Tako ispade.
Nije sramota od pametnijeg prepisivati
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Tako ispade.
Bolje imati original, nego kopiju. Al et...
Idu jos 2 “kiksa “ za redom.FCB1986 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 21:40Ma ja mislim da ce ovi nasi napraviti jos poneki kiks, jednostavno ova ekipa je pokazala luzerski mentalitet u mnogim utakmicama u zadnjih par godina, tako da ja im nesto ne vijerujem.
Uz odlazak Kumana, ja bi rado vidio odlazak i ponekog starosjedioca, da se unese jos svijezine u ekipu, a ako se osvoji titula vijerovatno ce sve ostati isto.
Prvo Koeman, pa Alba i Roberto. Pa onda francuzi. Pique ce ostati, uz smanjenje plate moze biti odlican mentor mladjima, jedini galami na terenu i zbog toga bi ga ostavio.JoeBleck je napisao/la: ↑01 maj 2021, 09:00Idu jos 2 “kiksa “ za redom.FCB1986 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 21:40Ma ja mislim da ce ovi nasi napraviti jos poneki kiks, jednostavno ova ekipa je pokazala luzerski mentalitet u mnogim utakmicama u zadnjih par godina, tako da ja im nesto ne vijerujem.
Uz odlazak Kumana, ja bi rado vidio odlazak i ponekog starosjedioca, da se unese jos svijezine u ekipu, a ako se osvoji titula vijerovatno ce sve ostati isto.
Prvo bi volio vidjeti ledja Pikeu , Robertu a ostali mogu gurati sezonu/dvije u prvom timu
Danas Elche- Atletico i real- Osasuna. Sutra idu Valenciji, a u ponedjeljak Sevilla čeka Bilbao. Iako je Osasuna u formi, Bilbao tvrd, ne očekujem kiks četvorke. Ne vjerujem da Barcelona može kiksati dvije za redom, idu na Mestallu, ovaj put bez rotacija kao protiv Granade.NisamInSajder je napisao/la: ↑01 maj 2021, 10:54Prvo Koeman, pa Alba i Roberto. Pa onda francuzi. Pique ce ostati, uz smanjenje plate moze biti odlican mentor mladjima, jedini galami na terenu i zbog toga bi ga ostavio.JoeBleck je napisao/la: ↑01 maj 2021, 09:00Idu jos 2 “kiksa “ za redom.FCB1986 je napisao/la: ↑30 apr 2021, 21:40Ma ja mislim da ce ovi nasi napraviti jos poneki kiks, jednostavno ova ekipa je pokazala luzerski mentalitet u mnogim utakmicama u zadnjih par godina, tako da ja im nesto ne vijerujem.
Prvo bi volio vidjeti ledja Pikeu , Robertu a ostali mogu gurati sezonu/dvije u prvom timu
I ostali su kući kiksali protiv autsajdera.
Zaboravio sam dodati, da je zuti klaun rutinski izgubio oba Clasica (to je Realu donijelo 6 bodova od direktnog konkurenta), plus izgubio od Atletica.

Tačno, nije se zaslužila. Ovo što su uzeli kup je super, uzevši sve turbulencije koje su pratile klub u obzir, sezona iznad mojih očekivanja. Kad se sjetim poraz od Bayerna, Messijev fax, odlazak Barte, izbori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.