Ja imam info za Rockerse iz Zavidovica,da su im vratili zbog nedavnog incidenta kad su zenicki kodeks avengersi napali 3 rockersa

Ja imam info za Rockerse iz Zavidovica,da su im vratili zbog nedavnog incidenta kad su zenicki kodeks avengersi napali 3 rockersa
Haj sviju ti zarovi se nadji uplatnicu, ako budes dao 30 KM i otisao na tekmu dodji u Sar sve ti je dzaba. Ako si dao 4 KM i ne smeta ti onda sam ljut.Fighter1926 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:38Hahahahaha...opet ti kazem, dobar si momak! Jesmo sas banjaluckee curicaa A, ee on mi je uzeo sal, to je moj sal kod njega...![]()
Znao sam da ste vi
A koliko ste imali akcija i nudjenja u zadnjih 10 godina? Nije to jedno gostovanje rodjak.
Pa šta imamo mi sa politikom kluba?Sariel1987 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:00zanimljivo je da se manijaci zivi ne cuju za sva desavanja u klubu, a imaju vremena akcijat po federaciji.
valjda je tvoj klub na prvom mjestu po redu prioriteta.
Oborci,bacanje hordi u vodu kod jablanice,rukomet protiv vogosce,kup kad ste drukali pa se nismo sreli,travnik,gostovanje grbavica 450+ ljudi I setnja kroz vas dio sarajeva I srpski I jos dosta toga ima..
80 na 10(nije ni toliko)bengalka je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:58Oborci,bacanje hordi u vodu kod jablanice,rukomet protiv vogosce,kup kad ste drukali pa se nismo sreli,travnik,gostovanje grbavica 450+ ljudi I setnja kroz vas dio sarajeva I srpski I jos dosta toga ima..
Pa ovo je veca laz nego da je Fajter1926 ultras. Jel ti stvarno ovo smatras nudjenjima i akcijama? Setnja kroz nas dio se neslavno zavrsila. Ako mislis na ugasenu bracu. Ostalo je zandarmerija zaustavila. Ali cuj 450 +bengalka je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:58Oborci,bacanje hordi u vodu kod jablanice,rukomet protiv vogosce,kup kad ste drukali pa se nismo sreli,travnik,gostovanje grbavica 450+ ljudi I setnja kroz vas dio sarajeva I srpski I jos dosta toga ima..
Pa znali ste prije makar davati podrsku igracima pred derbi a nisam upratio je li bilo podrske na treningu pred ovaj derbi. Mislim da nije.ExBlueone je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:54Pa šta imamo mi sa politikom kluba?Sariel1987 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:00zanimljivo je da se manijaci zivi ne cuju za sva desavanja u klubu, a imaju vremena akcijat po federaciji.
Gdje ćemo akcijati? Po poreznoj upravi možda?
Ništa se vi ne brinite za nas, sve je pod kontrolom.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 11:11Pa znali ste prije makar davati podrsku igracima pred derbi a nisam upratio je li bilo podrske na treningu pred ovaj derbi. Mislim da nije.ExBlueone je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:54Pa šta imamo mi sa politikom kluba?Sariel1987 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:00zanimljivo je da se manijaci zivi ne cuju za sva desavanja u klubu, a imaju vremena akcijat po federaciji.
Zadnji derbi na Grbavici vise Sejo Brajlovic skupio para od vas a pisete na forumu ovdje kako imate vise para na racunu nego klub.
Imali ste jedino taj neki razgovor sa igracima koji nije pokazao nikakvog efekta.
Slazem se sa Sarielom da se ponasate kao da ste digli ruke od kluba a mozda ne znam sve. Samo nastavite sto se nas tice da Bog da ne dobili ni licencu za ligu pa akcijajte po nizim ligama
A daj tebra predji na prepucavanja, kakve ovo gluposti pisete. **** te Zeljo i klub i Brajlovic. Kakve oni veze imaju sa navijackim izvjestajima PL? Sta se javljate s ovim glupostima...Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 11:11Pa znali ste prije makar davati podrsku igracima pred derbi a nisam upratio je li bilo podrske na treningu pred ovaj derbi. Mislim da nije.ExBlueone je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:54Pa šta imamo mi sa politikom kluba?Sariel1987 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:00zanimljivo je da se manijaci zivi ne cuju za sva desavanja u klubu, a imaju vremena akcijat po federaciji.
Zadnji derbi na Grbavici vise Sejo Brajlovic skupio para od vas a pisete na forumu ovdje kako imate vise para na racunu nego klub.
Imali ste jedino taj neki razgovor sa igracima koji nije pokazao nikakvog efekta.
Slazem se sa Sarielom da se ponasate kao da ste digli ruke od kluba a mozda ne znam sve. Samo nastavite sto se nas tice da Bog da ne dobili ni licencu za ligu pa akcijajte po nizim ligama
ZAROVIO...Ritamreda je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:40Haj sviju ti zarovi se nadji uplatnicu, ako budes dao 30 KM i otisao na tekmu dodji u Sar sve ti je dzaba. Ako si dao 4 KM i ne smeta ti onda sam ljut.Fighter1926 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:38Hahahahaha...opet ti kazem, dobar si momak! Jesmo sas banjaluckee curicaa A, ee on mi je uzeo sal, to je moj sal kod njega...![]()
Mangupe, svaka cast.Fighter1926 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 11:18ZAROVIO...Ritamreda je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:40Haj sviju ti zarovi se nadji uplatnicu, ako budes dao 30 KM i otisao na tekmu dodji u Sar sve ti je dzaba. Ako si dao 4 KM i ne smeta ti onda sam ljut.Fighter1926 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 10:38Hahahahaha...opet ti kazem, dobar si momak! Jesmo sas banjaluckee curicaa A, ee on mi je uzeo sal, to je moj sal kod njega...![]()
http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... 0&pid=3727# koliko ima ljudi na slici ?Ritamreda je napisao/la: ↑04 maj 2021, 11:10Pa ovo je veca laz nego da je Fajter1926 ultras. Jel ti stvarno ovo smatras nudjenjima i akcijama? Setnja kroz nas dio se neslavno zavrsila. Ako mislis na ugasenu bracu. Ostalo je zandarmerija zaustavila. Ali cuj 450 +
A sad ozbiljno, jesi li ti isao na one tekme kad su vam Dela i Nektar sponzori bili? Ako nisi, svaka cast. Fajter je priznao da mu je dobro bilo, ode sa cvajom, vrati se sa 17 kuci. Cist racun, vjecna ljubav.
Moram na posao. Kad se vratim izbrojacu.Jel s lijeva na desno da krenem? Športski pozdrav.bengalka je napisao/la: ↑04 maj 2021, 11:22http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... 0&pid=3727# koliko ima ljudi na slici ?Ritamreda je napisao/la: ↑04 maj 2021, 11:10Pa ovo je veca laz nego da je Fajter1926 ultras. Jel ti stvarno ovo smatras nudjenjima i akcijama? Setnja kroz nas dio se neslavno zavrsila. Ako mislis na ugasenu bracu. Ostalo je zandarmerija zaustavila. Ali cuj 450 +
A sad ozbiljno, jesi li ti isao na one tekme kad su vam Dela i Nektar sponzori bili? Ako nisi, svaka cast. Fajter je priznao da mu je dobro bilo, ode sa cvajom, vrati se sa 17 kuci. Cist racun, vjecna ljubav.
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 9 gostiju.