strah te golijade i cirkusa, zbog gol razlike.Oni nakon Krupe i nemaju baš protivnike gdje mogu računati na puno datih golova.Testo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:46Sad tek vidim penal za Krupu kakav je dosuđen.
Očekujem golijadu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nemoj tako, nisi upravu.feniksptica je napisao/la: ↑01 maj 2021, 21:32Koliko put smo igralis tim nikad gorim Zeljom, sa boljom ekipom od ove protiv njihove djece..
Ovo je doktorska pobjeda.
Kritikujemo i tjeramo i ako bog da bice bivsi uskoro.
Da sam ovdje smarao poslije meca kako ga treba tjerati, odmah biste govorili dusman, mozes li malo uzivati u pobjedi itd itd.
Vecini je vec jasno da je ovoj neznalici domet hsk zrinjski, ne treba hvalospjeve pisati poslije jedne dobre utakmice u kojoj su konacno svi zadovoljni. Jedna utakmica ne moze vratiti 630 minuta patnje i trganja kose.
Ponovo dobijena na individualni kvalitet, odnosno nekvalitet gostiju.
Cim je upetljao svoje zamisli, pravo lice smo vidjeli u drugom poluvremenu gdje nam najlosija i najsporija ekipa stvara sanse i daje gol.
Nisam nesto horan ni pisati, podyebavam po drustvenim mrezama i bas su mi uljepsali dan.
Edit: na pogresan post sam te citirao ali nema veze znas na koji sam mislio.
NEMA NAZAD
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ja očekujem da nas sudije kolju do kraja.Historicar je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:07I mene je sad strah te golijade i cirkusa, zbog gol razlike.Oni nakon Krupe i nemaju baš protivnike gdje mogu računati na puno datih golova.Testo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:46Sad tek vidim penal za Krupu kakav je dosuđen.
Očekujem golijadu.
Upotrijebiti sva raspoloživa sredstva da zaštitimo klub.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- hordasDoboj
- Kontakt:

Samo neka legnu 3 boda iz Tz pa da ti nadjem kakav fin avatar

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad im ljudi 7 slože sljedeće koloHistoricar je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:07I mene je sad strah te golijade i cirkusa, zbog gol razlike.Oni nakon Krupe i nemaju baš protivnike gdje mogu računati na puno datih golova.Testo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:46Sad tek vidim penal za Krupu kakav je dosuđen.
Očekujem golijadu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
I ja mislim da ce bit nekih 5-0 za Borac il ce Krupa dat gol al onda od Borca se ocekuje jedno 6 golova najmanje.
Zato mi imamo Olimpik zadnje kolo. Nek se zapitaju gdje ce igrat sl sezone.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sve je puno lakse kad imas normalno sudjenje!
Moramo biti na sve spremni u petak, bice svega
tu ce se i najmanji kontakt suditi i dijeliti karton.
Sjeckati utakmica i praviti podloga da ne osvojimo 3 boda
Znaci moramo se svim marifetlucima sluziti,
nadam se da grijesim ali mislim da su spremni na sve
Moramo biti na sve spremni u petak, bice svega
tu ce se i najmanji kontakt suditi i dijeliti karton.
Sjeckati utakmica i praviti podloga da ne osvojimo 3 boda
Znaci moramo se svim marifetlucima sluziti,
nadam se da grijesim ali mislim da su spremni na sve
Zadnja izmjena: Bordolav, dana/u 02 maj 2021, 00:21, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Mene zanima kakav sad odnos imaju Sisoje i Vico.Sisoje je pljuvao Borac i Vicu prošle godine nakon prekida lige, a sada je ušao u Savez.Zeko87 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:11Zato ako Olimpic osigura opstanak u zadnjem kolu trpaj koliko ti treba, sumnjam da će frku praviti ...ha yaHistoricar je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:07I mene je sad strah te golijade i cirkusa, zbog gol razlike.Oni nakon Krupe i nemaju baš protivnike gdje mogu računati na puno datih golova.Testo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 23:46Sad tek vidim penal za Krupu kakav je dosuđen.
Očekujem golijadu.
Ja znam pouzdano da je taj odnos poljuljan jer je Sisoje ganjao neke glasove preko futsala. On ulaze u Salines, a pustili su mec Policajcu iz BL da ostane u ligi u zamjenu za te glasove, koje na kraju nije ni dobio jer su ga izlevatili. Sve je islo preko Vice naravno. Da li se desilo sta nakon toga, ne znam.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Ja mislim da se nece predati Krupa.feniksptica je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:17I ja mislim da ce bit nekih 5-0 za Borac il ce Krupa dat gol al onda od Borca se ocekuje jedno 6 golova najmanje.
I još mi je nešto palo na pamet.
Da li je uopšte legalno da glavni sponzor lige bude u isto vrijeme i sponzor jednog kluba iz iste lige ?
Da li je uopšte legalno da glavni sponzor lige bude u isto vrijeme i sponzor jednog kluba iz iste lige ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
-
- Kontakt:
Znam da se oni privatnici, koji su vlasnici Krupe, nikako ne podnose sa Borcem.To je ključalo u jednom periodu kada je Krupa bila rezultatski uspješnija i kada su igrali finale Kupa, a Borac ispao u drugu ligu.Na kraju krajeva, Krupa mora igrati za opstanak, niko im ne garantuje da ce pobjediti u utakmicama nakon Borca.bordobijeli je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:23Ja mislim da se nece predati Krupa.feniksptica je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:17I ja mislim da ce bit nekih 5-0 za Borac il ce Krupa dat gol al onda od Borca se ocekuje jedno 6 golova najmanje.
-
- Kontakt:
De da malo smanjimo pricu o sudjenju, zakidanju, teorijama zavjere i slicno. Da se posvetimo sebi samo u ovim zadnjim kolima.
Mi sa pricom ne mozemo nista pozitivno postici, samo negativno... zato sto manje o tome.
Inace kako vi vidite igre Pidre ove polusezone ? Meni je taj momak odron ali bas teski. Da Hodzic pruza onakve partije razapinjao bi se zajedno sa Vinkom. Ne treba se Pidri gledati kroz prste ako je akademac. Katastrofalan je... nazad sporo reaguje i lose se pozicionira a u napadu je totalno bezidejan, mislim da on ne bi mogao probiti i osvojiti prostor cak ni pored mene. Svaki napad kad je kod njega lopta on unisti.
Hodzic mislim da treba pocinjati zadnje tekme nije bio los a losiji od ovog ne moze biti sigurno.
Mi sa pricom ne mozemo nista pozitivno postici, samo negativno... zato sto manje o tome.
Inace kako vi vidite igre Pidre ove polusezone ? Meni je taj momak odron ali bas teski. Da Hodzic pruza onakve partije razapinjao bi se zajedno sa Vinkom. Ne treba se Pidri gledati kroz prste ako je akademac. Katastrofalan je... nazad sporo reaguje i lose se pozicionira a u napadu je totalno bezidejan, mislim da on ne bi mogao probiti i osvojiti prostor cak ni pored mene. Svaki napad kad je kod njega lopta on unisti.
Hodzic mislim da treba pocinjati zadnje tekme nije bio los a losiji od ovog ne moze biti sigurno.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa bolje da pricamo o teorijama zavjere nego o Pidri.ajdohordas je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:30De da malo smanjimo pricu o sudjenju, zakidanju, teorijama zavjere i slicno. Da se posvetimo sebi samo u ovim zadnjim kolima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
feniksptica je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:38Pa bolje da pricamo o teorijama zavjere nego o Pidri.ajdohordas je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:30De da malo smanjimo pricu o sudjenju, zakidanju, teorijama zavjere i slicno. Da se posvetimo sebi samo u ovim zadnjim kolima.

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Sigurno, bolji mi je hodzic na drogama koji ce odigrati jednu dobru od tri, nego ovaj rumeni koji je konstantno uzasan i izgubljen, to svi vide.ajdohordas je napisao/la: ↑02 maj 2021, 00:30De da malo smanjimo pricu o sudjenju, zakidanju, teorijama zavjere i slicno. Da se posvetimo sebi samo u ovim zadnjim kolima.
Da se nadovezem na ove gore postove, vjerujte mi da borac ima bolje odnose sa kmeljom nego radnikom ili krupom. Klubovi iz rsa su protiv borca iz x razloga cak i prije vice.
Snaga borca je u savezu i sudijama, a to da im neko pusti, nema od toga nista.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 29 gostiju.