Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
nurkic je rekao da ga muce privatni (porodicni) problemi, kasnio je na pripreme s ekipom i ocigledno mu fizicka sprema nije bila na prihvatljivom nivou u trenutku kad su pripreme krenule, cak je i terry stotts bio ljut zbog toga i to se moglo procitati izmedju redova
ova povreda mu moze i dobro doci, jer moze poraditi na fizickoj spremi, a ima i neophodan mir i vrijeme da sredi glavu kad je rijec o privatnim problemima, pa ocekujem da ce igrati bas dobru kosarku kad se vrati
ova povreda mu moze i dobro doci, jer moze poraditi na fizickoj spremi, a ima i neophodan mir i vrijeme da sredi glavu kad je rijec o privatnim problemima, pa ocekujem da ce igrati bas dobru kosarku kad se vrati
Imal kakvih vjesti oko Juke kralja , jel poceo trenirati ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Nazalost, daleko je jos od igranja, kao i CJ. Nije jos poceo trenirati ali ako se ne varam u zadnjoj domacoj utakmici Portlanda mescini nije imao gips preko ruke, ili se mozda varam zbog njegovog yebenog outfita.

Ni jedan nece barem do all star brejka dobiti zeleno svijetlo. Valjda sve bude okej i nakon toga bude spreman. CJ bi trebao danas ici na novo pregledanje ali nema nista od povratka uskoro.
@igrajlopte 🐦
Drži ih Dejm u igri.
Tek sad vidiš da im i ne treba Juka ne treba ni CJ bice u PO glavna karika Dejm znalo se to uvijek samo u ovom obimu nije.
Mogao bi se Dejm povrijediti vrlo brzo.
Tek sad vidiš da im i ne treba Juka ne treba ni CJ bice u PO glavna karika Dejm znalo se to uvijek samo u ovom obimu nije.
Mogao bi se Dejm povrijediti vrlo brzo.
Toga se i ja bojim , Dajm bi se mogao "istrositi" sad i onda u PO da bude nikakav. Al eto valjda se vrati Juka i CJ i budu dodatna prevaga u nastavku sezonu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- NerminFatic
- Kontakt:
Ma jok, skinuo. Eno jucer s curom hoda negdje blizu obale. Sigurno je bio u teretani i s gipsom jer to se ne propusta ako su noge u dure. Ostaju mu suterski treninzi za brzi povratak a kako je bio potanak, to se i nece osjetiti puno. Samo da se vrati makar i 5 minuta po utakmici.ReX je napisao/la: ↑16 feb 2021, 14:51Nazalost, daleko je jos od igranja, kao i CJ. Nije jos poceo trenirati ali ako se ne varam u zadnjoj domacoj utakmici Portlanda mescini nije imao gips preko ruke, ili se mozda varam zbog njegovog yebenog outfita.![]()
Ni jedan nece barem do all star brejka dobiti zeleno svijetlo. Valjda sve bude okej i nakon toga bude spreman. CJ bi trebao danas ici na novo pregledanje ali nema nista od povratka uskoro.
dosadno mu ovih dana, pa se svadja s ljudima na instagramu hehe
Gdje ces to bolan reci za Jusufa. Cuj ne treba im Juka. Ne treba im CJ. Zamisli ti tima kojem ne treba jedan od najbolji centara lige i igrac koji ti daje 26 poena po utakmici. Omfg.

Ova ekipa u PO bez te dvojice nebi osvojila vise od dva meca u prvoj rundi. Regular season i playoff su dva svijeta razlicita. Najbolji primjer sinoc zadnja cetvrtina kada su Thunderi poceli da dupliraju Damea, i sta je rezultat. 24-4 run tako nekako. Zbog one ublehe na klupi koji nema nikakvu ideju za ofanzivu i defanzivu, njima su CJ i Juka prijeko potrebni.
@igrajlopte 🐦
CJ svakako da im treba za PO ovaj drugi ne treba što je i dokazano u više navrata.
A pricam o regularnoj sezoni nadao sam se da svi imaju dovoljno mozga da to shvate, al' evo ocigledno grijesim.
Dakle kako stvari idu sad i u kojem pravcu pored toga što im ne treba Juka cini se da im ne treba ni CJ da bi se domogli PO.
Naravno sve je ovo još rano za prognozirati ne bi me cudilo da naredaju 5 poraza u narednih 5 partija.
Poenta je da je Dejm glavna karika ovog tima i to su svi znali ono što ja pišem ja da je lik još veca karika nego što su to ljudi mislili do sada što pokazuje kakva je to igračina i šteta je da ce provesti glavne godine karijere u ovom timu.
A pricam o regularnoj sezoni nadao sam se da svi imaju dovoljno mozga da to shvate, al' evo ocigledno grijesim.
Dakle kako stvari idu sad i u kojem pravcu pored toga što im ne treba Juka cini se da im ne treba ni CJ da bi se domogli PO.
Naravno sve je ovo još rano za prognozirati ne bi me cudilo da naredaju 5 poraza u narednih 5 partija.
Poenta je da je Dejm glavna karika ovog tima i to su svi znali ono što ja pišem ja da je lik još veca karika nego što su to ljudi mislili do sada što pokazuje kakva je to igračina i šteta je da ce provesti glavne godine karijere u ovom timu.
portland je proigrao sa small ballom tek nakon sto su i Jusuf i CJ izbaceni iz ekipe. Kanter ima dozirane minute sa jasnom rolom, GTJ sutira svoje lude procente i malo posjeda a Giles hustluje u odbrani ...
a lilard tako oslobodjen cini cuda
nije iskljuceno da se portland rekonstruise vise prema small ballu. Juka kao value contract + CJ u trejd
ma ne ulazim u to, nego ono, profesionalac si, sta imas od prepiranja s anonimusima na instagramu, pogotovo na ovaj nacin
Portland pobjeđuje jer Dame igra nevjerovatno a samim tim i ekipa. Kad pogledas statistiku u zadnjih 10 utakmica procenti za 2 i 3 su nevjerovatni. Trenutno imaju 3 najbolji napad i 6 najgoru defanzivnu ekipu, a kad je bio CJ bili su 4 najgora defanzivna ekipa.90minut je napisao/la: ↑17 feb 2021, 17:48CJ svakako da im treba za PO ovaj drugi ne treba što je i dokazano u više navrata.
We was 

- NerminFatic
- Kontakt:
Fakat je cudno da tecno prica taj americki-engleski street language a takve gramaticke greske pravi! Crni Jusufe!
zna nurkic kako se pise, al se "amerikanizirao", to se primijeti po akcentu, gramatici, odjevanju itd
npr dame takodjer pise "we was" i ima takvih primjera koliko hoces, i kad je rijec o drugim osobama i kad je rijec o drugim rijecima
npr dame takodjer pise "we was" i ima takvih primjera koliko hoces, i kad je rijec o drugim osobama i kad je rijec o drugim rijecima
- NerminFatic
- Kontakt:
Really? Lillard tako pise?

- NeumjesanTip
- Kontakt:
Pa "we was" je street language.NerminFatic je napisao/la: ↑18 feb 2021, 14:26Fakat je cudno da tecno prica taj americki-engleski street language a takve gramaticke greske pravi! Crni Jusufe!

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
ko jos jedva ceka p'n'r Atic-Juka
Gazimo dalje, sve do medalje

Gazimo dalje, sve do medalje

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lopticaskocica, Muumii i 8 gostiju.