NEPOSTOJECA!!NE SUMNJIVA NEGO NEPOSTOJECA!!fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 maj 2021, 12:29Ali sto je zanimljivo sva tri penala su bila u najblazu ruku sumnjiva.Pantelija je napisao/la: ↑03 maj 2021, 12:20Jedini ispravan put. Od 3 kluba velez i sarajevo jedini koliko znam (ne znam za velez) placaju doprinose na 100% plate odnosno nema nista ispod stola.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 maj 2021, 12:05Mi baš istrajni da se ujedinimo. Ne znam koliko će nas koštati to ali idemo pod cijenu svega. Oglasili smo se za Sarajevo, Mladost, nas i scene u Bijeljini.
Edit: Sarajevo se oglasilo
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ovo ti nepostojeci penal?
i ne samo da je penal, nego je Dupovac trebao dobiti drugi zuti!

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ooet ih sudije pokrale... Pa dokle vise ?!
Treba proteste organizovati.
Treba proteste organizovati.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
ma nema potrebe za protestima, oglasili ste se u isto vrijeme sa marionetama. Zajedno protiv svih

nasa noc traje danima
Nikome te ne damo !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
U fudbalu kada napravis kontakt s loptom, igrac po inerciji koji napravi s tobom kontakt nije faul. Ni bio niti ce ikad biti.
Igrac zeljeznicara je imao kontakt sa nasim igracem tek kada je lopta sklonjena. Ovo nije penal nikad bio niti ce biti. Penal je bio na jukicu npr cist.
Igrac zeljeznicara je imao kontakt sa nasim igracem tek kada je lopta sklonjena. Ovo nije penal nikad bio niti ce biti. Penal je bio na jukicu npr cist.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo druže prebaci na - 1:05:09 i pogledaj ponovo.
Muki se sam svali ko vreca govana

FK SARAJEVO.
pa ovdje se vidi kontakt, jeste vi coravi?!

nasa noc traje danima
- Beduin
- Kontakt:
De makar priznaj da si maloljetan i nezreo, da ti halalimo ovoliko glupiranje i neukost.feniksptica je napisao/la: ↑03 maj 2021, 12:19Sarajevo pobijedilo a opet se oglasilo. Sta je sad ovo..nije to po scenariju vecine ovdje sto pise da to Sarajevo radi kad izgubi ??
Pa naravno da ce se oglasavati kad je dosudjen protiv njih nepostojeci penal koji je mogao promijeniti sami tok utakmice veoma lako. A tako su i odlucili u dealu s ostala 2 kluba u fazonu "borci za regularnost", bilo bi neozbiljno i providno da ne istraju sad nakon blamiranja sa saopstenjima i neuspjelom organizacijom sastanka.
Ovo novo saopstenje je toliko sturo, povrsno, uprosteno da je bolje da ga nisu ni objavili. Jos smjesniji mi je ovaj copy/paste od strane FK Mladost.
Sarajevo to moze i mora bolje, kako na terenu, tako i van njega. A da se mozes tek tako izbiriti sa ovako korumpiranim Savezom i jednim Vicom, e to je epska borba u koju se moraju ukljuciti ne samo svi klubovi, nego i bivsi asovi naseg fudbala, advokati, sipa, sudovi, ma svi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Katastrofa. Sva tri penala su zaista Top 3.....Glasam za onaj protiv Mladosti mada nije lako bilo odlučiti se.
Ma ja sad kad ste izvukli guzicu serendas a do prije par kola ste cmizidrili za penale koji su svirani protiv vas. Ali sad kad voda ide na vas mlin sve pet.Beduin je napisao/la: ↑03 maj 2021, 13:34De makar priznaj da si maloljetan i nezreo, da ti halalimo ovoliko glupiranje i neukost.feniksptica je napisao/la: ↑03 maj 2021, 12:19Sarajevo pobijedilo a opet se oglasilo. Sta je sad ovo..nije to po scenariju vecine ovdje sto pise da to Sarajevo radi kad izgubi ??
Pa naravno da ce se oglasavati kad je dosudjen protiv njih nepostojeci penal koji je mogao promijeniti sami tok utakmice veoma lako. A tako su i odlucili u dealu s ostala 2 kluba u fazonu "borci za regularnost", bilo bi neozbiljno i providno da ne istraju sad nakon blamiranja sa saopstenjima i neuspjelom organizacijom sastanka.
Ovo novo saopstenje je toliko sturo, povrsno, uprosteno da je bolje da ga nisu ni objavili. Jos smjesniji mi je ovaj copy/paste od strane FK Mladost.
Sarajevo to moze i mora bolje, kako na terenu, tako i van njega. A da se mozes tek tako izbiriti sa ovako korumpiranim Savezom i jednim Vicom, e to je epska borba u koju se moraju ukljuciti ne samo svi klubovi, nego i bivsi asovi naseg fudbala, advokati, sipa, sudovi, ma svi.
Ako Tuzla danas pobjedi, u igri je za evropu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jel ti stvarno vjerujes u to ili?Pantelija je napisao/la: ↑03 maj 2021, 12:20Jedini ispravan put. Od 3 kluba velez i sarajevo jedini koliko znam (ne znam za velez) placaju doprinose na 100% plate odnosno nema nista ispod stola.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 maj 2021, 12:05Mi baš istrajni da se ujedinimo. Ne znam koliko će nas koštati to ali idemo pod cijenu svega. Oglasili smo se za Sarajevo, Mladost, nas i scene u Bijeljini.
Edit: Sarajevo se oglasilo

Samo neko pristrasan moze reci da je ovo bio penal. Fino se vidi da nije bilo kontakta, tek kad je pao, sudarili su se. Ovo je trebao biti zuti za simuliranje.
Sve ostalo je suplja. No ima Boga, i on ima svoju pravdu. Stilic se tu najmanje pitao.
Sve ostalo je suplja. No ima Boga, i on ima svoju pravdu. Stilic se tu najmanje pitao.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Bit ce danas zanimljiva tekma, Tuzla ako uzme Olimpika onda su samo na 2 boda od 4. pozicije a ako Olimpik uzme jednom nogom koracaju ka opstanku u PL.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ma ne mozes od ovih željkanovih dresova nista vidjeti, pola nam ekipe zavrsilo kod oftalmologa kad je tekma zavrsena...
Ljudima oci zamrežile od ovoliko fluroscentnosti...
Ovo treba prijaviti...
FK EURO ASFALT

FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.