Pa u konacnici jesu. Ali ja iskreno ne znam nikoga da je uzivao u zadnje 2 godine sa Alegrijem i onim "fudbalom".Mig_Mig je napisao/la: ↑30 apr 2021, 11:36Boli me q kakve su pobjede. Jedino bitno su trofeji !Marvin je napisao/la: ↑30 apr 2021, 11:31Vidjelo se u zadnje 2 god njegovog mandata na sta licimo sa serviranim.BuffonGigi je napisao/la: ↑30 apr 2021, 09:36Max je odgovarao Juventusu kad je Conte otisao, bas zato jer je trener koji pristaje da radi s onim sto mu se servira.
Alegriju dajte opet najbolju zadnju liniju sa 3 WC stopera,WC Gigijem,i ponajboljom vezom na svijetu i generalno ekipom sa timskim duhom zeljnom pobjeda i borbe i on ce ti dati sto je davao. Dosta trenera ne bi ni to,istina.
A hoce li to dobiti? Pa nece. Dakle sta ce ti dat? Par vise pobjeda od 1-0 nego Sarri i Pirlo.
Ono je kao i ovo iza njega bilo u fazonu "daj mi moja 2h zivota nazad" nakon utakmice.
A i trofeji su bili serija A bez konkurencije,u LP se brukali i bivali nadigranima potpuno.
Alegri moze samo spasiti sto se spasiti da,a to je vrlo malo,par bodova vise cisto zarad sjedenja golmanu u krilu i zabijanja neke frlje za 1-0.
Ja to ne mogu gledat vise.