FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 02 maj 2021, 00:42

Miljacka je napisao/la:
02 maj 2021, 00:12
KOVAČEVIĆ VLADAN! :bow: :bow: :bow:

slika
VLADAR KOVAČEVIĆ
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 maj 2021, 00:44

Nisu to nikakve teorije zavjere, to je jasno ko dan. Da ce sudijska organizacija kojom upravljaju Vico i valjic pogurati Borac gdje god se ukaze prilika. I ova utakmice u Tz mozda im je i zadnja šansa da nas povale, treba biti maksimalno oprezan i probat se zasititi svim sredstvima.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 02 maj 2021, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 maj 2021, 00:44

:rol: :rol: :rol: :rol:

slika
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

061657451
Kontakt:

Post Postao/la 061657451 » 02 maj 2021, 00:45

holyman je napisao/la:
02 maj 2021, 00:11
feniksptica je napisao/la:
01 maj 2021, 21:32
Koliko put smo igralis tim nikad gorim Zeljom, sa boljom ekipom od ove protiv njihove djece..

Ovo je doktorska pobjeda.
Nemoj tako, nisi upravu.
Kritikujemo i tjeramo i ako bog da bice bivsi uskoro.
Da sam ovdje smarao poslije meca kako ga treba tjerati, odmah biste govorili dusman, mozes li malo uzivati u pobjedi itd itd.
Vecini je vec jasno da je ovoj neznalici domet hsk zrinjski, ne treba hvalospjeve pisati poslije jedne dobre utakmice u kojoj su konacno svi zadovoljni. Jedna utakmica ne moze vratiti 630 minuta patnje i trganja kose.
Ponovo dobijena na individualni kvalitet, odnosno nekvalitet gostiju.
Cim je upetljao svoje zamisli, pravo lice smo vidjeli u drugom poluvremenu gdje nam najlosija i najsporija ekipa stvara sanse i daje gol.
Nisam nesto horan ni pisati, podyebavam po drustvenim mrezama i bas su mi uljepsali dan.

Edit: na pogresan post sam te citirao ali nema veze znas na koji sam mislio.
U vrijeme kojeg trenera je Sarajevo igralo bolje i uspješnije u kontinuitetu godinu dana ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2021, 00:49

ElCartel11 je napisao/la:
02 maj 2021, 00:44
:rol: :rol: :rol: :rol:

slika
:rol: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 maj 2021, 00:49

Ne znam ko bi mogao suditi. Peljto i kaljanac su najbolje sudije al su Sarajlije, tesko da oni sude. Ofirno je da budu Gigovic ili Njegomirovic to je odron. Mozda Bilblija, Mujic ili neko od Hrvata. Kako god pogledam ne svidjaju mi se :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 maj 2021, 00:57

Na ljeto mora uslijediti remont ekipe,obavezno se rijesiti ovih par igraca od kojih fkt nema vise puno koristi,Handzic,Hebibovic,Krste,Dzafic itd.,a solidna cifra iz budzeta ide za njihove plate. I naravno Cmilje.
Ako se i ne dovedu neke kvalitetne zamjene neka dadnu vise prostora ovim mladim momcima koji mogu napredovati.
A prije svega dovesti nekog mladeg,skolovanog i ambicioznog trenera.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 maj 2021, 01:05

bordobijeli je napisao/la:
Nisu to nikakve teorije zavjere, to je jasno ko dan. Da ce sudijska organizacija kojom upravljaju Vico i valjic pogurati Borac gdje god se ukaze prilika. I ova utakmice u Tz mozda im je i zadnja šansa da nas povale, treba biti maksimalno oprezan i probat se zasititi svim sredstvima.
Govorim o tome da se ne trebamo zamarati previse oko toga. Eto gdje su nas sudije ovo proljece bas bas toliko zakinule za bodove ? Mozda samo taj penal nedosudjeni u Mostaru protiv Veleza i to je to.
Zivimo u uvjerenju da nas ostecuju i da ce nas ostetiti a u stvari oni samo guraju Borca i to je to. Nas za sad nisu ostetili do te mjere. A evo sad je opet sve u nasim rukama. Sve i da odigramo remi u Tuzli, opet je do kraja sve u nasim rukama.
Znaci gledati sebe i samo sebe, u svakoj tekmi dat 200%
I danas je eto pisano ovdje protiv Kaljanca i **** mu se sve od do pa covjek odsudio extra utakmicu po meni. Mozda penal diskutabilan ali osim toga sve prolazna ocjena. Zamaramo se previse oko toga i prevelike teorije zavjere pravimo.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 maj 2021, 01:07

feniksptica je napisao/la:
02 maj 2021, 00:38
ajdohordas je napisao/la:
02 maj 2021, 00:30
De da malo smanjimo pricu o sudjenju, zakidanju, teorijama zavjere i slicno. Da se posvetimo sebi samo u ovim zadnjim kolima.
Mi sa pricom ne mozemo nista pozitivno postici, samo negativno... zato sto manje o tome.

Inace kako vi vidite igre Pidre ove polusezone ? Meni je taj momak odron ali bas teski. Da Hodzic pruza onakve partije razapinjao bi se zajedno sa Vinkom. Ne treba se Pidri gledati kroz prste ako je akademac. Katastrofalan je... nazad sporo reaguje i lose se pozicionira a u napadu je totalno bezidejan, mislim da on ne bi mogao probiti i osvojiti prostor cak ni pored mene. Svaki napad kad je kod njega lopta on unisti.
Hodzic mislim da treba pocinjati zadnje tekme nije bio los a losiji od ovog ne moze biti sigurno.
Pa bolje da pricamo o teorijama zavjere nego o Pidri.
Ma covjek je odron teski. Ni Hodzic me u najgorim danima nije nervirao koliko Pidro sad.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 02 maj 2021, 01:08

ajdohordas je napisao/la:
02 maj 2021, 01:05
Govorim o tome da se ne trebamo zamarati previse oko toga. Eto gdje su nas sudije ovo proljece bas bas toliko zakinule za bodove ? Mozda samo taj penal nedosudjeni u Mostaru protiv Veleza i to je to.
Zivimo u uvjerenju da nas ostecuju i da ce nas ostetiti a u stvari oni samo guraju Borca i to je to. Nas za sad nisu ostetili do te mjere. A evo sad je opet sve u nasim rukama. Sve i da odigramo remi u Tuzli, opet je do kraja sve u nasim rukama.
Znaci gledati sebe i samo sebe, u svakoj tekmi dat 200%
I danas je eto pisano ovdje protiv Kaljanca i **** mu se sve od do pa covjek odsudio extra utakmicu po meni. Mozda penal diskutabilan ali osim toga sve prolazna ocjena. Zamaramo se previse oko toga i prevelike teorije zavjere pravimo.
Protiv Veleza penal u nadoknadi je bod za nas. Protiv Zrinjskog da je nama penal dosudjen ili da njima nisu dosudili to je nasa pobjeda... Dakle, to su 4 boda koja trebali osvojiti iz te dvije utakmice koja mogu biti presudna u borbi za titulu. Ali da mogao je biti i Krupi penal. Ko zna i da Kova ne odbrani Stili ono dns panika bi se uvukla ko i ova konfuznost na 3:1.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 02 maj 2021, 01:12

02 maj 2021, 00:49
Ne znam ko bi mogao suditi. Peljto i kaljanac su najbolje sudije al su Sarajlije, tesko da oni sude. Ofirno je da budu Gigovic ili Njegomirovic to je odron. Mozda Bilblija, Mujic ili neko od Hrvata. Kako god pogledam ne svidjaju mi se :D
Petrović nije odavno :mrgreen: :pray:
Možda Bandić, opet Topalović ili baš Njegomirović :urnebes:
Smrad mujić ne može jer je iz TK.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 02 maj 2021, 01:14

Braćo moja mila šta sam ja doživio...došlo vrijeme da se radujem da vidim Hodžića na lijevom beku...
Pidro je rijetko glup igrač, i danas također ubjedljivo najgori.
Puka sreća nas je spasila kad je Štilić imao lijepu šansu i onda usporio ne znam zasto, a Pidro ostao metar iza Dupeta, Milija, Oremusa, a prvi diže ruku...
U odbrani izgubljen ko muha, u napadu pada na guzicu pa na loptu...

I ne treba se puno dizat sa ovom pobjedom, dobili smo drugu najlošiju ekipu lige trenutno po formi (samo su ispred Radnika).

I danas je igra bila otprilike loša, nemojmo se zamajavati, ali smo koristili njihove amaterske greške i naravno Fanima majstora.

Treba biti maksimalno ozibljan i koncentrisan pred svaku utakmicu sada, pokazati zajedništvo, jer igrom očito slabo šta možemo uradit.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 02 maj 2021, 01:16

forgempp je napisao/la:
02 maj 2021, 01:14
Braćo moja mila šta sam ja doživio...došlo vrijeme da se radujem da vidim Hodžića na lijevom beku...
Pidro je rijetko glup igrač, i danas također ubjedljivo najgori.
Puka sreća nas je spasila kad je Štilić imao lijepu šansu i onda usporio ne znam zasto, a Pidro ostao metar iza Dupeta, Milija, Oremusa, a prvi diže ruku...
U odbrani izgubljen ko muha, u napadu pada na guzicu pa na loptu...
+1

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 02 maj 2021, 01:24

Hodžić je Dani Alves za Pidru.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 maj 2021, 01:28

Ovaj Arena highlights derbija je živi očaj, sad ni tona nemaju. Bolji pregled je bio 1996 nego ovo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 maj 2021, 01:32

Pidro je danas par ofsajd zamki sjebao, umalo nas nije kostalo. Nije vise ni mlad toliko, bojim se da nece jos dugo kod nas, ako ovako nastavi.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 maj 2021, 01:33

Pidro kakve je "instruktorre" imao i ovo je dobro.
Sa igracima se treba radiri uciti ih i koristiri na najbolji nacin. Ne branim ga jer je oxajan ali ne moze zaboraviti igrati lopte a bio je sa 20 najbolji bek lige
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 02 maj 2021, 01:41

Svi mi imamo želje koje igrace prodati/ne produziti saradnju, ali cinjenica je da ce sastav za narednu sezonu krojiti izbor novog SD-a i/ili trenera koji će zajednicki procjeniti gdje mozemo dovesti nove igrace a koji od trenutnih mogu i dalje igrati za Sarajevo. Nove doalske ce dalje uvjetovati budzet kojim budu raspolagali. Mislim da se tu (barem za sad) zavrsava komplet prica o dolascima/odlascima jer ce se o tome tek pricati u junu kad se zavrsi sezona i posloze rezultati.
JURIŠ

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 02 maj 2021, 01:44

Ajdo nisu samo penali bitni iako uveliko pridonose mjenjanju rezultata...

Imas masu situacija u toku utakmice sto utice na psihu, koncentraciju i raspolozenje igraca... mislim na pogresno dosudjen aut pa siljenje prekidima oko 16...
nepostojecim kornerima i namjernim kartoniranjem protivnika od pocetka utamice da ne bi mogli ici 100%

Ako si mogao primjetit, ne kazem sad nesto za sudije da su pokusali danas ali i pomocnik dosta utice...
bar 7/8 pogresno dosudjenih out-a u korist komsinica i znaci to vjeruj mi u datom trentuku i za razvoj akcije i za pozicioniranje igraca( jer se aut izvede za sekundu), a i za psihu jer 3/4 pogresno dosudjene stvari pravi nervozu kod igraca...

Pusti ti ne treba pricat, treba pricat svako kolo i jos novine placat
Gdje je vico do sad lopte igrao da bi bio predsjednik jednog fudbalskog saveza ? Pogledaj predsjednike zemalja oko nas nemoj dalje, samo prve do nas...
Znamo sve kako kod nas hoda, Ajdo igramo protiv politike nije nekome u cilju da osvajamo godinama kao Dinamo u Hr kao Zvezda u Sr... nema u Hr srba i bosanaca nema u Sr hrvata i bosanaca da koce i da prave zamke na svakom cosku!
Moj Ajdo nanjusili kes i u ovoj bransi jjebo li ga tata dodik!!!
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 02 maj 2021, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 maj 2021, 01:48

Odmah prekrizi Kovu i Milicevica iz prve koji je 100% otici na ljeto.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, Fouzi1, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, MElloo, pierce, riki46, Uvijeknapravojstrani i 78 gostiju.