FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2021, 21:49

Samozdravlje je napisao/la:
02 maj 2021, 21:48
Rahma je napisao/la:
02 maj 2021, 20:26
PAPE2 je napisao/la:
02 maj 2021, 20:15
Opet pitarluk oko smjene trenera...Ne dovoditi ni jedno pojacanje i nek igraju akademci,znaci postojeci roster pojacan akademcima,plus situacija sa sudijama ovu polusezonu-eto nek dodje Murinjo da vidimo sta ce napraviti...
Ne moze Murinjo, ne odgovara stilu igre koje Sarajevo gaji od 1946. :crazy:

Da se razumijemo, Vinko ima gresaka, ali da je najveci krivac kao sto se predstavlja na ovom forumu za rezultate, nije.

Da li bi bilo normalno smjeniti Husrefa poslije DK, a evo ako Marinovic ponovi uspjeh Husrefa treba ga smjeniti ,a covjeku ostalo jos pola godine ugovora. Ako ne osvoji Titulu ima se pravo razmisljati o smjeni, ali ce biti upisan u istoriju sa onim nizom bez poraza i finom prezentacijom u Evropi.
Treba priznati i da je imao otezavajucu situaciju(odlazak Rahmana,sudijske odluke,povrede)Da ga i smjenimo koga dovesti ? Baku Sliskovica sto preporodi Zelju ?
Varešanović mi je potencijal onako
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 maj 2021, 21:52

Pitar6785 je napisao/la:
02 maj 2021, 17:32
Cestitam fudbalerima vinku i voljenim klubu pobjedu u derbiju. Malo se osjetilo juce da je energija bila veca i da je ZIDAN donio malo vise uvezanisti odnosno donio je nesto novo..

Mislim da MILICEVIC treba otic kod psihijatra i da nam je potrebna njegova forma iz prvog djela, jer covjek zna i moze bolje.

Mesa se pomalo budi nadat se da ce nastavit sa budjenjem i da ce to ici bolje i bolje.

Kovacevic u zivitnoj formi, ja sam ga bio vec prekrizio pogrijesio sam

Fanimo samo nastavi onaj go iz slobodnog udarca mozes vidjet samo u engleskoj ligi na onakav nacin

Nazalost pejovic kad je dosao tek bio je ok i umjesto da bude jos bolji on propo ko trosjed, nadam se da ce Adukor preuzet njegovo mjesto

Zidana sam najvise kudio al izgleda da momak ima neki kvalitet sad je nanjemu, evo ima minutazu kondiciju ce dic kako utakmice budu isle i samopouzdanje. Zidane sretno nadat se da ce bit na ovom nivou ko u ove zadnje 2-3 utakmice i da ce kondiciju pojacat i smrsat bar 5 kg

Ovo ostalo sto imamo igraca nemoze bolje nema kvaliteta za bolje za gore tu prostora ima za svakog od njih..

Zeljo nije mjerilo jer ce njih pogazit nogama ko god bude igro sa njima

Sisoje ce bit prelom prvenstva jer ce husref po chenu da uzgubi sve 4 ostale zeljet da nas pobjedi da dokaze da smo pogrijesioi i da je bolji od VINKA i imam osjecaj da ce krupa ranit borac

Ovo sam cekao :urnebes: :wave:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 02 maj 2021, 21:52

Marinovicu se zahvaliti a ostaviti legendu pomocnika !

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 maj 2021, 21:56

MortemHz je napisao/la:
02 maj 2021, 21:49

Ima malo i toga sto si moderator :rol: , ali i meni ta opcija nije losa. Naravno da se steknu uslovi, ne dao Bog ostanemo bez Titule.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 maj 2021, 22:05

Šta mislite koliko bismo bodova više imali da smo bili kompletni, barem ovu polusezonu? Da smo non stop imali i Salčina i Dala? Mislim da bi se Dal nakon Krupe ustalio u prvoj postavi, a Pidro bi vjerovatno bio klupa Salčinu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2021, 22:06

02 maj 2021, 21:56
MortemHz je napisao/la:
02 maj 2021, 21:49

Ima malo i toga sto si moderator :rol: , ali i meni ta opcija nije losa. Naravno da se steknu uslovi, ne dao Bog ostanemo bez Titule.
:urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 maj 2021, 22:09

Ma bezveze je sad nesto prozivati Husa i sa nekom dozom sarkazma pitati se treba li nam dokazati da voli Sarajevo...

Hus je profesionalac i radi svoj posao, igrace za ono sto misle da mogu uraditi kako protiv nas tako i protiv ostalih ekipa...

Sve je do nas, igrajte kao protiv željkana i sekunde pobjeda nece doci u pitanje...

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 02 maj 2021, 22:11

Iz ove perspektive remi protiv Borca kući umjesto poraza bi bio dovoljan da se manje brinemo do kraja.
Samo naprijed Saraj'vo!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 maj 2021, 22:27

Vanja8 je napisao/la:
02 maj 2021, 22:09
Ma bezveze je sad nesto prozivati Husa i sa nekom dozom sarkazma pitati se treba li nam dokazati da voli Sarajevo...

Hus je profesionalac i radi svoj posao, igrace za ono sto misle da mogu uraditi kako protiv nas tako i protiv ostalih ekipa...

Sve je do nas, igrajte kao protiv željkana i sekunde pobjeda nece doci u pitanje...

Bas tako. Samo legalno i posteno (premirati Krupu,Zelju,TC i dr. je ok), a traziti da nam neko pusti je isto podrzavati korupciju i druge krimi radnje.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 02 maj 2021, 22:29

Dvije kup utakmice u kojima smo bili više nego dominantni nam daju za pravo da se nadamo pobjedi. Jasno je i igračima da pobjedom dolazimo blizu trofeja. Nama može i odgovarati da Tuzli pobjeda bude pod moranjem u igri za evropu. Jak bunker, kontra i Fani rješava stvari. :)
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 02 maj 2021, 22:31

02 maj 2021, 22:27
Vanja8 je napisao/la:
02 maj 2021, 22:09

Bas tako. Samo legalno i posteno (premirati Krupu,Zelju,TC i dr. je ok), a traziti da nam neko pusti je isto podrzavati korupciju i druge krimi radnje.
Nismo mi od tog posla.

Ja iskreno nekada pomislim, kad Borac kupuje, Zrinjski, pola ih kupuje, zasto mi ne kupimo, ali neka... Posteno i sportski, a ako nas nastave zezati sudije i u narednim kolima, ide to UEFA ljudima da provjere korektnost i legitimnost takmicenja.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 maj 2021, 22:41

Tele33 je napisao/la:
02 maj 2021, 22:11
Iz ove perspektive remi protiv Borca kući umjesto poraza bi bio dovoljan da se manje brinemo do kraja.
Poraz od 1:2 ili 0:1 umjesto onih 0:2 bi toliko olakšao sve kalkulacije da je to nevjerovatno.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 02 maj 2021, 22:54

Nema potrebe za kalkulacijama osim jedne jedine u kojoj se sam pitaš za sve. 5/5 aBd i pravac Titova!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 maj 2021, 22:55

Ovo kolo za nas dobro prođe i vratismo se na prvo mjesto.
+ 2 boda za nas, +2 gola prednosti u odnosu na Borac.

U ovom kolu situacija je jasna, do kraja je borba sa Borcem za titulu.
Borac će nabit Krupu koja čisti kartone u ovom kolu. Borac će takođe dobit raspalog Željezničara kao i Slobodu, i to bez problema, pored što imaju jaču ekipu, imaju i sudije ako zapne. Teže utakmice su im kući protiv Zrinjskog i Tuzle. Kući uz domaćinsko suđenje vjerovatno i dobijaju. Psihološku prednost imaju, zaštićeni su i bilo kakav kontakt kao i do sad, svirat će im penal.

Mi imamo daleko lakši raspored ali to lakši sudije pretvaraju u teži. Vidjeli smo i u ovom a i u prošlom kolu kakve penale sviraju protiv nas a nama ni očite neće svirat.
Kad igraš protiv Radnika koji će ležat od prve minute, kad ti sudija sjecka igru, kad se zabunkerišu, kad ti sudije dadnu par žutih u startu, kad sudija jedva čeka da protivnik uđe u 16.. vrlo lako nervoza i pritisak dovode do prosipanja bodova, i tako bi bilo i da je tu Rahmanović i Tatar.

Ostavit kritiku sa strane, kasno je za to. Samokritičnost takođe. Zbit redove i nedopustiti lopovima da uzme ono što nama pripada. Moramo uzet 15 bodova, moramo takođe gledati i gol razliku. Moramo premirati i motivisati protivnike Borca, moramo unaprijed razmišljat, vršit pritisak i štititi klub. Regularnost je davno narušena i narušavaju je iz kola u kolo. Moramo bit pametni, nismo sigurni do zadnjeg kola al sve je u našim rukama.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 02 maj 2021, 22:56

Ja se ne brinem za Sisoja, ebat cemo ih, u to sam siguran, i siguran sam da ga Fanimo zabija, covjeka hoce go samo tako.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 maj 2021, 23:05

Nešto ne vjerujem da ce kone ici toliko nisko, da ovu užasnu sezonu i godinu u kojoj slave 100 godina zaokruže puštanjem bodova Borcu. To bi bilo toliko jadno i bijedno, da bi i njihovi navijači povratili na sve to.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 02 maj 2021, 23:07

Ako pobijedimo Tuzlu od duple krune nas dijele dva izlaza uz autoput do Zenice ...

Samo jako !
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 maj 2021, 23:22

skoroalen je napisao/la:
02 maj 2021, 22:05
Šta mislite koliko bismo bodova više imali da smo bili kompletni, barem ovu polusezonu? Da smo non stop imali i Salčina i Dala? Mislim da bi se Dal nakon Krupe ustalio u prvoj postavi, a Pidro bi vjerovatno bio klupa Salčinu.

Ma brate ja cijelo vrijeme razmišljam, da je onaj celavi kreten doveo normalno lijevo krilo u rangu Fanima gdje bi nam kraj bio sad.
Znaci samo jednog igraca. Titula bi bila mislim, da rjesena vec.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 maj 2021, 23:24

Vi koda niste gledali gdje stojimo na terenu. Ne gledajući derbi.
Stoperi 20 m od gola. Naseg
Mešanović ganja 20 metata od njihovog. Vecinom sam.

Bez prilika. Bez igre.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 02 maj 2021, 23:28

ElCartel11 je napisao/la:
02 maj 2021, 23:22
skoroalen je napisao/la:
02 maj 2021, 22:05

Ma brate ja cijelo vrijeme razmišljam, da je onaj celavi kreten doveo normalno lijevo krilo u rangu Fanima gdje bi nam kraj bio sad.
Znaci samo jednog igraca. Titula bi bila mislim, da rjesena vec.
Ja nesto kontam da je Vinko postavio ekipu od 1.3. 2021 kao jucer. Tacnije, sa Zinedinom na poluspici, Susicem na veznom itd.. Da bi mi imali danas bar 13 bodova prednosti u odnosu na prvog partioca, ma ko god to bio.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Amcho1, Amidzaa, Beli98, Kockoglavi, mnon46, Pablo11, rimljanin90, ronaldo99 i 64 gosta.