FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Rahma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 02 maj 2021, 14:04

MNON1987 je napisao/la:
02 maj 2021, 13:57
Danas pratiti susret Olimpika i TC, mislim da trojici igraca TC prijeti suspenzija.
Mislim ipak da sutra igraju
Amer Dupovac!

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 02 maj 2021, 14:06

Zeko87 je napisao/la:
02 maj 2021, 13:52
Da je Štilić pogodio penal moglo je otići u skroz drugom pravcu sve, tako da ovo je odlično. Ali kad pomislim kakve nam je prilike dragi Hebib uprskao, plače mi se što ih nismo barem peticom ispratili.

Utakmica je samo dokaz koliko je bitno da stvaramo prilike, mi smo jučer doslovno dali golova kao za cijelu polusezonu i stvorili prilika kao za cijelu polusezonu.

Nesigurni Miličević i Dupovac koji je skroz limitiran kada je sa loptom su mi otvorili oči zašto Vinko forsira Pejovića iako ni on nije neko rješenje.
Da smo svaku utakmicu ušli kao jučer, sa željom i motivom sada bi slavili titulu i lagano ubacivali omladince da igraju sa kristalisanom ekipom koja se sprema za Evropu. Slavit ćemo i ovako ali to šta bi bilo kad bi bilo ostavit iza sebe. Sljedeće utakmice isto ovako borbeno bez obzira ko je protivnik i nema brige, sve je u našim rukama.
Da dodam još svidja mi se Mesanovic što ne misli da li da opali ili ne, čim ima priliku da puca on to i uradi bez komplikovanja nekog
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 maj 2021, 14:12

amypitar je napisao/la:

Fakat mi imamo 4 vrhunska fudbalera koji bi mogli igrati i u mnngo jacim ligama od ove naše lige. Tu bi jos dodao Susica, Dupovca, Milicevica, ne racunajuci ove mladje tipa Varesanovica, Mustedanagica .
Za ligu beton i nikako mi nije jasno da se dosad nismo odlijepili na tabeli.
Za Evrope ako zelimo iskorak jos 3,4 top igraca njihovih kvaliteta.

Da po meni treba nam: desni bek, desnjak na lijevom krilu(Oremus z.vezni-ima 2 god ugovor) i eventualno stoper.
Od pocetka naredne sezone sto vise sansu davati Akademcima u PL, ja bih zaganjao onog Sedada Subasica od komsija.
A poslije Evrope treba nekog i "prodati" :njanjanja: za pozamasne cifre :njanjanja: :njanjanja:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 02 maj 2021, 14:38

Vanja8 je napisao/la:
02 maj 2021, 14:00
Zeko87 je napisao/la:
Da je Štilić pogodio penal moglo je otići u skroz drugom pravcu sve, tako da ovo je odlično. Ali kad pomislim kakve nam je prilike dragi Hebib uprskao, plače mi se što ih nismo barem peticom ispratili.

Utakmica je samo dokaz koliko je bitno da stvaramo prilike, mi smo jučer doslovno dali golova kao za cijelu polusezonu i stvorili prilika kao za cijelu polusezonu.

Nesigurni Miličević i Dupovac koji je skroz limitiran kada je sa loptom su mi otvorili oči zašto Vinko forsira Pejovića iako ni on nije neko rješenje.
A da je Heba pogodio, a da je Velkoski pogodio...
Kako ovo jadno zvuci...
" Da su penal pogodili..."
Da je Hebibovic u sezoni 17/18 kada su se Zeljo i Zrinjski borili za titulu pogodio barem 30% svojih zicera, mi bi bili prvaci sa 5 bodova prednosti :kafa:
90!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 02 maj 2021, 14:41

Cora1946 je napisao/la:
02 maj 2021, 14:38
Vanja8 je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:

Kako ovo jadno zvuci...
Da je Hebibovic u sezoni 17/18 kada su se Zeljo i Zrinjski borili za titulu pogodio barem 30% svojih zicera, mi bi bili prvaci sa 5 bodova prednosti :kafa:
Joj koliko se Hebib tada isfulao....

Kod onoga "Loba" Hebiba, tek sad vidim da je isao da asistira a ne da lobuje i zabie.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 maj 2021, 14:47

Malo smo opet poletili, vidim neki misle da je sada titula skoro pa tu. Trebamo svi bit oprezni, protiv sudijskih odluka nikad ne možemo bit sigurni i da igramo svaku do kraja sa Klisom.

Nek nam onaj penal protiv kona u Bijeljini, zatim onaj protiv nas pod Bijelim Brijegom, onaj jučerašnji penal, oni olako svirani penali Borcu budu dovoljan razlog da ne smijemo dopustiti bilo kakvo opuštanje.
Već sljedeće kolo možemo past na drugo mjesto a vjerujte da ako mi ne dobijemo sljedeće kolo da će Borac do kraja uzet 15/15 bez problema i da bi već protiv Krupe mogli drastično poboljšat gol razliku.

Milioni su u pitanju, oni načina neće birat, mi moramo vršit pritisak da regularsnost konačno prevladava a ovo do sad nije regularno ni sekunde.

Da je 4 boda prednost bio bi dosta opušteniji ali ovako nisam.. razlog sudije.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 02 maj 2021, 14:55

Sutra samo da Doffo dobije žuti, bilo bi nam 50% lakše.
Nesto imam osjećaj da i sam Borac nece ici na titulu, mislim da su svjesni da bi to bilo previše ofirno zbog Vice i kompanije, čak me i ne bi čudilo da sa krupom odigraju remi radi njihovog opstanka

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 02 maj 2021, 15:10

Saban123 je napisao/la:
02 maj 2021, 14:55
Nesto imam osjećaj da i sam Borac nece ici na titulu, mislim da su svjesni da bi to bilo previše ofirno zbog Vice i kompanije, čak me i ne bi čudilo da sa krupom odigraju remi radi njihovog opstanka
Krupa i borac nisu u dobrim odnosima nikako a krupi je ovo zadnja slamka za ostanak u ligi tako da nema nista od toga da ce to borcu biti laka utakmica,imaju jos zrinjskog,zelju,slobodu okliznut ce se negdje garant
Al mi samo sebe trebamo gledat sve je opet u nasim rukama

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 02 maj 2021, 15:17

Veležova utakmica protiv Borca je dokaz da prevelik fokus na sudije donosi nervozu u samoj igri, a opet na kraju ako se ukaže prostora sudija će svirati borcu šta god treba.

Imamo dosuđena dva penala a protiv nas se sviralo 6. Za borac se sviralo 6, za Velež 7. Bilo je par odluka koje su nam išle u korist ali barem duplo više koje su nas osakatile.

Da je bilo perfektno suđenje imali bismo možda 5-6 bodova više, Velež isto tako, Željo isto tako.. samo bi Vicina bagra bila tamo gdje je Tuzla City sad.

Zna li neko i jedan momenat u kojem se dosadilo nešto što je bilo na štetu Borca. Tome još dodaš i situaciju u kojoj je trebalo biti registrovano 3:0 pred ne znam koju utakmicu jer nisu isplatili dugove. Ista situacija kojoj se Čeliku pred utakmicu sa Željom desilo prošle godine ...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 maj 2021, 15:18

Saban123 je napisao/la:
Krupa cisti kartone u BL,jucer su trojica dobili treci zuti pri rezultatu 2:0 i 3:0 i nece igrati protiv Borca.

Utakmica Olimpik-Tuzla prevazna za sve,hiljadu se prica nekih i sema spominje.Sve se moze okrenuti sa njom.Nama bi zlatom valjalo da Olimpik bod otkine al dabogdo,Tuzla 2 boda od Evrope ako pobjedi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 02 maj 2021, 15:23

BordoSarajevo je napisao/la:
02 maj 2021, 14:47
Malo smo opet poletili, vidim neki misle da je sada titula skoro pa tu. Trebamo svi bit oprezni, protiv sudijskih odluka nikad ne možemo bit sigurni i da igramo svaku do kraja sa Klisom.

Nek nam onaj penal protiv kona u Bijeljini, zatim onaj protiv nas pod Bijelim Brijegom, onaj jučerašnji penal, oni olako svirani penali Borcu budu dovoljan razlog da ne smijemo dopustiti bilo kakvo opuštanje.
Već sljedeće kolo možemo past na drugo mjesto a vjerujte da ako mi ne dobijemo sljedeće kolo da će Borac do kraja uzet 15/15 bez problema i da bi već protiv Krupe mogli drastično poboljšat gol razliku.

Milioni su u pitanju, oni načina neće birat, mi moramo vršit pritisak da regularsnost konačno prevladava a ovo do sad nije regularno ni sekunde.

Da je 4 boda prednost bio bi dosta opušteniji ali ovako nisam.. razlog sudije.
Sve se potpuno slazem sa tobom rukvas😂
Odmah ide ovdje odgovor kako netrabamo da brinemo
kada mi igramo dobro itd..
Slazem se u potpunosti ali kada te prvih pola sata iskasapi sa zutim, igras pod rucnom!
Mi smo u drugom dijelu sezone najvise zutih dobili, ZAR MI STVARNO IGRAMO TAKO AGRESIVNO???
Nadam se da ce mo pametno i mudro uci u tekmu
i spremni na sve.

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 02 maj 2021, 15:30

Ja bi licno tako postavio igru da kad se ukaze prilika
a bice ih sigurno dosta, prilikom svakog faula na nama
padnemo kao da nas je granata pogodila😂
I na taj nacin sa klupe vrsiti presing na sudije, jer Ovdje imas posla sa krkanima pa onda istim receptom odgovoriti.
Jer znaju oni nas dobro i znaju da mi uvijek igramo fair play.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 maj 2021, 15:40

Vi previse ocekujete od igraca koji igraju u ovoj kukuruz ligi...Manje gledajte ligu sampiona i lige ,ali ne lige petice ,vec manje gledajte lige 15 ke.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 02 maj 2021, 15:41

Saban123 je napisao/la:
U opasnosti su i Lucic i Nukic, oba beka iz prvih 11 !!!
Ja bih vise volio da oni dobiju po karton!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 02 maj 2021, 15:42

Što je danas lijep i sunčan daaaaan :njanjanja: :njanjanja:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 maj 2021, 15:46

Vanja8 je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:

Kako ovo jadno zvuci...
Penala nije smjelo ni biti nikako. Ono vidjelo nije faula.
Ali eto pobjedili smo pa se ne priča o tome. A vec drugi zaporedni penal koji je dosudjen za protivnike i koji je smjesan.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 02 maj 2021, 15:49

Kad se hvale svi da i Horde pohvalimo na podršci dan prije tekme. NAŠA DIREKTIVA, STROGA OFANZIVA.
ORIGINAL 1987

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 02 maj 2021, 15:51

Vinko treba otici al pod uslovom da treba duplo bolji trener da ga zamijeni..
Bordo bijeli za život cijeli!!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 02 maj 2021, 15:54

Po meni mi u Tuzli uopšte nismo favoriti.
Samo naprijed Saraj'vo!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 02 maj 2021, 16:01

Najbitnije je da ne izgubimo, naravno mora se ici na pobjedu, pobjeda protiv Sisoje bi bila beton betona, ja vjerujem da cemo ih pobjediti, narucito nakon derbija i ove pobjede, koliko god oni losi bili, pobjeda protiv kona je digla atmosferu na pozitivu sigurno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, EastMadness, Haksss, JavierBosnia, Lecler, OsmanhodzicBuco, rimljanin90 i 97 gostiju.