FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Robust
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Robust » 03 maj 2021, 00:33

delinjo je napisao/la:
03 maj 2021, 00:31
StrikeWarzone je napisao/la:
03 maj 2021, 00:03
delinjo je napisao/la:
02 maj 2021, 23:57
De mici mi robusta i wolfia sa ovim avatarima,povraca mi se.
HAHAHAHAHAHHAHA.
Na ovu našu bandu se ne bi smio kladiti da mogu završiti mrak u 10 naveče a kamoli šta drugo.
Zamisli mazohizma da se kladis na ekipu u kojoj igra Veseli i Kosoric.
haj i ovo nekako jos sam petaka jucer na nas stavio :lolno: :lolno: e to je vec bolno :rol:
proklinjem dan kad je optimizam izmisljen

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 maj 2021, 00:39

Robust je napisao/la:
03 maj 2021, 00:33
delinjo je napisao/la:
StrikeWarzone je napisao/la:
03 maj 2021, 00:03

HAHAHAHAHAHHAHA.
Na ovu našu bandu se ne bi smio kladiti da mogu završiti mrak u 10 naveče a kamoli šta drugo.
haj i ovo nekako jos sam petaka jucer na nas stavio :lolno: :lolno: e to je vec bolno :rol:
Strike je to dobro objasnio :mrgreen:

Danas su navijaci uniteda objasnili kako se bori protiv ovih stvari ali nazalost mi smo picke
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 maj 2021, 00:44

delinjo je napisao/la:
03 maj 2021, 00:39
Robust je napisao/la:
03 maj 2021, 00:33
delinjo je napisao/la:

Strike je to dobro objasnio :mrgreen:

Danas su navijaci uniteda objasnili kako se bori protiv ovih stvari ali nazalost mi smo picke
kakvi mi propali ko žeton nema od nas nista znas kad ce naši uletiti onako nikad klasicni balijizam sam nek ne puca

al.zato imamo strasnih kaiseva za prodati hahahah 😂

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 03 maj 2021, 00:56

jes ona Mladost losa.
jesmo i popadali :rol:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Zaxon
Kontakt:

Post Postao/la Zaxon » 03 maj 2021, 01:00

Meni kako se čini za našeg Želju postoje samo 3 realne opcije:
1. Da se nađe neki investitor da upumpa lovu (naravno uz izmjene statuta ili šta već treba da bi investicija bila validna i sigurna), da se zna ko kosi a ko vodu nosi u klubu.
2. Ako se nastavi ovakva situacija, a klub dobije licencu, Željo ispada iz lige sljedeću sezonu, nakon čega slijedi ko zna šta.
3. Željo ne isplaćuje dugove, računi se blokiraju, stečaj. Naravno gubi se licenca i klub završava u nekoj nižoj ligi.
Nadam se da će biti pameti, sreće i snage da se izabere opcija 1.
Nek nam je svima Bog dragi na pomoći.
Samo Željo!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 03 maj 2021, 01:04

Ma opušteno dečki, Amar se vraća na ljeto, sve će biti drugačije. Vratit će nas na pobjednički kolosjek. Otjerat će polovnjake i jarane. A do tada uživajmo u ostatku sezone i pokušati nekome otkinuti koji bod :kafa:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 03 maj 2021, 01:05

Zaxon je napisao/la:
03 maj 2021, 01:00
Meni kako se čini za našeg Želju postoje samo 3 realne opcije:
1. Da se nađe neki investitor da upumpa lovu (naravno uz izmjene statuta ili šta već treba da bi investicija bila validna i sigurna), da se zna ko kosi a ko vodu nosi u klubu.
2. Ako se nastavi ovakva situacija, a klub dobije licencu, Željo ispada iz lige sljedeću sezonu, nakon čega slijedi ko zna šta.
3. Željo ne isplaćuje dugove, računi se blokiraju, stečaj. Naravno gubi se licenca i klub završava u nekoj nižoj ligi.
Nadam se da će biti pameti, sreće i snage da se izabere opcija 1.
Nek nam je svima Bog dragi na pomoći.

Da prva je realna kolko je realno da Enis Sadiković zaigra za Napoli.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 03 maj 2021, 01:09

Rezultatski kolaps koji se desio ove sezone bih ja najbolje opisao sa truhlim jabukama.

Enes Sipović, Željovac i karakteran momak, zamijenjen je ublehom sa Pala i prvom truhlom jabukom.
Nisu njih dvojica neka sad velika razlika u kvaliteti, znao je i Sipa pogriješiti, ali je drugačije kada imate Sipu u ekipi, Kosorić je poznat po tome da unese nervozu, primjer je ovaj nesretni derbi.

Antonio Pavić, uz dužno poštovanje Šehiću koji voli Želju kao i svi mi, nije ni do koljena Pavi. O Miličeviću da ne govorim.
Napominjem samo da je Krpić na Pavićeve asistencije zabio skoro dvocifren broj golova, a ni u defanzivi nije bio toliko loš.
Znači, izgubljen kvalitet.

Dalje, Dado Sadiković, njega uopšte nismo ni zamijenili, on je nekako i držao te konce između odbrane i napada, njegovim odlaskom se ne sjećam kad je neki naš veznjak poslao dijagonalu na krilo/bek.
Hajdarević je svoje defanzivne zadatke sjajno odradio, ali je limitiran prema naprijed i nikako nije mogao odgovoriti onim zadacima za koje je Dado bio zadužen.
Čelikovića ne bih da komentarišem, to je isto da stavite Fejzića na beka.
Ponovo, DOBRO IZGUBLJEN KVALITET.

Također, Meša je igrač koji je sa Dadom imao tu neku sigurnost, dok je ove sezone bilo utakmica gdje je trebao pokrivati i defanzivu, a isporučiti nešto i u ofanzivi, što je rezultiralo da se i on tako iskusan pogubi.

Dalje, krila su, manje više ostala ista. Piskutavi pičić je prije znao i zarolati, ali to je zato što je sistem prije korone ispoljavao samo dobre karakteristike jer su bili ekipa.

Umjesto kapitena Krpića koji je karakter, lider i vođa, stigla je još jedna truhla jabuka, splitski ribar, poznat da remeti atmosferu i unosi nemir u ekipu. Tako je i ovaj put bilo.

Kad na sve to dodaš Izrael, povrede, prinudno mixanje sastava ( braco ako mogneš provjeri molim te da li smo ove sezone ijednom vezali dva ista sastava), kolaps je nekako bio i očekivan.

Guralo se koliko se moglo, onaj početni niz je bio na neku pozitivnu energiju, poslije je stalo, tako je to obično u fudbalu.

Dakle, kada ekipi, umjesto dva karaktera, dodate dvije truhle jabuke, to rezultira da jedan Štilić izgleda kao truhla jabuka.

Možda on i jeste to što jeste, ali vjerujte da je lakše kada Dado osvoji prostor i samom tebi uradi pola posla, nego kada se ne zna ko pije, a ko plaća.

Ovako je to nekako išlo, žalosno je samo što smo morali prodavati kvalitet i karakter, a dovoditi ološe.
Žalosno je i što Ayaji nije piskutavu pudlicu zakucao za klupu.

No, iz ove kože se ne može, tako je kako je, gledat da se stabilizujemo i da smanjimo očekivanja u narednom periodu.

VOLIM TE!

frkt
Kontakt:

Post Postao/la frkt » 03 maj 2021, 01:54

Od onakve sezone prosle godine do sada da se ganjamo za bod ljudima da otkinemo...
Zao mi je sto je ovakva sezona za 100-ti rodjendan kluba.

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 03 maj 2021, 02:17

Omark je napisao/la:
03 maj 2021, 01:09
Rezultatski kolaps koji se desio ove sezone bih ja najbolje opisao sa truhlim jabukama.

Enes Sipović, Željovac i karakteran momak, zamijenjen je ublehom sa Pala i prvom truhlom jabukom.
Nisu njih dvojica neka sad velika razlika u kvaliteti, znao je i Sipa pogriješiti, ali je drugačije kada imate Sipu u ekipi, Kosorić je poznat po tome da unese nervozu, primjer je ovaj nesretni derbi.

Antonio Pavić, uz dužno poštovanje Šehiću koji voli Želju kao i svi mi, nije ni do koljena Pavi. O Miličeviću da ne govorim.
Napominjem samo da je Krpić na Pavićeve asistencije zabio skoro dvocifren broj golova, a ni u defanzivi nije bio toliko loš.
Znači, izgubljen kvalitet.

Dalje, Dado Sadiković, njega uopšte nismo ni zamijenili, on je nekako i držao te konce između odbrane i napada, njegovim odlaskom se ne sjećam kad je neki naš veznjak poslao dijagonalu na krilo/bek.
Hajdarević je svoje defanzivne zadatke sjajno odradio, ali je limitiran prema naprijed i nikako nije mogao odgovoriti onim zadacima za koje je Dado bio zadužen.
Čelikovića ne bih da komentarišem, to je isto da stavite Fejzića na beka.
Ponovo, DOBRO IZGUBLJEN KVALITET.

Također, Meša je igrač koji je sa Dadom imao tu neku sigurnost, dok je ove sezone bilo utakmica gdje je trebao pokrivati i defanzivu, a isporučiti nešto i u ofanzivi, što je rezultiralo da se i on tako iskusan pogubi.

Dalje, krila su, manje više ostala ista. Piskutavi pičić je prije znao i zarolati, ali to je zato što je sistem prije korone ispoljavao samo dobre karakteristike jer su bili ekipa.

Umjesto kapitena Krpića koji je karakter, lider i vođa, stigla je još jedna truhla jabuka, splitski ribar, poznat da remeti atmosferu i unosi nemir u ekipu. Tako je i ovaj put bilo.

Kad na sve to dodaš Izrael, povrede, prinudno mixanje sastava ( braco ako mogneš provjeri molim te da li smo ove sezone ijednom vezali dva ista sastava), kolaps je nekako bio i očekivan.

Guralo se koliko se moglo, onaj početni niz je bio na neku pozitivnu energiju, poslije je stalo, tako je to obično u fudbalu.

Dakle, kada ekipi, umjesto dva karaktera, dodate dvije truhle jabuke, to rezultira da jedan Štilić izgleda kao truhla jabuka.

Možda on i jeste to što jeste, ali vjerujte da je lakše kada Dado osvoji prostor i samom tebi uradi pola posla, nego kada se ne zna ko pije, a ko plaća.

Ovako je to nekako išlo, žalosno je samo što smo morali prodavati kvalitet i karakter, a dovoditi ološe.
Žalosno je i što Ayaji nije piskutavu pudlicu zakucao za klupu.

No, iz ove kože se ne može, tako je kako je, gledat da se stabilizujemo i da smanjimo očekivanja u narednom periodu.

VOLIM TE!
Dosta dobro opisano. Jos kad dodas da smo htjeli, ali nismo mogli dovesti dva najbolja sad igraca lige Zakarica i Fanima onda je sve jasno.
Jedino se ne slazem za Stilica. Ne dam na Stilketa. Nije do njega.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 03 maj 2021, 02:27

Aha nisam te skontao. Slazem se i za Stilica. Zbog 8 od 11 neznalica i on izgleda los. U pravu si.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 03 maj 2021, 02:28

Sta li Dela kaze na sve ovo ili je odusto skroz
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 maj 2021, 02:33

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
03 maj 2021, 02:28
Nemam snage vise,otislo mi zdravlje muku mucim sa istim,navecer uletim malo ovdje vidio si preko dana i ne pisem,nemam vise volje ni zivota,a iskrenoi nemam vjeru da ce biti bolje jer je previse podjela pa ko god ili sta god bice miniran i docekan na noz.

Inace odlican post Rokoka :thumbup:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 03 maj 2021, 02:40

delinjo je napisao/la:
03 maj 2021, 02:33
Nemam snage vise,otislo mi zdravlje muku mucim sa istim,navecer uletim malo ovdje vidio si preko dana i ne pisem,nemam vise volje ni zivota,a iskrenoi nemam vjeru da ce biti bolje jer je previse podjela pa ko god ili sta god bice miniran i docekan na noz.

Ma kontam sve, slabo kome je i ostalo snage. Nekako ja jos uvijek imam vjere e je li sad to vjera ili lazno ubjedjivanje sebe ne znam. U kurcu smo totalnom i upitno je hocemo li ikad izac. Podjele nas i jesu dovele do ovdje a i bit ce sve gore i gore ne ujedinimo li se.

Post je odlican i prikazao je svu sustinu naseg problema na terenu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 maj 2021, 02:46

03 maj 2021, 02:40
delinjo je napisao/la:

Ma kontam sve, slabo kome je i ostalo snage. Nekako ja jos uvijek imam vjere e je li sad to vjera ili lazno ubjedjivanje sebe ne znam. U kurcu smo totalnom i upitno je hocemo li ikad izac. Podjele nas i jesu dovele do ovdje a i bit ce sve gore i gore ne ujedinimo li se.

Nema pomoci vjeruj bratu,udji na onaj forum i ovaj,isto kao da navijamo za dva razlicita kluba,**** ga nema tu spasa.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 03 maj 2021, 02:50

delinjo je napisao/la:
03 maj 2021, 02:46
delinjo je napisao/la:

Nema pomoci vjeruj bratu,udji na onaj forum i ovaj,isto kao da navijamo za dva razlicita kluba,**** ga nema tu spasa.

Na onaj sam dvaput usao i sjebo se ocm. Podjeljeni smo u picku materinu, bas ko da za dva razlicita kluba navijamo.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 03 maj 2021, 03:02

03 maj 2021, 02:50
delinjo je napisao/la:

Na onaj sam dvaput usao i sjebo se ocm. Podjeljeni smo u picku materinu, bas ko da za dva razlicita kluba navijamo.
Nema tu navijača tu su idolopoklonici Amara ili Senada i njihovih botova, novinara cvancikara i to ti je to
Čast izuzetcima naravno kojim je klub na prvom mjestu
mosa lošmi stićko tit-ula!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 03 maj 2021, 03:05

1921boy je napisao/la:
03 maj 2021, 03:02
03 maj 2021, 02:50
delinjo je napisao/la:

Nema tu navijača tu su idolopoklonici Amara ili Senada i njihovih botova, novinara cvancikara i to ti je to
Ma ja njih nabijem na khurac, ne bi im pridavao ni paznju ali yebiga tersli narav.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 maj 2021, 06:04

1921boy je napisao/la:

Ipak su krivi oni koji nisu birali stranu jer samim tim su dopustili senadovim i amarovim da srozaju klub do dna, zbog njihovih prepucavanja preko imena Željo.

Ja razumijem Amar ( prosle titule, dizanje kluba do nebesa)
Ja razumijem Senad ( u njegovom periodu jedan kup, travnjak nov, tribina)

Isto razumijem da je Amar izgubio kompas i da pobuna igraca, stimanja saveza su nas unazadili barem 10 godina.

Isto razumijem u vremenu Senada da je bilo propusta hejbet, od tonu trenera i tonu igraca a samo jedan kup.

E sad njih dva su uz jos neke ljude s nasim dnk sjebali, srozali, unistili klub.

Puna podrska za desnu i lijevu stranu, nastavite prepucavanje za 100 godina kluba.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 03 maj 2021, 08:09

MocMahale444 je napisao/la:
03 maj 2021, 06:04
1921boy je napisao/la:

Ipak su krivi oni koji nisu birali stranu jer samim tim su dopustili senadovim i amarovim da srozaju klub do dna, zbog njihovih prepucavanja preko imena Željo.

Ja razumijem Amar ( prosle titule, dizanje kluba do nebesa)
Ja razumijem Senad ( u njegovom periodu jedan kup, travnjak nov, tribina)

Isto razumijem da je Amar izgubio kompas i da pobuna igraca, stimanja saveza su nas unazadili barem 10 godina.

Isto razumijem u vremenu Senada da je bilo propusta hejbet, od tonu trenera i tonu igraca a samo jedan kup.

E sad njih dva su uz jos neke ljude s nasim dnk sjebali, srozali, unistili klub.

Puna podrska za desnu i lijevu stranu, nastavite prepucavanje za 100 godina kluba.
Nisu njih dva unistili klub nego Amar sa svojom ekipom. Obecao je fudbal, a donio niz bez pobjede koji nisi imao nikad u historiji kluba. A da ne pricamo o dugovima koje je napravio, igraci bez plate itd.
Nego, zna li neko koja je njegova trenutna funkcija u klubu i koliku platu ima za taj posao?
010 ISN'T JUST A CODE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Napaceni87 i 35 gostiju.