FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kako ovako ne mogu da sacuvaju loptu. Bila bi fora da se izbaci podatak posjed lopte u zadnjih deset minuta. Dabogda da je bio 20%.
Ne znas sta je gore naredne sedmice, pobjeda ili poraz. Remi bi svakako bio najgori. Da su bar majmuni uzeli bod protiv Granade mrtve.
Ne znas sta je gore naredne sedmice, pobjeda ili poraz. Remi bi svakako bio najgori. Da su bar majmuni uzeli bod protiv Granade mrtve.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Uhhh, ne može bez drame, hhahahaha.
Ok, idemo dalje.
Ok, idemo dalje.
Ma ide se na pobjedu 100% protiv Atletica.
E sad, hoce li je moci pobjediti ATL, to je drugo pitanje
ne vjerujem, al dobro vidjecemo.
Onda cekati RM vs Sevilja i sta ce se tamo izdesavati. Moguce da Sevilja iznenadi sve iz drugog plana, ako joj se poklope neki rezultati.
E sad, hoce li je moci pobjediti ATL, to je drugo pitanje
Onda cekati RM vs Sevilja i sta ce se tamo izdesavati. Moguce da Sevilja iznenadi sve iz drugog plana, ako joj se poklope neki rezultati.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 02 maj 2021, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bi dobro bilo da Sevilla kiksa sutra...nek' dobiju, pa iduce kolo da se pobiju sa Realom momački. 
real madrid ako pod pritiskom pobjedi preostale cetiri tekme: sevilla (k), granada (g), ath. bilbao (g) i villarreal (k), onda i zasluzuju da osvoje titlu, a barca treba pobjedit preostale cetiri tekme i cekati kiks real madrida, ako to nisu u stanju uciniti, nek J*** sebi mater
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neće sigurno. Mislim da igraju 5 puta, Barcelona bi uzela jednom na guzove. Nije ova ekipa za jačih utakmica.let3 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:59Ma ide se na pobjedu 100% protiv Atletica.
E sad, hoce li je moci pobjediti ATL, to je drugo pitanjene vjerujem, al dobro vidjecemo.
Ne uzdam se ja vise u neku zdravu logiku, statistike i dosadasnje rezultate u svim jacim utakmicamaDonnie Darko je napisao/la: ↑02 maj 2021, 23:02Neće sigurno. Mislim da igraju 5 puta, Barcelona bi uzela jednom na guzove. Nije ova ekipa za jačih utakmica.let3 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 22:59Ma ide se na pobjedu 100% protiv Atletica.
E sad, hoce li je moci pobjediti ATL, to je drugo pitanjene vjerujem, al dobro vidjecemo.
Vec se uzdam u nesto nerealno i nadrealno
Svjestan sam da je to nerealno, ali hocu da sanjam bar jos ovih par kola.
Bgmi pravo yeben raspored.Chinaglia je napisao/la: ↑02 maj 2021, 23:00real madrid ako pod pritiskom pobjedi preostale cetiri tekme: sevilla (k), granada (g), ath. bilbao (g) i villarreal (k), onda i zasluzuju da osvoje titlu, a barca treba pobjedit preostale cetiri tekme i cekati kiks real madrida, ako to nisu u stanju uciniti, nek J*** sebi mater
Barcelona i Atletico imaju dosta sličan i lakši raspored i ako se ne dobije u subotu, to je to što se tiče titule.
Sutra je ključ da Sevilla dobije. U tom slučaju će baš izginut u nedjelju.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja čak mislim, da ni sljedeće kolo nije kraj ludila.
Nahajpan sam na ovu sutrašnju tekmu, iako Bilbau fali fin broj igrača.
Treba im obećat prepustit Roberta ako dobiju naredne dvije.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Da. A slobodnim danima ih svu trojicu možeš vidjeti na obalama Buškog jezera kako pecaju Ronald je zadužen za pive.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ma ja mislim da je to to, ko tad izbije na prvu poziciju prvak je. Kako god Barca ako uzme ne mogu reci da je zasluzeno, real ih naguzio u dva klasika, atletico dobio u prvoj ali ko te pita, trofej se broji na kraju.
Messi baca neki roštilj a? Hajd fino, dok je dobre atmosfere možemo se nadat' nekim rezultatima barem. 
Ovako se zadnji put baco roštilj dok je Babo Martino bio tu. Znamo kako je to završilo. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
i dalje ostaje misterija kako je Otac Martin bio trener
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
izgleda da su chokeri i u futsalu, vodili 2-0 u finalu lp, sad je 2-2 i djeluju izgubljeno
a barca u kosarci bi mogla ispasti od zenita lol
a barca u kosarci bi mogla ispasti od zenita lol

Kažu nije bilo mjesta na parkingu
Uđe ti Pjanić u taxi kaže vozi do Messije kuće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.