I ja mislim, Kesoljub presalto haman cjelu odbranu...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tuzla gubi iduce dvije. Ionako im ne trebaju. Bolje ciniti usluge sportskim prijateljima,nego uzimati nepotrebne bodove.
Ne vjerujem nego znam. U sarajevu je svaka plata oporezovana na 100% iznosa. To je naredba od vlasnika.brig je napisao/la: ↑03 maj 2021, 14:18Jel ti stvarno vjerujes u to ili?Pantelija je napisao/la: ↑03 maj 2021, 12:20Jedini ispravan put. Od 3 kluba velez i sarajevo jedini koliko znam (ne znam za velez) placaju doprinose na 100% plate odnosno nema nista ispod stola.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 maj 2021, 12:05Mi baš istrajni da se ujedinimo. Ne znam koliko će nas koštati to ali idemo pod cijenu svega. Oglasili smo se za Sarajevo, Mladost, nas i scene u Bijeljini.
Edit: Sarajevo se oglasilo![]()
Pogledaj nas izvjestaj o platama godisnjim i porezu koji platimo.
Garantujem ti da marke ispod stola nema.
Za druge ne znam.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kakav trk Džafića 

I četvrti penal, protiv četvrtog učesnuika sastanka.

Koja slučajnost

- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hahah zasta zuti Doffu, da ne igra protiv Sarajeva...haman sastanak urodi plodom !
Tuzla City / Sloga Simin Han
- Beduin
- Kontakt:
O cemu ti? Sloboda se nije zalila i oglasavala nakon svih onih silnih penala u nastavku prvenstva (vjerovatno poucena ranijim iskustvima da im se samo obije o glavu), a mi smo najvise krivili nas los roster i nepaznju, iako su neki od penala bili sumnjivi ili bare-bare za svirati. Nastavili smo igrati i boriti se na terenu i skoro pa osigirali opstanak.Wolffire je napisao/la: ↑03 maj 2021, 14:07Ma ja sad kad ste izvukli guzicu serendas a do prije par kola ste cmizidrili za penale koji su svirani protiv vas. Ali sad kad voda ide na vas mlin sve pet.Beduin je napisao/la: ↑03 maj 2021, 13:34De makar priznaj da si maloljetan i nezreo, da ti halalimo ovoliko glupiranje i neukost.feniksptica je napisao/la: ↑03 maj 2021, 12:19Sarajevo pobijedilo a opet se oglasilo. Sta je sad ovo..nije to po scenariju vecine ovdje sto pise da to Sarajevo radi kad izgubi ??
Pa naravno da ce se oglasavati kad je dosudjen protiv njih nepostojeci penal koji je mogao promijeniti sami tok utakmice veoma lako. A tako su i odlucili u dealu s ostala 2 kluba u fazonu "borci za regularnost", bilo bi neozbiljno i providno da ne istraju sad nakon blamiranja sa saopstenjima i neuspjelom organizacijom sastanka.
Ovo novo saopstenje je toliko sturo, povrsno, uprosteno da je bolje da ga nisu ni objavili. Jos smjesniji mi je ovaj copy/paste od strane FK Mladost.
Sarajevo to moze i mora bolje, kako na terenu, tako i van njega. A da se mozes tek tako izbiriti sa ovako korumpiranim Savezom i jednim Vicom, e to je epska borba u koju se moraju ukljuciti ne samo svi klubovi, nego i bivsi asovi naseg fudbala, advokati, sipa, sudovi, ma svi.
A ti ne kenjaj samo da bi nesto napisao a nevezano za temu, sasvim nesuvislo i neosnovano repliciras.
A penal za Zelju je nidje veze, smijesan i neopravdan, to sam i ranije rekao. Sad zibje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- feniksptica
- Kontakt:
Sta ti gledas..elvirbaljic je napisao/la: ↑03 maj 2021, 15:36Hahah zasta zuti Doffu, da ne igra protiv Sarajeva...haman sastanak urodi plodom !
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije mu dao žuti?elvirbaljic je napisao/la: ↑03 maj 2021, 15:36Hahah zasta zuti Doffu, da ne igra protiv Sarajeva...haman sastanak urodi plodom !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Prijateljuelvirbaljic je napisao/la: ↑03 maj 2021, 15:36Hahah zasta zuti Doffu, da ne igra protiv Sarajeva...haman sastanak urodi plodom !
Imate najvise novca u ligi
A oni vama da se steli za vas ova protiv Olimpika
- svrakino1921
- Kontakt:
Izgleda Olimpik ispada iz Federalnog dijela
Ne mogu dva ispast iz RS
1 : 1
Najpostenije
A mogli bi Pitari pustit Olimpiku u zadnjem kolu bodove za opstanak
A ne bih im bilo prvi put
Ostavljali su ih i u proslosti
A i zbog ovog udruzenja sto su Pitari napravili
I Olimpik je bio ucesnik tog sastanka
Ne mogu dva ispast iz RS
1 : 1
Najpostenije
A mogli bi Pitari pustit Olimpiku u zadnjem kolu bodove za opstanak
A ne bih im bilo prvi put
Ostavljali su ih i u proslosti
A i zbog ovog udruzenja sto su Pitari napravili
I Olimpik je bio ucesnik tog sastanka
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa jel mogo čišći penal bit za TC? Znači penal je jedan kroz jedan bukvalno. Čuj Olimpik na nekom sastanku za bolje suđenje, klub sinonim za malverzacije. Sarajevo se diglo sad pravit sastanke, dok su bježali 11 bodova, bolio ih k. za suđenje.
Koliki smo mi samo licemjeri

Stvarno je glupo spominjati penale ako su čisti, kao da je to neka usluga ili poguranac. Ako je penal penal je, taman da za nekog 100 penala sudiš, ako su bili tako je kako je.
Je li dosta vise price o penalima, ako su i vise nego cisti? Hebo ga vise i sudije i sve.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Zadnje kolo
Olimpik-Sarajevo na Kosevu
Zeljeznicar-Krupa na LJEPOTICI
Strasno
Drama
Olimpik-Sarajevo na Kosevu
Zeljeznicar-Krupa na LJEPOTICI
Strasno
Drama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.