FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Karta br.1 već dostigla cijenu od 1.750 KM na aukciji a još ima dan i po da se završi 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PeppermintSA
- Kontakt:
Odličan rezultat na Hasetu. Tuzla je gotovo ispala iz utrke za Evropu. Neće valjda gristi previse.
hoce hoce i plus ce na terenu lopta skakutati 90 min
U Tuzli treba ici na pobjedu nema kalkulacija svi u napad,da li se zna termin u petak u koliko sati.
Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.
Isto ocekujem da ce Krupa da krv propisa protiv Borca, jer im se radi o zivotu i smrti. A siguran sam da Vicine pušiqrce Krupa moze iznenaditi.
Isto ocekujem da ce Krupa da krv propisa protiv Borca, jer im se radi o zivotu i smrti. A siguran sam da Vicine pušiqrce Krupa moze iznenaditi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Da ne vracam stranice nazad, nisam bio narocito aktivan danas, pa me interesuje ko u TC propusta mec, ako iko?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne propusta niko
- ElCartel11
- Kontakt:
Jos im se vracaju 3 igraca 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imalo bi to logike za Krupu ali očistiše kartone kod 2:0 protiv Mladosti i idu Borcu bez 3 jako bitna igrača.emir79 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce Borac pustiti Krupi, ako mi pobjedimo u Tuzliemir79 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.

Zato i igramo prviHistoricar je napisao/la: ↑03 maj 2021, 19:24Imam osjecaj da ce Borac pustiti Krupi, ako mi pobjedimo u Tuzliemir79 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.
Isto ocekujem da ce Krupa da krv propisa protiv Borca, jer im se radi o zivotu i smrti. A siguran sam da Vicine pušiqrce Krupa moze iznenaditi.![]()

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Jel mislis da nece zapeti protiv nas.emir79 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.

Iako kazes da im je kraj ,matematicki su i dalje u igri.Pa iz same izjave Musemica se moze zakljuciti da ce zapeti itekako.
Kad ce ljudima biti jasno da igrati bilo gdje osim u Sarajevu je 50% lakse...nema pritiska, ocekivanja....nista
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nema to neke veze po meni. Oni imaju jako losu tranziciju u odbranu i vjerujem da cemo to s pravom igrom iskoristiti kao na Kosevu u kupu. Jos cemo sad imati Fanima hvala Bogu. Ako budemo na nivou takticki, fizicki i mentalno pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Ok, tabela kaže jedno, ali realnost je potpuno drugačija.Nema šanse da oni pobjede konkurente i Velež i Zrinjski u Banovićima.amypitar je napisao/la: ↑03 maj 2021, 19:36Jel mislis da nece zapeti protiv nas.emir79 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.
Isto ocekujem da ce Krupa da krv propisa protiv Borca, jer im se radi o zivotu i smrti. A siguran sam da Vicine pušiqrce Krupa moze iznenaditi.![]()
Iako kazes da im je kraj ,matematicki su i dalje u igri.Pa iz same izjave Musemica se moze zakljuciti da ce zapeti itekako.
I da Tuzla stisne Zrinjski, ovi imaju iza leđa Vicinog zamjenika, svog čovjeka Ivana Beusa.Sisoju je najpametnije da proda par utakmica i vrati dio bačenih para u plate Ubiparipa, Bađija, Brkića, Lučića.....
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jašta će nego pustit, draža im Krupa od borbe za titulu sa sudijama i eventualnih nekoliko miliona eura.Historicar je napisao/la: ↑03 maj 2021, 19:24Imam osjecaj da ce Borac pustiti Krupi, ako mi pobjedimo u Tuzliemir79 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 18:37Dobar rezultat Olimpika, inace bi se City protiv nas bacao na glavu da izbore Evropu. Bili bi svega 2 boda iz Zrinjskog da su dobili. Ovako im je kraj.
Mi sa samo jednim remijem do kraja tj. 13/15 bodova vjerovatno gubimo prvu poziciji i titulu. A sa sudijama nam mogu uzet bodove u bilo kojoj utakmici do kraja.
A takođe, oni još nisu ni evropu izborili jer ni Velež kao ni Zrinjski i Široki ne zaostaju previše iza njih. Naravno, neće ih stić ali šta ako puste pa se situacija u zadnja 4 kola po njih zakomplikuje?
Ja sam ubjeđen da će nabit Krupu više razlike, preko 3 razlike. Nudim ti opkladu, minimalan poraz Krupe, neriješeno ili bilo kakva pobjeda Krupe ti uzimaš opkladu. Ja uzimam ako Borac pobjedi 3 ili više golova razlike. Dva razlike za Borac nikom ništa. Ponudi bilo šta, prihvatit ću.
FK Sarajevo
Neka zapinju koliko hoce!
Mi samo zelimo fer sudjenje kao i uvijek.
Mi samo zelimo fer sudjenje kao i uvijek.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel neko misli da je sasvim slučajno Gigović delegiran Krupi?
Zato Krupa u BL idući vikend ide samo zato jer mora.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Eto neki forumas tvrdi da Krupa uzima, i da je takav dogovor. Zvuci nerealno itekako, ali realno nikom ne bi smetao takav ishod

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja bi sad potpiso 2 razlike za Borac. Ne bi puno pobjegli sa gol razlikom. Bojim se da će ih nabit 5-6+ razlike i osigurat sebi bolju gol razliku od nas da ih teško stignemo. A vjeruj da će nas ovo kolo zaklat, idealna prilika protiv solidne Tuzle da nam izbiju 2 ili 3 boda.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑03 maj 2021, 20:01Jel neko misli da je sasvim slučajno Gigović delegiran Krupi?
Mi smo takvi da ćemo dan-dva maximalno pričat o toj krađi i zaboravit ćemo, zato oni to bez problema sve i rade i ako trebadne svirat će penal i kad bi prekršaj bio na 20m od gola, ipak su milioni u pitanju.
Oni ako preuzmu prvo mjesto opet, mi da smo lično Mančester Siti, prvo mjesto nećemo vratit.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, Amazon [Bot], Antikloc, bhfanatic14, Dave, haris004, N3R3D, ovisnik, Pantelija, riki46, rimljanin90, Seipronto, Serha, stokastoka23 i 171 gost.