FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 02 maj 2021, 17:43

Kako zlobno predstavljate postove, ispade da smo @ljože i ja u postovima aludirali na to da samo Amar i ovi sadašnji mogu biti u klubu, a da nikom ostalom nije stalo do kluba. Spinovanje u rangu Riste Đoge fuj yebem ti forum i hljeb

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 02 maj 2021, 17:48

Da ima neko pa sad na zimskoj skupštini bi bez problema ušao u klub. Kad su ljudi digli ruke za ovog varalicu londonskog, sigurno da bi digli i za nekog “našeg” koji bi imao plan i želju da udje u klub. Da se razumijemo kada bi ovi sadašnji otišli i da niko ne dodje ne bi bila velika razlika, malo bi samo još potonuli koliko su nesposobni. Ali za nešto bolje treba ozbiljna grupa ljudi, sa novcem, ozbiljnim planom, vizijom.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 02 maj 2021, 17:49

braco je napisao/la:
02 maj 2021, 17:43
Kako zlobno predstavljate postove, ispade da smo @ljože i ja u postovima aludirali na to da samo Amar i ovi sadašnji mogu biti u klubu, a da nikom ostalom nije stalo do kluba. Spinovanje u rangu Riste Đoge fuj yebem ti forum i hljeb
Kreteni obicni
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 02 maj 2021, 17:52

Jedva cekam da se sezona zavrsi i da onda svim ovim igracima zajedno sa upravom vidimo ledja. Niko, al niko ne zasluzuje da nosi zeljin dres u iducoj sezoni. Mozda, al veliko mozda Ikic. Sa kvazi kapitenom obaviti razgovor i vidjeti da li je spreman da bude neko ko ce imati minutazu kao bekric ovu sezonu, ako je, vozdrica. Ostalo sve, al sve noga, nikakve boje, miletici, celikovici, svi noga. Ovim igracima psihu ne moze niko vratiti. Luzerski mentaliter, manjak koncentracije, nesportski zivoc, godine, hval, vozdra. Dosta je vise fudbalskih antitalenata koji zaradjuju od fudbala. Daj ba mogul onda i ja kako da zaradjujem, nemam tehniku, nisam brz, a bgm nisam ni u formi. Sve kriterije ispunjavam?

Admir je naveo jedini neku soluciju koja se moze realizovati odmah. Ne interesuje me vise niko, ni jedno ime, sve ih kolektivno nabijem. Niko je zasluzuje da igra za ovaj klub. Hvala prijatnoo.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 02 maj 2021, 18:05

Pa izvinite ali ste rekli da nema spremnih opcija, pa nema logike da navijaci ove otjeraju s noge na nogu. Neka onda ovih. Cekacemo da neko dodje na Grbavicu i javno kaze da zeli upravljati klubom. Mi cemo se citati po forumima, ovi malo vidjeniji prodavati majice i rekvizite.

Cericu povedi nas.. Nema spremnih opcija da te zamijene..
Pročepit će negdje.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 02 maj 2021, 18:11

Ovo je postalo toliko jadno i monotono više ponavljati jedno te isto a ništa se ne dešava konkretno !

Cerić sigurno nije spavao zbog poraza u derbiju,zbog niza od 12 utakmica bez pobjede,nije spavao što igrači nemaju plate ..... jadničak mater mu yebem i njemu i Seyu i Tagu u paketu ..

Skupština nakon ove sezone će pokazati ko je Željovac i ko ima muda da vadi klub iz govana a pokazat će isto ko su pichkurine i grobari kluba !
mosa lošmi stićko tit-ula!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 maj 2021, 18:16

MojaMalenkost je napisao/la:
02 maj 2021, 18:05
Pa izvinite ali ste rekli da nema spremnih opcija, pa nema logike da navijaci ove otjeraju s noge na nogu. Neka onda ovih. Cekacemo da neko dodje na Grbavicu i javno kaze da zeli upravljati klubom. Mi cemo se citati po forumima, ovi malo vidjeniji prodavati majice i rekvizite.

Pa ko su ti ljudi koji jedva čekaju da preuzmu klub, a da su sposobni, jaki i slično? Imena?

Pošto samo biraš samo selektivno tj. ono što tebi odgovara,a to svakako neću dopustiti, onda bi vidio da već dugo ovdje trubim da ova uprava mora da leti. Isto tako, pisao sam neki dan ovdje ako postoje novi ljudi koji će preuzeti klub, ja ću stati iza njih i podržat ih 1000% kao što sam sad podržao novo rukovodstvo skupštine sa Cernicom i Sijerčićem. Ja sam gore samo napisao, da nije isto kad navijači Uniteda otjeraju svoje gazde jer za United bi se svi otimali da budu nove gazde, a kod nas je toliko sranje da je kontra situacija.

Ali ne, ti si to odlučio da predstaviš onako kako tebi odgovara, predstavljajući me nekakvim Amarovim botom koji laže da ne želi niko preuzeti klub samo kako bi njegovi ljudi ostali u upravi. Ta ti priča može proći ali u kurcu, odmah da ti kažem.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 02 maj 2021, 18:27

braco je napisao/la:
02 maj 2021, 18:16

Pa ko su ti ljudi koji jedva čekaju da preuzmu klub, a da su sposobni, jaki i slično? Imena?

Pošto samo biraš samo selektivno tj. ono što tebi odgovara,a to svakako neću dopustiti, onda bi vidio da već dugo ovdje trubim da ova uprava mora da leti. Isto tako, pisao sam neki dan ovdje ako postoje novi ljudi koji će preuzeti klub, ja ću stati iza njih i podržat ih 1000% kao što sam sad podržao novo rukovodstvo skupštine sa Cernicom i Sijerčićem. Ja sam gore samo napisao, da nije isto kad navijači Uniteda otjeraju svoje gazde jer za United bi se svi otimali da budu nove gazde, a kod nas je toliko sranje da je kontra situacija.

Ali ne, ti si to odlučio da predstaviš onako kako tebi odgovara, predstavljajući me nekakvim Amarovim botom koji laže da ne želi niko preuzeti klub samo kako bi njegovi ljudi ostali u upravi. Ta ti priča može proći ali u kurcu, odmah da ti kažem.
Bit će opcija samo će tad biti kasno i bit će priča mi smo htjeli ali nam oni kao ne daju ! I onda će ispasti kao veliki dobročinitelji jer su imali namjeru
Amarovce i Misketovce nabijem na **** više i njihovo prepucavanje - to su osobe koji su za "cvanciku" navijači a ostali pate i zajedno sa Željom ispaštaju

Prvo da neko novi dođe ovaj UO i NO mora se raspustiti a onda uraditi reorganizaciju skupštine pa tek onda izabrati novi NO i UO i novog predsjednika!
Nema logike mijenjati UO bez reorganizacije skupštine jer opet dolaziš na isto

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 02 maj 2021, 18:46

Valjda ovaj gospodin dobije mjesto u stručnom štabu na ljeto

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 02 maj 2021, 18:54

braco je napisao/la:
02 maj 2021, 18:16

Cuj imena. Sta ima Senade, nisam te prepoznao. O imenima mozemo kada ova uprava ode, a prije svega kada klub napusti Amar Osim. Do tad niko nije lud da ulazi u vrzina kola sa Amarom i kompanijom. Da bi ovi otisli potrebna je zestoka intervencija navijaca jer drugacije ovi otici nece..

Tebe nisam nigdje pomenuo. Samo sam se osvrnuo na teze koje provlacite. Nikove, manje vise, ne gledam niti mi sta znace i ne znam sta tu meni ima odgovarati, a sta ne..

Eto, popusticu ja ako si se nasao uvrijedjen. Neka navijaci sute i ne preduzimaju nista. Cekacemo imena, samo dok su ovi tu imena ce biti poput Selimovica, Cerica i slicnih.. Cekacemo da utope pomocni pa da raskrcme sto mogu. Neka prodaju i stadion. Ocito da sve dok klub raspolaze bilo kakvom imovinom da ce biti onih koji bi omastili brk..

Neka zavrse zapocete "projekte". Ocito su zbog toga i dosli u klub. Kada ostanemo bez svega onda cemo mozda i dobiti sansu za pravi restart.. Najbitnije je da Amar naplati svoje pare..
Pročepit će negdje.

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 02 maj 2021, 19:13

Daj ba braco ne zajebaji znamo svi sta si pisao, ne brani ba grobara kluba, ne moze ga 100 voda oprat za ovo sto nam je uradio.
Ko god podrzava ovakvo stanje nije nista bolji od ovih grobara kluba

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 02 maj 2021, 19:13

Hahahahaha eno opet priča da su tu ljudi, samo Amar prepreka.
Kako ste patetični. :lol:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 02 maj 2021, 19:15

Sve mogu shvatiti, ali da pojedinci @bracu blate i svrstavaju ga u neke torove, e to mi ne ide u glavu. Nevjerovatno.
Željezničar za život cijeli!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 maj 2021, 19:18

SudoHusika je napisao/la:
02 maj 2021, 19:15
Sve mogu shvatiti, ali da pojedinci @bracu blate i svrstavaju ga u neke torove, e to mi ne ide u glavu. Nevjerovatno.
100% a ne moze bolji biti :facepalm: ali sta ocekivati od malenkosti nego budalastinu

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 02 maj 2021, 19:22

KANA je napisao/la:
02 maj 2021, 19:18
100% a ne moze bolji biti :facepalm: ali sta ocekivati od malenkosti nego budalastinu
Gledaj ti kakve gnusne laži iznose ** delegati na račun 100% najboljeg i najrealnijeg forumaša u državi.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 maj 2021, 19:25

02 maj 2021, 19:22
KANA je napisao/la:
Gledaj ti kakve gnusne laži iznose ** delegati na račun 100% najboljeg i najrealnijeg forumaša u državi.
Glas razuma je slager samo takav , krene nesto I taman kontas evo sad ce nesto reci pa lupi :roll:

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 02 maj 2021, 19:25

Sudo moj, šta očekivati od ljudi koji ovo koriste kao neki argument.
O imenima mozemo kada ova uprava ode, a prije svega kada klub napusti Amar Osim

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 02 maj 2021, 19:26

KANA je napisao/la:
02 maj 2021, 19:25
KANA je napisao/la:

Glas razuma je slager samo takav , krene nesto I taman kontas evo sad ce nesto reci pa lupi :roll:
Nemam ja pojma mrtvog mi oca ko je ko, samo znam da svaku mjeru prelaze sa ovakvim prozivkama i igranje sa nečijim identitetima.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 maj 2021, 19:28

02 maj 2021, 19:26
KANA je napisao/la:

Nemam ja pojma mrtvog mi oca ko je ko, samo znam da svaku mjeru prelaze sa ovakvim prozivkama i igranje sa nečijim identitetima.
Ma levat klasicni :D a u sustini nije los

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 02 maj 2021, 19:28

Omark je napisao/la:
Sudo moj, šta očekivati od ljudi koji ovo koriste kao neki argument.
O imenima mozemo kada ova uprava ode, a prije svega kada klub napusti Amar Osim
Ma pusti brate, otišao čovjek, nema ga na mapi pa opet nema reda investitora ispred Grbavice k'o što su govorili pojedinci. Sada se traži novi izgovor - kada ode "skroz." Smiješno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.