Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Evo gledam sad klip.na youtubu kako udarate neku bijedu u Zivinicama,vas 50 na 5 ljudi i sutate ih na podu...
I vi pricate o nekim kodeksima smrde jedne,steta sto vas strumfovi jos nisu ispendrecili,sto neko rece zenicki avengersi jbt zivot.Pregledajte svi taj klip iz Zavidovica i sve ce vam biti jasno.
.Vi o.kodeksima fuj..
I vi pricate o nekim kodeksima smrde jedne,steta sto vas strumfovi jos nisu ispendrecili,sto neko rece zenicki avengersi jbt zivot.Pregledajte svi taj klip iz Zavidovica i sve ce vam biti jasno.
.Vi o.kodeksima fuj..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
pa postavimma_hz je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:17Evo gledam sad klip.na youtubu kako udarate neku bijedu u Zivinicama,vas 50 na 5 ljudi i sutate ih na podu...
.Vi o.kodeksima fuj..
kakvi njihovi kodeksi kurcili se kupljenim transom i oni nekog prozivaju za kodeksemma_hz je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:17Evo gledam sad klip.na youtubu kako udarate neku bijedu u Zivinicama,vas 50 na 5 ljudi i sutate ih na podu...
.Vi o.kodeksima fuj..

Da te ne lazem mrsko mi,ukucaj robijasi zavidovici izletice da vidis kako udara robija penzionere.90minut je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:20pa postavimma_hz je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:17Evo gledam sad klip.na youtubu kako udarate neku bijedu u Zivinicama,vas 50 na 5 ljudi i sutate ih na podu...
.Vi o.kodeksima fuj..
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
samo cekajte dok robijasi kupe sudskih taksi na trafici pa ce se krpa morati vratiti kod kakve salteruse al u roku od sest mjeseci nizta starije i duze od toga 

E bože sacuvaj manijaci hvala vam u ime onog dole u bijeloj jakni koji je sam stao
Mislim da nakon ovoga robija nema pravo pricati o kodeksima bilo kakvim.
Sreca pa naletih na ovaj video dok sam trazio ovo kad je robija zaganjala rodjene
Sreca pa naletih na ovaj video dok sam trazio ovo kad je robija zaganjala rodjene

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 04 maj 2021, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
A heroja sve ti ne yebem...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- tutankamon1905
- Kontakt:
2 "policajca" zaustavili auto robije..pregledali vozilo, pojavila se jos 2 auta manijaka, 10 na 2, uzeli im rusak gdje je bio taj trans..tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:10Imam ja tetku u Zenici, zvat cu sad da pitam sta je bilo, nista vam ne vjerujem
Epilog, jedan "policajac" dobio po glavi kvalitetno jer ova dvojica nisu bjezali kad su skontali sta se desava, dok su manijaci po gasu udarili kad se pojavilo drugo auto robije s jos 3 lika, a bijeg je bio tragikomican. Jedno auto poprilicno razbijeno.
Policija vec ima sve podatke o ovome sto je dobio po nosu, i vlasniku razbijenog auta, a sad ocel oni povuc sa sobom i ostale vidit cemo.
I ovo sto je neko napisa da manijaci imaju sansu da rijese ovo navijacki ili ce imat problema sa zakonom, to je isto istina, ali je u medjuvremenu propalo jer je policija vec identificirala dvojicu iz ko zna kojih izvora i to vise nema nikakvog smisla
A odakle su onda uzeli trans ako je sve na brzinu?
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
-
- Kontakt:
tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:362 "policajca" zaustavili auto robije..pregledali vozilo, pojavila se jos 2 auta manijaka, 10 na 2, uzeli im rusak gdje je bio taj trans..tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:10Imam ja tetku u Zenici, zvat cu sad da pitam sta je bilo, nista vam ne vjerujem
Epilog, jedan "policajac" dobio po glavi kvalitetno jer ova dvojica nisu bjezali kad su skontali sta se desava, dok su manijaci po gasu udarili kad se pojavilo drugo auto robije s jos 3 lika, a bijeg je bio tragikomican. Jedno auto poprilicno razbijeno.
Policija vec ima sve podatke o ovome sto je dobio po nosu, i vlasniku razbijenog auta, a sad ocel oni povuc sa sobom i ostale vidit cemo.
I ovo sto je neko napisa da manijaci imaju sansu da rijese ovo navijacki ili ce imat problema sa zakonom, to je isto istina, ali je u medjuvremenu propalo jer je policija vec identificirala dvojicu iz ko zna kojih izvora i to vise nema nikakvog smisla
Ja tetke sto je aktuelna u picku materinu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- tutankamon1905
- Kontakt:
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:38tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:362 "policajca" zaustavili auto robije..pregledali vozilo, pojavila se jos 2 auta manijaka, 10 na 2, uzeli im rusak gdje je bio taj trans..tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:10Imam ja tetku u Zenici, zvat cu sad da pitam sta je bilo, nista vam ne vjerujem
Ja tetke sto je aktuelna u picku materinu.

Iz gaca jednog robijasa,drugi red ,desno do prozora.
Nego Avengersu gdje su kodeksi u Zavidovicima?
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 04 maj 2021, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Pa sve i da ponudi robija ferku, Manijaci bi ih razbili ko zvecke.. Robija je nekad imala jaku grupu ali vise ne, vecina vase grupe je po dijaspori. Manijacima svaka cast, dosli u vas kraj odradili vas i uzeli plijen nema potrebe kmeciti sad.
postavi taj klip mislim da su u bjezanju RA ispalili raketu isto ja sam to zadnji put trazio kad smo pricali i nikako da naletim.

Pa nmg da ga nadjem,nasao Zavidovice jbt

FK SARAJEVO.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
E jbg kontam našao ga bezbeli nestao kao snimak Fukara u travniku

Mozda jaje za Vaskrs...
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 21 gost.