FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 02 maj 2021, 04:00

samoSA je napisao/la:
02 maj 2021, 04:00
zagorski je napisao/la:
02 maj 2021, 03:23
Nesto kontam,moraju i ove kone proigrati,nadam se vec za par kola.
Ja sam nesto ubjedjen da ce borcu otkinut bodove
I ja sam.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 maj 2021, 04:01

Pantelija je napisao/la:
02 maj 2021, 03:50
feniksptica je napisao/la:
02 maj 2021, 03:38
Pitanje je sto Zinedin ne moze igrat cijelu ?? Jel to taj problem koji se spominje da ima problema s plucima il sa srcem ?
Covjek je imao privatne probleme poslije kojih covjek nije za pitti kafu a ne igrati profi fuddbal.
Stanje je sad ok i to se vec na njemu vidi. Kada nisi u pogonu godinu dana i vise normalno da treba vremena da se vratis. Mozsa jos jedne pripreme. Ali sta je momak sve prosao, i ovo je top.

Ocekujem da ce krajem ljeta biti na 100%.
A on nema nikakvih probblema sto se tice njegovog zdravlja
Kakav je to problem imao Zinedin? Moze i pp
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 02 maj 2021, 04:04

ElCartel11 je napisao/la:
02 maj 2021, 04:01
Pantelija je napisao/la:
02 maj 2021, 03:38
Pitanje je sto Zinedin ne moze igrat cijelu ?? Jel to taj problem koji se spominje da ima problema s plucima il sa srcem ?
Covjek je imao privatne probleme poslije kojih covjek nije za pitti kafu a ne igrati profi fuddbal.
Stanje je sad ok i to se vec na njemu vidi. Kada nisi u pogonu godinu dana i vise normalno da treba vremena da se vratis. Mozsa jos jedne pripreme. Ali sta je momak sve prosao, i ovo je top.

I meni vala, mada izgleda kao da pola foruma je upuceno u to. Mora da je neki bas zayeban problem da dosad nije ovdje isplivao
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 02 maj 2021, 04:06

I ova tekma iz hercegovine nam ide u prilog zrinjski ce morat stisnut protiv borca ako misli evropu igrat

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 02 maj 2021, 04:09

Mislim da je razlog razlike igara Pidre sad i prije dvije godine ta povreda koju je imao. Ni prvi ni zadnji koji se nakon povrede njje vratii na stari nivo. Uglavnom šteta i za fks i za njega, a možda se i dozove u međuvremenu dok ne izgube strpljenje s njim.
Samo naprijed Saraj'vo!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 maj 2021, 04:18

Spavajte momci, sto ste budni. Prvi smo opet, bez brige budite
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 maj 2021, 04:20

02 maj 2021, 04:18
Spavajte momci, sto ste budni. Prvi smo opet, bez brige budite
Sad smo na straži 24h, da nas opet neko ne bi zayebo.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 maj 2021, 04:28

Laku noc Bordo nacijo :bih:

slika
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 maj 2021, 08:00

Ma mora Željo nekoga ko kraja dobiti, a siguran sam da će gledati nekome sa vrha da otkinu bodove (Velež,Borac) pogotovo

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 02 maj 2021, 08:19

Čestitke momcima za pobjedu, vrlo važnu i sigurno u najtežem meču od ovih šest što je bilo preostalo. Sada pod moranjem dobiti Sisojad, i put do Titule je lagan. Tada možemo očekivati i kiks Borca protiv Selja ili Svinjskog.
Kao što sam i prije napisao, Kovu prodati za minimum 1,3 miliona €, iako znam da su neki bili zadovoljni i sa 300.00 € prije par mjeseci...
Poslije osvojene DK riješiti se Krste, Pidre,Hebe, Milanovića,Handže, Jukića, Džafića, Pejović ili Adukor.
Obzirom da smo preuzeli Koševo, sigurno da moramo povećati prihode, a to znači i dovesti minimum tri baš dobra stranca, prije svega na CB, FW i L/RB, jer smo sa plasmanom u grupnu fazu EL/Conf.L možemo postati samoodrživi, naravno uz forsiranje naših mladih igrača, u tom sklopu vratiti i Kurdića, Resića i pružiti šansu Ramiću i Dervišagiću.Rezultate rada novog šefa omladinske Akademije možemo očekivati tek slijedeće godine.
Također je potreban i puno kvalitetniji trener od Vinka, jer ovaj niz poraza ovog proljeća govori o ograničenim kapacitetima istog, čega je vjerojatno svjestan i Nam. Kao što sam prije i napisao makar neko kao Zekić ili taj nivo. Sa ulaganjima u stadion i struku će doći i do daleko boljih rezultata i zarade, što je jako bitno i vlasniku.
Titula je u ovom času pod moranjem, idemo 5/5... :opaopa: :bih:
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 maj 2021, 08:40

Gdje je link ono ga sajta za predviđanje tabelaa

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 02 maj 2021, 08:41

Zinedin je jednostavno debelo krme,nesportista i kreten. Ne postoje nikakvi privatni problemi,koji covjeka profesionalca mogu drzati godinama od obavljanja svog posla i zaradjivanja para. Ako ti umre neko u porodici,pokopas ,odtugujes mjesec i ides dalje. Zajebancije sa zenom ,nisu vrijedne spomena ,to je problem u nivou kasnjenja na tramvaj. Maradona je imao 5-6 zena ,10-ak djece,pa znamo kako je igrao. Mijatovic ,bas kad je bio u Realu ,je imao fizicki i psihicki bolesnog sina,ktome mu je zena pobjegla s najboljim jaranom,pa je igrao kao zvijer. Ti privatni problemi su samo zalostan i smijesan izgovor za lika koji je unistio prvenstveno svoju karijeru. Kad fudbaler od 23 godine ,gleda klupskog kolegu od 35 godina ( Ahmetovica ),koji mu maltene moze biti otac a apsolutno mu je fizicki superioran,treba da se stidi i zapita nad sobom.
Njemu ne moze niko pomoci,kad nije svoj u glavi,ako nece ,onda nece. Jedino mozda neki trener,strog ,autoritativan,kojeg bi se bojao,koji bi ga naruzio i potjerao. Neko tipa Cire,a Vinkec to ne moze. Vinkec je dobar ko hljeb.
Vrhunski sportski kolektiv,cemu FCS tezi da bude,ne smije tolerisati u ekipu neambiciozne igrace,nesportiste i cudake,kakav je Zinedin. A to sto da dvije dobre lopte protiv raspalog zeljeznicara i njihovih starih ojebina od igraca,nije mjerilo,niti moze biti dovoljno.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 02 maj 2021, 08:48

Antikloc je napisao/la:
02 maj 2021, 08:41
Zinedin je jednostavno debelo krme,nesportista i kreten. Ne postoje nikakvi privatni problemi,koji covjeka profesionalca mogu drzati godinama od obavljanja svog posla i zaradjivanja para. Ako ti umre neko u porodici,pokopas ,odtugujes mjesec i ides dalje. Zajebancije sa zenom ,nisu vrijedne spomena ,to je problem u nivou kasnjenja na tramvaj. Maradona je imao 5-6 zena ,10-ak djece,pa znamo kako je igrao. Mijatovic ,bas kad je bio u Realu ,je imao fizicki i psihicki bolesnog sina,ktome mu je zena pobjegla s najboljim jaranom,pa je igrao kao zvijer. Ti privatni problemi su samo zalostan i smijesan izgovor za lika koji je unistio prvenstveno svoju karijeru. Kad fudbaler od 23 godine ,gleda klupskog kolegu od 35 godina ( Ahmetovica ),koji mu maltene moze biti otac a apsolutno mu je fizicki superioran,treba da se stidi i zapita nad sobom.
Njemu ne moze niko pomoci,kad nije svoj u glavi,ako nece ,onda nece. Jedino mozda neki trener,strog ,autoritativan,kojeg bi se bojao,koji bi ga naruzio i potjerao. Neko tipa Cire,a Vinkec to ne moze. Vinkec je dobar ko hljeb.
Vrhunski sportski kolektiv,cemu FCS tezi da bude,ne smije tolerisati u ekipu neambiciozne igrace,nesportiste i cudake,kakav je Zinedin. A to sto da dvije dobre lopte protiv raspalog zeljeznicara i njihovih starih ojebina od igraca,nije mjerilo,niti moze biti dovoljno.
A šta ako mu je dijete bilo bolesno? Jel i to ravno kašnjenju na tramvaj?
ISTINA ZA VEDRANA!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 maj 2021, 08:49

FoSte95 je napisao/la:
02 maj 2021, 08:00
Ma mora Željo nekoga ko kraja dobiti, a siguran sam da će gledati nekome sa vrha da otkinu bodove (Velež,Borac) pogotovo
Gledat će oni da uzmu koji dinar, prije svega od Borca. Šteta što je Hadžija us.o zadnji prelazni, odradio je on dobrog posla. Fanimo je jedan od većih poslova.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 maj 2021, 08:53

hordasDoboj je napisao/la:
02 maj 2021, 04:04
ElCartel11 je napisao/la:
02 maj 2021, 04:01
Pantelija je napisao/la:

I meni vala, mada izgleda kao da pola foruma je upuceno u to. Mora da je neki bas zayeban problem da dosad nije ovdje isplivao
Ako je istina, da mu je dijete bolesno, ko ima djecu razumije zašto mu je psiha loša. Sa djecom se ništa porediti ne može, na ovozemaljskom svijetu.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 maj 2021, 08:59

A lijepog jutra.. samo briga ostaje za ovih 5 kola zbog sudija.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 02 maj 2021, 09:01

Sorry na upadu kao prvo.
Sto se tice dosadašnjih odnosa Sarajeva i MDK više su nego dobri ponajviše zahvaljujuci Merdanovicu i Hadžiću.
Razumijem i zasto su pojedini skeptični jer se dovodi ponovo pojačanje iz neke Mladosti ali treba biti realan osim Kuzmanovica koji je i imao neke predispozicije Šišić i Guzina su i kod nas bili čisti prosjek i fakat mi nije bilo jasno kad ste ih doveli od nas, pogotvu ovog prvog koji je i kod nas bio muha bez glave a Guzina je prvi dio sezone bio očajan da je zicere fulao kao da nikad nije fudbala igrao. Mada relano za naše potrebe Guzina je bio solidan i prije svega ekstra osoba i na tome mu skidam kapu.
Eh sad Fanimo. Prvo ne kupujete igrača kojem trebs razvoj nego već formiran igrač koji 1 na 1 je gotovo pa nezaustavljiv na ovim našim livadama. To su i ovi vaši bekovi na tezi način naučili čak to se i na ovom videu vidi. Ima vanserijsku brzinu, dribling i dobar centarsut. Završnica mu je kod nas bila ok često je znao prekomplikovati u završnici ali je u par navrata pokazao da ima strašan sut.
Ja bih iskreno jedino volio da dodje kod vas ako vec negdje mora u našu ligu.
Prije svega jer bih volio da ga vidim u ligi prvaka a i siguran sam da bi MDK izvukla neke benefite konkretnije od tog transfera.
Evo sta sam pisao za Fanima kad je bila prica oko dolaska kod vas.
Sada cu Vam samo reci da Hiros izgleda dominantije i bolje nego sto je Fanimo izgledao kod nas. Ne kazem da je bolji igrac,cak sta vise dva su razlicita tipa igraca. Fanimo je i puno skolovaniji, odogovrniji i brzi od ovog ali nacin na koji Hiros prolazi igraci i igra utakmice Fanimo kod nas nikad nije.
Znam da ste prije imali pol pozciju kod Musije oko transfera ali sada kako nema Hadzije ne znam kako ce to ici.
Sorry na upadu kao i obicno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2021, 09:04

Dobro jutro šampioni.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 02 maj 2021, 09:25

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 02 maj 2021, 09:35

Moze li neko postaviti cijelu utakmicu ili neke zanimljivije detalje sa zvukom i to.Ovaj hajlajts areneje za plakati

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, boki86, Haksss, kanarinac, NeSamSafetee, perodeformero, Posejdon i 75 gostiju.