Donnie Darko je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:56
Azpi je napisao/la: ↑01 maj 2021, 18:54
Donnie Darko je napisao/la: ↑01 maj 2021, 17:47
Ova staza je barem lijepa za oči za razliku od Sochia koji je potpuno bljutav, dosadan, beživotan, i Paul Ricarda od kojeg me glava zaboli od boja.
Ova je top za oči, sochi kao u kavezu da vozis, francuska ubi sa bojama okolo staze
Ali opet ne znam ovako iz glave ijedna novija staza da je nešto dobra
Baku je meni odlična staza. Zapravo staza kao staza je ništa posebno ali su utrke većinom odlične.
Austin mi je vrhunska staza sa dobrim utrkama. Jedna od dražih za vozit na igricama.
Ali da je puno više užasnih novih staza, nego dobrih, 100%.
I ja volim Austin na f1, ali primjetio sam da nije na igri toliko popularna kod raje da voze

Francuska mi je čak ok za voziti,ne primjeti se na igri toliko šarenilo kao kada se gleda
Baku nikad nije razočarao, top trke budu, ali opet nekako mali je broj trka pravih kad ovako realno sagledas sve na kraju sezone, dosta toga se pretvorilo u samo vožnju krugova do kraja bez nekih borbi pretjeranih
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.