San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
kako napreduje precjenjena francuska pizda u lovu na drugu 15+ assist tekmu u karijeri?
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Vjerovatno da će ovdje biti nekih 15-tak razlike, najmanje. Ne znam baš ali skok nam je jako loš. Ofanzivno samo dva, ali hajde eto nema se šta ni uhvatiti, ali šta sa defanzivnim? Kako su nam mogli 10 lopti već uzeti. Parker 8 asistencija, ne forsira previše. Ne bi trebalo biti problema do kraja samo da ovako nastave.
@Raul_64 l
laku noć
@Raul_64 l
laku noć
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
8..ali pošto precjenjena francuska pizda koja lomi nosove ima neku alergiju ne očekujem veliku minutažu u drugom posebno ako bude ovako jednostrano...Donnie Darko je napisao/la:kako napreduje precjenjena francuska pizda u lovu na drugu 15+ assist tekmu u karijeri?
Igrati če definitivno...D1n0 je napisao/la:Jedva cekam Battle of Texas u petak.
Nadam se da ce se Dirk vratiti
EDIT: machina Kevin fucking Love,jel dovoljno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Heh, samo 2 Spurs fans na chatu
Nadam se da ce biti vise protiv Mavse?
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Biti će nas više nadam se. Samo je utakmica nezanimljiva, ali ja nikad ne spavam svakako, pa sam tu. Nadam se pobjedi i tu.D1n0 je napisao/la:Heh, samo 2 Spurs fans na chatu
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Nadam se
Sad gledam Spurs Rodeo Trip sto pocinje sad u februar:
Tue 01 @ Portland
Thu 03 @ LA Lakers
Fri 04 @ Sacramento
Tue 08 @ Detroit
Wed 09 @ Toronto
Fri 11 @ Philadelphia
Sat 12 @ Washington
Mon 14 @ New Jersey
Thu 17 @ Chicago
Sta mislite? 7-1? 6-2?
Sad gledam Spurs Rodeo Trip sto pocinje sad u februar:
Tue 01 @ Portland
Thu 03 @ LA Lakers
Fri 04 @ Sacramento
Tue 08 @ Detroit
Wed 09 @ Toronto
Fri 11 @ Philadelphia
Sat 12 @ Washington
Mon 14 @ New Jersey
Thu 17 @ Chicago
Sta mislite? 7-1? 6-2?
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma mislim da tu 7-1 će biti sigurno. Bio bih zadovoljan i sa 6-2 ali ne vjerujem da ćemo obe te jače utakmice izgubiti. Rose vs Parker, duel dva strašna igrača. Jedva čekam.
Ove ostale utakmice, laganini, dvocifrena razlika vjerovatno.
Chicago-Spurs i LAL-Spurs oba 50-50. Mozda Spurs ipak ima mali prednost protiv Lakerse.Sexmachineboy je napisao/la:Ma mislim da tu 7-1 će biti sigurno. Bio bih zadovoljan i sa 6-2 ali ne vjerujem da ćemo obe te jače utakmice izgubiti. Rose vs Parker, duel dva strašna igrača. Jedva čekam.
Ostale tekme = Walkovers.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nadam se da ćemo barem jednu od te dvije dobiti. Nisam baš siguran protiv Lakersa ali sve ćemo vidjeti, samo polako.D1n0 je napisao/la: Chicago-Spurs i LAL-Spurs oba 50-50. Mozda Spurs ipak ima mali prednost protiv Lakerse.
Ostale tekme = Walkovers.
Kevin Love igra sjajno, ali ne može sam. Ovo samo treba lagano privesti kraju, sa ovih 10-tak razlike.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Dobijetel Portland dvocifrenom razlikom ja se necu logirat na forum 2 mjeseca,jbt!Sexmachineboy je napisao/la:Ma mislim da tu 7-1 će biti sigurno. Bio bih zadovoljan i sa 6-2 ali ne vjerujem da ćemo obe te jače utakmice izgubiti. Rose vs Parker, duel dva strašna igrača. Jedva čekam.
Chelsea F.C.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Igraju dosta promjenljivo ove sezone tako da je moguće. Niam baš obraćao pažnju na sve timove koje je spomenuo, nego onako u globalu kažem. Vjerovatno će biti i drugih tijesnih utakmica, ali bi sve trebale biti pobjede. Naravno, osim Lakersa i Bullsa gdje će biti jako zanimljivo.Blue_He4rt je napisao/la:
Dobijetel Portland dvocifrenom razlikom ja se necu logirat na forum 2 mjeseca,jbt!
Btw. Držim te za riječ, dva mjeseca.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Sexmachineboy je napisao/la:Igraju dosta promjenljivo ove sezone tako da je moguće. Niam baš obraćao pažnju na sve timove koje je spomenuo, nego onako u globalu kažem. Vjerovatno će biti i drugih tijesnih utakmica, ali bi sve trebale biti pobjede. Naravno, osim Lakersa i Bullsa gdje će biti jako zanimljivo.Blue_He4rt je napisao/la:
Dobijetel Portland dvocifrenom razlikom ja se necu logirat na forum 2 mjeseca,jbt!
Btw. Držim te za riječ, dva mjeseca.
A "zauzvrat",ti ne budes 3 dana na forumu.Necu biti strog!
Chelsea F.C.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Dogovoreno.Blue_He4rt je napisao/la:
A "zauzvrat",ti ne budes 3 dana na forumu.Necu biti strog!

P.S. Večeras su svi na svom nivou, Jeferson i Boner sjajni. Za Manua da i ne govorim. Duncan napokon dobra partija. Parker 10 poena 13 assista.
Hill 13 poena.
E nek vise nema MIN ove sezone...
Nisam se nadao ovako laganoj pobjedi, ali necu joj gledati u zube...
32-6
Nisam se nadao ovako laganoj pobjedi, ali necu joj gledati u zube...
32-6
- Sexmachineboy
- Kontakt:
32-6
svaki komentar je suvišan.

Ne moze nam niko nistaSexmachineboy je napisao/la:32-6
![]()
![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Koja utakmica kad su nas vukovi počeli sustizati...68-62,Minesota je dobila 5 tehničkih za 15 sekundi
,da to je moguće...prvo Miličić otvara seriju,5 sekundi kasnije Brewer takođe...a onda trener Minesote dobiva 2 za redom zbog protesta(isključenje)...i čim se je utakmica smirila i stekli uslovi za nastavak Love dobiva tehničku,koja nije bila ni faul a kamoli tehinička i tu je stvar bila gotova...
Večeras kod Milwuakia...koji nije igrao sinoć kod Atlante i sigurno su odmorniji ali imaju ogromne probleme sa povredama...Jennings,Delfino,Goode od ranije Reed i vjerovatno Bogut,koji iako bude igra bit če rovit...
17 Luc Richard Mbah a Moute
5 Corey Maggette
7 Ersan Ilyasova
15 John Salmons
55 Keyon Dooling
Sve osim pobjede je ravno porazu :ugeek:
,da to je moguće...prvo Miličić otvara seriju,5 sekundi kasnije Brewer takođe...a onda trener Minesote dobiva 2 za redom zbog protesta(isključenje)...i čim se je utakmica smirila i stekli uslovi za nastavak Love dobiva tehničku,koja nije bila ni faul a kamoli tehinička i tu je stvar bila gotova...Večeras kod Milwuakia...koji nije igrao sinoć kod Atlante i sigurno su odmorniji ali imaju ogromne probleme sa povredama...Jennings,Delfino,Goode od ranije Reed i vjerovatno Bogut,koji iako bude igra bit če rovit...
17 Luc Richard Mbah a Moute
5 Corey Maggette
7 Ersan Ilyasova
15 John Salmons
55 Keyon Dooling
Sve osim pobjede je ravno porazu :ugeek:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Divi novih smajlija
Očekivana pobjeda ne smijem više na netu gledat tekme tako da nisam ni sinoć uglavnom protiv Mavsa će bit na TV-u pa će bit bolje
Pobjeda se očekuje protiv Bucksa odličan su tim,ali izrešetan povredama tako da neće biti problema
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
evo i mene poslije pola god SAS pobjedjuje sve redom
nadam se da ce tako i veceras bit
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Evo i mene...nmg da vjerujem ovo za tehničke
Kako nije utakmica već počela, zar nije u dva sata?
P.S. Ja ne kontam ništa za ove smajlije nisam tu bio od sinoć, svi nešto govore, a meni ostalo sve isto?
Kako nije utakmica već počela, zar nije u dva sata?
P.S. Ja ne kontam ništa za ove smajlije nisam tu bio od sinoć, svi nešto govore, a meni ostalo sve isto?
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 11 gostiju.