Edit: Ipak ne.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ne moze Bottina ni do najbrzeg kruga.
Kakvo ispisavanje po njemu danas.
Joj kad mu kazu 
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 02 maj 2021, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
dijelom je i on kriv sto nije kao Leclerc prosao na srednjim u Q3
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma dobro ali na hard su ga trebali, a ne na medium još onako rano
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Track limits
Poludice Max.
Solidna trka. Očekivan rasplet.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako se očekivalo može se reći da je bila solidna utrka. Max je jednostavno napravio previše grešaka cijelog ovog vikenda, na kraju i dobra utrka za njega. U Španiji sljedećeg vikenda mora dosta bolje, ne smije dozvoliti da Hamilton previše pobjegne.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Auu 'didnt have the pace for unknown reasons'
Govori za prvi stint.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jel jos nekom na f1play stoji u predikcijama na safety car da nije bio?? jesam ja sanjao onda auto safety cara kako se voza na pocetku po stazi?? ko je ovdje lud 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ma to je neki Bug i kod mene je tako.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 maj 2021, 18:18jel jos nekom na f1play stoji u predikcijama na safety car da nije bio?? jesam ja sanjao onda auto safety cara kako se voza na pocetku po stazi?? ko je ovdje lud![]()
-
Bundesliga
- Kontakt:
Alonso usutkao kriticare. Zaletili se prije trke.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Onaj Maxov prvi ulazak u box, nema sanse da je bio regularan. Usao je brze od 80 km/h 1000%.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 03 maj 2021, 04:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa prošle godine su bili rame uz rame sa McLarenom i Racing Pointom, na solidnom broju utrka su bili i brži od njih. Imali su podijume.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 17:18Sta je Alpina uradila da je od bolida koji je sporiji od Taurija i Aston Martina sada u rangu sa McLarenom?
Samo što se odmah upisalo da su kanta u rangu Williamsa čim je Alonso utrci ili dvije bio sporiji nego se očekivalo. Ljudi prave sebi motor, dakle "tvornički" su tim, sa dobrom ekipom inžinjera i sposobnim ljudima koji ih vode, plus dobrim vozačima, ne znam zašto se očekivalo da ostanu do kraja sezone spori.
A konkretan odgovor na pitanje, pogodili su setup, tj upoznaju se bolje sa bolidom i prilagođavaju se kako treba.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako god bilo je lijepo vidjeti da Alonso danas nakon 1000 godina radi sto treba da radi.Donnie Darko je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:25Pa prošle godine su bili rame uz rame sa McLarenom i Racing Pointom, na solidnom broju utrka su bili i brži od njih. Imali su podijume.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 17:18Sta je Alpina uradila da je od bolida koji je sporiji od Taurija i Aston Martina sada u rangu sa McLarenom?
Samo što se odmah upisalo da su kanta u rangu Williamsa čim je Alonso utrci ili dvije bio sporiji nego se očekivalo. Ljudi prave sebi motor, dakle "tvornički" su tim, sa dobrom ekipom inžinjera i sposobnim ljudima koji ih vode, plus dobrim vozačima, ne znam zašto se očekivalo da ostanu do kraja sezone spori.
A konkretan odgovor na pitanje, pogodili su setup, tj upoznaju se bolje sa bolidom i prilagođavaju se kako treba.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Proslogodisnji Renault je bio dosta bolji od ovogodisnje Alpine. To sto je Alpina odradila odlicnu strategiju i pogodila setup za ovu trku ne znaci da su nesto posebno brzi. Nadam se da ce biti u buducnosti za Alonsa i Ocona. Popravljaju se ali nisu jos medju top timovima.
I am not yet born; O hear me.
Da su ostale ekipe blize Mercedesu i Red Bullu u utrci, bar koliko su blizu u kvalifikacijama, ova sezona bi odlicna bila.
"Čini se da se našao u najbolje vrijeme na najboljemu mjestu što se tiče i snage momčadi i vozačkih sposobnosti. Reklo bi se da ima i sreće u ključnim trenucima, ali morate objektivno sagledati njegovu karijeru. Ima li najbolji bolid? Ima. No u najboljem bolidu morate biti najbolji iz utrke u utrku, a on to radi svaku utrku i tako već godinama. Po kiši, po suhom, u bilo kakvim uvjetima, pa i sad kad je Red Bull jako blizu. To možete raditi samo ako ste na najvišem mogućem nivou i mislim da ljudi nisu svjesni koliko je on dobar i ne cijene to dovoljno", kazao je Alonso.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.