also ESPN u ponedjeljak
Is LeBron James even top 10 player in the NBA
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
also ESPN u ponedjeljak
Upravu si za LeBrona, sjetimo se koliko je 2019e usporeno izgledao nakon povratka od povrede, fakat se vidio ostavljen trag na atleticizmu, mnogi kontali da ga je father time stigao. Ovaj put je ipak puno lakša povreda i oporavak od iste tako da mislim da će mu trebati manje vremena da dosegne 100%, mada problem može predstavljati i za njega ali i za tim što je preostalo još samo 9 utakmica do kraja sezone.L-Train je napisao/la: ↑01 maj 2021, 13:26LeBronu je uvijek trebalo vremena da uhvati formu nakon odsustva,nebitno jel povreda ili pocetak sezone i ja sam govorio da je to za KDa fascinantno,meni je on kao onomad Robben u fudbalu,nema veze koliko odustvuje cim se vrati na teren kao da nikad nista nije bilo![]()
Hmm, razuman post koji ne ostavlja prostora za baljezganje/hot takes? No bueno.Clutch je napisao/la: ↑01 maj 2021, 15:00Upravu si za LeBrona, sjetimo se koliko je 2019e usporeno izgledao nakon povratka od povrede, fakat se vidio ostavljen trag na atleticizmu, mnogi kontali da ga je father time stigao. Ovaj put je ipak puno lakša povreda i oporavak od iste tako da mislim da će mu trebati manje vremena da dosegne 100%, mada problem može predstavljati i za njega ali i za tim što je preostalo još samo 9 utakmica do kraja sezone.L-Train je napisao/la: ↑01 maj 2021, 13:26LeBronu je uvijek trebalo vremena da uhvati formu nakon odsustva,nebitno jel povreda ili pocetak sezone i ja sam govorio da je to za KDa fascinantno,meni je on kao onomad Robben u fudbalu,nema veze koliko odustvuje cim se vrati na teren kao da nikad nista nije bilo![]()
Jedno od ključnih pitanja jeste koliko ove Lakerse možemo smatrati uigranim? Obzirom na prošlosezonski šampionski pohod - možemo, jer jezgro te ekipe je i dalje tu, plus veterani koji znaju svoju ulogu, te Jamesove organizacijske i liderske sposobnosti koje znamo koliko podignu ekipu kada krene playoff. Često su raznorazni upitnici znali biti oko Jamesovih ekipa kako bi se regularna sezona bližila kraju, ali bi se oni vrlo brzo ispostavili kao neutemeljeni.
Međutim neke stvari svakako da ne ulijevaju sigurnost. Ogromni su ovo izostanci, što s te strane kratkoročnog perioda za povratak i hvatanje forme Jamesa i Davisa, što iz ugla uigranosti ekipe jer naravno da ti je za playoff run potreban visok kolektivni ritam, hemija i određeni kontinuitet. Bazirano na ovom periodu koji je propustio James, napad bez njega na terenu će izgledati kriminalno. Mada i generalno halfcourt napad Lakersa ne briljira u ovoj James/Davis eri. A onda po ovim izjavama čini mi se uveliko računaju na Drummonda. Em je čovjek talašika, em to moguće znači i da će Davis dosta manje igrati na C od planiranog? No bueno. A sad je tu i ozbiljna mogućnost da se ide na Clipperse već u 1. rundi.
Šampionski tim se nikad ne otpisuje, posebno ne onaj s LeBronom, ali dosta pitanja i nekako generalni dojam da mi situacija "ne miriše". To je iz trenutne perspektive, stvari će se se sigurno popraviti do 22. maja, ali vidjećemo koliko.
jos jedna prijateljska sugestija.Izgubljene uvjek gledaj sa asistencijama,tako da u ovom slucaju opet Jokic ima prednost cak i ako ima vise izgubljenih on je bolji u toj kategoriji.lucky13 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 20:28sjetimo se one velike rasprave o % i ostalom ucinku embida i jokica. sve se najvise zakuhalo jer sam neke stvari podvukao kao vece razlike a nisam embidov % slobodnih i skokove. zanimljivo mi je da se u ovom kratkom vremenskom periodu sve to sto nisam podvukao kao znacajnu razliku okrenulo na drugu stranu. tako da sada jokic ima bolji % slobodnih i vise skokova a embid manje izgubljenih lopti. ostalo je ostalo isto. i sta mislite, zasto je to tako?
Obnovio je povredu KP. Propustiti ce obje tekme ovaj vikend.
kako kome,jel. jbg,, vjerujem da je izgubio kredit koji je dobrano zaradio otkad je starter ovom partijom(prošli put ga je solidno limitirao fizikom) ,još ako se ibaka vrati + je dmc itekako parirao u zadnjoj "šihti".
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.