FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 02 maj 2021, 17:35

Zeko87 je napisao/la:
02 maj 2021, 16:38
Čudno je ovo pitarsko mišljenje o Vinku. Najveće su zamjerke bile što ne koristi neke igrače i onda oni zaigraju od kojih npr Zinedin opravda očekivanja, svi se pitaju gdje je do sada, kad tamo neki lični problemi u pitanju. A ovdje se mjesecima pere Vinko što ga ne koristi. Koliko vidim svi znali razlog a šutili fakturisanje Vinku drugih problema .

Jukić dobija prostor ali ništa posebno, bezbojan igrač potpuno. Mak zaigrao pa se povrijedio, isto kao Salčin. Bešić realno nema prostora jer nam je zadnja linija najbolji dio tima trenutno.

Vinko ako uzme ligu, nema apsolutno nikakav argument da ide sa klupe. Sve ostalo su nove pustolovine i rizik da ne spadneš sa konja na magarca.
Pobjedili smo ekipu koja je daleko najgora treenutno u ligi. Ekipa koja nema nikakav voljni momenat i kojoj se duguje bruku plata. Klub bez uprave. I takva ekipa je penalom mogla doci u egal.
Da zaboravimo horor koji smo gledali ovo proljece jer ce ero osvojiti ligu?
Hocemo se sjetiti husrefove duple kada je svako ko se razumije u fudbal rekao da mora ici jer je igra na proljece bila losa, odnosi losi, premirali druge da uzmemo titulu nakon +11 (zvuci poznato). I oni ga ostave i dozivimo sta dozivimo. Raspad na svim poljima i 200 000 po usima.

Ako sad ne djelujemo preventivno i pokusamo na silu od vinka praviti strucnjaka za neke vise ciljeve a isti to nije, onda i ne zasluzujemo nista bolje.

Sto se tice zinedina on je od januara s glavom 100% dobar, pa i od decembar. Mogao ga je od prve tekme koristiti. Kao i Dala. Ali nije.
Zizua je koristio sad kad su navijaci upali na trening i nacin igre je promjenio nakon kritika koje su mu izrecene. Takav trener ne moze biti vođa ekipe i svlacionice kakav treba trener da bude.

Za njegovu platu 20% gore mozes dovesti ttrenra iz vana koji ce itekako unaprijediti i igru i sistem kluba koji se oslanja na akademiju. Ovako ako nastavimo nece na dobro. Jer smo zapostavili istu na vise nacina.
Da bi ovo sve proslo vec sad smo trebali imati novog SD koji ce da vidi u kakvom je stanju ekipa, budzet, trziste, rad trenera itd. Ksnimo. Ito dobro kasnimo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 02 maj 2021, 17:39

volio bih da dovedemo ljubinka drulovića,to ne zvuči tako nerealno

VVVBK

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 maj 2021, 17:40

Pantelija je napisao/la:
02 maj 2021, 17:35
Zeko87 je napisao/la:
02 maj 2021, 16:38
Čudno je ovo pitarsko mišljenje o Vinku. Najveće su zamjerke bile što ne koristi neke igrače i onda oni zaigraju od kojih npr Zinedin opravda očekivanja, svi se pitaju gdje je do sada, kad tamo neki lični problemi u pitanju. A ovdje se mjesecima pere Vinko što ga ne koristi. Koliko vidim svi znali razlog a šutili fakturisanje Vinku drugih problema .

Jukić dobija prostor ali ništa posebno, bezbojan igrač potpuno. Mak zaigrao pa se povrijedio, isto kao Salčin. Bešić realno nema prostora jer nam je zadnja linija najbolji dio tima trenutno.

Vinko ako uzme ligu, nema apsolutno nikakav argument da ide sa klupe. Sve ostalo su nove pustolovine i rizik da ne spadneš sa konja na magarca.
Pobjedili smo ekipu koja je daleko najgora treenutno u ligi. Ekipa koja nema nikakav voljni momenat i kojoj se duguje bruku plata. Klub bez uprave. I takva ekipa je penalom mogla doci u egal.
Da zaboravimo horor koji smo gledali ovo proljece jer ce ero osvojiti ligu?
Hocemo se sjetiti husrefove duple kada je svako ko se razumije u fudbal rekao da mora ici jer je igra na proljece bila losa, odnosi losi, premirali druge da uzmemo titulu nakon +11 (zvuci poznato). I oni ga ostave i dozivimo sta dozivimo. Raspad na svim poljima i 200 000 po usima.

Ako sad ne djelujemo preventivno i pokusamo na silu od vinka praviti strucnjaka za neke vise ciljeve a isti to nije, onda i ne zasluzujemo nista bolje.

Sto se tice zinedina on je od januara s glavom 100% dobar, pa i od decembar. Mogao ga je od prve tekme koristiti. Kao i Dala. Ali nije.
Zizua je koristio sad kad su navijaci upali na trening i nacin igre je promjenio nakon kritika koje su mu izrecene. Takav trener ne moze biti vođa ekipe i svlacionice kakav treba trener da bude.

Za njegovu platu 20% gore mozes dovesti ttrenra iz vana koji ce itekako unaprijediti i igru i sistem kluba koji se oslanja na akademiju. Ovako ako nastavimo nece na dobro. Jer smo zapostavili istu na vise nacina.
Da bi ovo sve proslo vec sad smo trebali imati novog SD koji ce da vidi u kakvom je stanju ekipa, budzet, trziste, rad trenera itd. Ksnimo. Ito dobro kasnimo.
Sa jasnim stavom da cemo igrati napadacki, uz to da promovise kojeg akademca, da li smatras da bi u tom slucaju Vinko trebao ostati?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 02 maj 2021, 17:41

Hamza bi bio odlicno pojacanje. Pitanje koliko je realan...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 02 maj 2021, 17:44

Zoran28 je napisao/la:
02 maj 2021, 17:41
Poslije ovakve sezone nerealan je skroz, ode on u jaču ligu i jači klub
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 02 maj 2021, 17:46

bodi123 je napisao/la:
02 maj 2021, 17:44
Zoran28 je napisao/la:
Istog sam misljenja. Prica o njemu zimus je izmisljena od strane par forumasa kako bi hajcali raju :rol: nerealan lik skroz.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 02 maj 2021, 17:47

Ma ne znamo mi, barem ja, dubine svih problema. Ne znam ja ko je njemu doveo Cmiljanića i rekao ovaj će ti zamijeniti adekvatno Rahmana. Milanović da mijenja Tatara. Povrede Merse i Đanija itd.

Nemoguće da smo u prvom dijelu bili mašina za meljenje lige, najbolji napad i najbolja odbrana i sve to zahvaljujući igračima, bez njegovog učinka, a sad nismo sve to i samo je on krivac.

Ostao je bez 40% prvotimaca za mjesec dana, ne bih ga tek tako križao
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 maj 2021, 17:51

Ne moze se on mjenjati i transformisati u trenera koji igra tako. To u zivotu ne ide bas tako. Niti on moze na silu ugurati akademce niti nesto slixno. To je kao da smo sjeli s husrefom i rekli mu nemoj psovati igtacima i nemoj se onako ponasati, budi sa svima fin i eto mi cemo te ostaviti.

Vinkova filozofija fudbala je korektna i ekipa koja je u "podredjenom" polozaju sa nim na klupi je preopasnna.
Vinko kada vodi ekipu koja ima ofanzivni potencijal svi smo vidjeli sad na proljece. On nije tip trenera za ono sto sarajevo trreba. Nikad nisam rekao da nije dobar jer je to laz. Ja kazem da on nije za ono sto fks promovise sad i od 1946. I mi to moramo njegovati i voditi se time.

Prevelik razmak izmedju linija, lose postavljanje kod prekida, presing sa 3 igraca ili max 4 gdje iza njih ima 30 metara brisanog prostora itd... Sve to jer pokusava da radi ono u sta ni on ne vjeruje.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 maj 2021, 17:53

Zoran28 je napisao/la:
02 maj 2021, 17:46
bodi123 je napisao/la:
Zoran28 je napisao/la:
Istog sam misljenja. Prica o njemu zimus je izmisljena od strane par forumasa kako bi hajcali raju :rol: nerealan lik skroz.
Sve znam ali nije izmisljena. Mislim jeste ali nije.
Hamza jeste bio sa nama u pregovorima i poprilicno blizu ali se klubovi nisu dogovorili. I bila je jos jedna stvar koja ga je malo "udaljila" od nas ali nije ni bitno. Izvor mi je igraceva strana. Ne nas neko.

A sto se tice dolaska na ljeto. Tesko. Slobodni papiri i sjajna polusezona.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 02 maj 2021, 17:55

Pantelija je napisao/la:
02 maj 2021, 17:53
Zoran28 je napisao/la:
02 maj 2021, 17:46
bodi123 je napisao/la:

Sve znam ali nije izmisljena. Mislim jeste ali nije.
Hamza jeste bio sa nama u pregovorima i poprilicno blizu ali se klubovi nisu dogovorili. I bila je jos jedna stvar koja ga je malo "udaljila" od nas ali nije ni bitno. Izvor mi je igraceva strana. Ne nas neko.

A sto se tice dolaska na ljeto. Tesko. Slobodni papiri i sjajna polusezona.
Daj nemoj me zayebavat ziv bioo :rol: pa eto bar to znas kao i ja, ako se u ostalim stvarima ne slazemo...

TikTok
Kontakt:

Post Postao/la TikTok » 02 maj 2021, 17:55

Napapijri je napisao/la:
02 maj 2021, 10:36
Ima li kakva radodajka da je uvalimo Fanimu, mozda se ozeni i ostane jos par godina :D
Ima @Mortem, on voli mrke :rol: :rol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 maj 2021, 17:57

extazy je napisao/la:
02 maj 2021, 16:07
Ma Vinka ostavit, onako licno nekada me covjek nervira, nekim izmjenama, nekim taktiziranjem, nekada mi se cinilo kao da ide na bod, a ne na pobjedu..

Jedino ako ce odlazit, mora se dovesti trener koji je bolji od njega, i ni slucajno da vracamo prijasnje trenere.

Mozda ti se samo cinilo. Zar ne mislis da je vodio jedan tim, a sada sasvim drugi(mislim na FKS). Ne bih rekao ni da mu ide lose, bolje reci aBd dolazimo na svoje.
Do kada cemo trenere mjenjati kao carape ? Isplati li se placati neke otpremine, a dovesti nekog slicnog pedigrea ili neko jace ime koje sigurno nece biti iste cijene ? Uprava valjda ima uvid ko im vodi struku.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 maj 2021, 17:57

I kad si mislio to je to u Luxu, izgubi danas Gola i Dudelange joj na bod priđe, doduše ima Fola i meč manje

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 02 maj 2021, 18:02

FoSte95 je napisao/la:
02 maj 2021, 17:57
I kad si mislio to je to u Luxu, izgubi danas Gola i Dudelange joj na bod priđe, doduše ima Fola i meč manje
Sve je to ok, čudo se treba desiti da ne budemo nositelji, samo da mi dobijemo svoje utakmice
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2021, 18:06

FoSte95 je napisao/la:
Svakako jako dobro stojimo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 02 maj 2021, 18:40

SarajevoForza je napisao/la:
02 maj 2021, 18:02
FoSte95 je napisao/la:
Sve je to ok, čudo se treba desiti da ne budemo nositelji, samo da mi dobijemo svoje utakmice
Pa dobro baš da je potrebno čudo i nije, ali je bolje nego npr. prošle godine
This time next year, we'll be millionaires!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 maj 2021, 18:42

Zoran28 je napisao/la:
02 maj 2021, 17:55

Daj nemoj me zayebavat ziv bioo :rol: pa eto bar to znas kao i ja, ako se u ostalim stvarima ne slazemo...
Et objasnio sam ti sve :D slucajnost bila

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 02 maj 2021, 18:49

Nije baš ni 90% da smo nositelji jer u svom ovim ligama je još daleko od završenog

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 02 maj 2021, 18:50

Andrej momčina spasio čist gol na 0:0

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 02 maj 2021, 18:58

Dzabe raspravljate oko smjene Vinka, Uprava je dokazala do sada da racun polaze samo Namu, sto je dalo rezultate.
Amer Dupovac!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, riki46, Sarajevskigigant1921 i 43 gosta.