Edit: Ipak ne.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
dijelom je i on kriv sto nije kao Leclerc prosao na srednjim u Q3
Ma dobro ali na hard su ga trebali, a ne na medium još onako rano
Ma to je neki Bug i kod mene je tako.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 maj 2021, 18:18jel jos nekom na f1play stoji u predikcijama na safety car da nije bio?? jesam ja sanjao onda auto safety cara kako se voza na pocetku po stazi?? ko je ovdje lud![]()
Pa prošle godine su bili rame uz rame sa McLarenom i Racing Pointom, na solidnom broju utrka su bili i brži od njih. Imali su podijume.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 17:18Sta je Alpina uradila da je od bolida koji je sporiji od Taurija i Aston Martina sada u rangu sa McLarenom?
Kako god bilo je lijepo vidjeti da Alonso danas nakon 1000 godina radi sto treba da radi.Donnie Darko je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:25Pa prošle godine su bili rame uz rame sa McLarenom i Racing Pointom, na solidnom broju utrka su bili i brži od njih. Imali su podijume.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 17:18Sta je Alpina uradila da je od bolida koji je sporiji od Taurija i Aston Martina sada u rangu sa McLarenom?
Samo što se odmah upisalo da su kanta u rangu Williamsa čim je Alonso utrci ili dvije bio sporiji nego se očekivalo. Ljudi prave sebi motor, dakle "tvornički" su tim, sa dobrom ekipom inžinjera i sposobnim ljudima koji ih vode, plus dobrim vozačima, ne znam zašto se očekivalo da ostanu do kraja sezone spori.
A konkretan odgovor na pitanje, pogodili su setup, tj upoznaju se bolje sa bolidom i prilagođavaju se kako treba.
"Čini se da se našao u najbolje vrijeme na najboljemu mjestu što se tiče i snage momčadi i vozačkih sposobnosti. Reklo bi se da ima i sreće u ključnim trenucima, ali morate objektivno sagledati njegovu karijeru. Ima li najbolji bolid? Ima. No u najboljem bolidu morate biti najbolji iz utrke u utrku, a on to radi svaku utrku i tako već godinama. Po kiši, po suhom, u bilo kakvim uvjetima, pa i sad kad je Red Bull jako blizu. To možete raditi samo ako ste na najvišem mogućem nivou i mislim da ljudi nisu svjesni koliko je on dobar i ne cijene to dovoljno", kazao je Alonso.
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Gogi21, Invincibles14, KennyKFCLofton, Simi i 21 gost.