Ja nisam rekao da je perfektno da ne treba bolje, ali se preserava ovde.Ne znam jesi li pratio onlajn iz opstine kad je Mandic izasao za govornicu. "I kaze hajde da malo gledamo i sa pozitivne strane."Pantelija je napisao/la: ↑03 maj 2021, 11:44Kakva je to prica majke ti. Znaci ako nešto ne valja treba sutiti? Ako ti zena dobro kuha i kaze ti da te voli svaki dan a vara te sa komsijom jel joj kažeš ma nema veze ljubaavi samo ti onaj burek meni smotaj...amypitar je napisao/la: ↑03 maj 2021, 11:34Mi jednostavno nemamo mjere ni u cemu, osim da palamudimo. U zadnje tri godine osvajamo sve ,opet kad udjes na ovaj pdf neko nezadovoljstvo, nesto bi se mijenjalo, trenari ,SD, neki rumeni ,igraci.Ali kad treba dati cenera nema 100 ljudi.
Pa Nam vise voli Sarajevo nego 90 posto navijaca na forumu ovede.
Da se "ne sere" završili bi ko komsije! Jer sralo se po husrefu pa bili u pravu. Srali po rumenom pa bili u pravu, srali po emiru pa bili u pravu. Dakle ne sere se da se sere nego sto treba da se sere. Kada Bosnju pustis da radi sta hoce bez kritike unistit ce ti sve u roku mjesec dana.
Naucite da kritika nije nikakvo sranje po menkome nego je to kritika i normalni pametni ljudi kritiku shvate kao savjet, budale i oni s losim namjerama kririku shvataju kao napad na sebe. Pa eto. Skontaj.
Je li to do decembra se radilo dobro u akademiji? Je li to emir radio dobar posao? Je li vinko radi dobar posao?
Je li ima klub viziju i plan kako dalje? Je li rumeni radio dobro za fks? Je li husref dobro vodio klub? Na svako ovo pitanje je osgovor NE.
Dao sam i cenera a i puno vise. Mogu srati ?
Od dolaka Nama, Tana smo uzeli sve sto se uzeti moze.
Dobili kamp, sad Kosevo, opet smo u igri za DK. Akademija je malo stala, evo doveo se taj Italijan znaci nesto se radi na tome.
Ne kazem da ne treba kritikovati, da ne treba teziti boljem, ali ovo na ovoj temi po meni je preseravanje.