Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
svrakino1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 22:06Vanja8 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 21:38Premirajte vi Čelik za Vrhovca, a ne 20 tisuća iz 16 rata...svrakino1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 20:22Pitari nasi
Kone nase
A sta mislite da sad mi premiramo Azmira
A on nas htio kupit
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos Eeelllvvviisssaa da sudi
Jos smo mi jaki![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi nam izasli u susret
Fini i pametni momci
Cuj 16 rata![]()
Sto si bezobrazan
MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑03 maj 2021, 20:26Zanimljiva je situacija da ce zapadno hercegovacki kanton koji ima oko 80 000 stanovnika naredne sezone vjerojatno imati 2 kluba u premijer ligi(Posušje,Široki Brijeg), dok npr unsko sanski kanton sa 300 000 nema ni jednog. Sto dovoljno govori o financijskoj moći ovog kantona
Zamolio bih te da me zaobidjes sa komentarima.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 maj 2021, 21:22Neces me 90 minuta posvađat sa mojim drugovima Pitarima
Neces ni ti a ni onaj kocka
Moja braca
Sta ba AS4?tm01hzne je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:29TV prijenosi:
29. kolo
pet
15h Tuz-Sar MojaTV
20h Želj-Šir AS4
sub
15h Slo-Oli MojaTV
16.55h Bor-Kru ASBiH
19.05h Zri-Vel ASBiH
30. kolo
uto
20h Bor-Zri ASBiH
sri
16h Kru-Rad ASBiH
20h Šir-Tuz ASBiH (ne znam što ne igraju u uto jer obje ekipe igraju u petak)
Vel-Želj i Sar-Slo na MojaTV ali dan nije poznat
Šta je čudno? ASBiH će raditi košarku.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:49Sta ba AS4?tm01hzne je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:29TV prijenosi:
29. kolo
pet
15h Tuz-Sar MojaTV
20h Želj-Šir AS4
sub
15h Slo-Oli MojaTV
16.55h Bor-Kru ASBiH
19.05h Zri-Vel ASBiH
30. kolo
uto
20h Bor-Zri ASBiH
sri
16h Kru-Rad ASBiH
tm01hzne je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:14Šta je čudno? ASBiH će raditi košarku.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:49Sta ba AS4?tm01hzne je napisao/la: ↑04 maj 2021, 00:29TV prijenosi:
29. kolo
pet
15h Tuz-Sar MojaTV
20h Želj-Šir AS4
sub
15h Slo-Oli MojaTV
16.55h Bor-Kru ASBiH
19.05h Zri-Vel ASBiH
30. kolo
uto
20h Bor-Zri ASBiH
sri
16h Kru-Rad ASBiH
Naravno i to HDsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:17
Ima li taj kanal na mojoj web?
Evo novog cirkusaDanas u 11 sati je počela sjednica prvostepene Komisije za licenciranje klubova nakon koje će se saznati koji klubovi su dobili licencu za učešće u domaćim i evropskim takmičenjima.
Klubovi su u prethodnom periodu dobili dopise o pripremi dokumentacije vezane za dobijanje licence za domaća i evropska takmičenja što su oni i učinili, te će danas biti poznat epilog sjednice.
Kako saznajemo, mnogo klubova nije ispunilo zadato, te im licenca ''visi u zraku'', ali će konačnu odluku donijeti Komisija i uputiti ih kako da otklone te nedostatke pred drugostepenu sjednicu.
Steven11 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:23Uh...listam malo pdfove.
Kakva je to sorta, ti strumpfovi. Klub se raspada, (ne)placeni navijaci u vrhu hijerahije ne mogu da jedu svoja go×na, pa pustaju klub da im se ugasi. I jedino na sta trose energiju je skidanje transparenata, na konvencionalne i nekonvencionalne nacine. Dakle oni se bave transparentima drugih navijaca, predsjednik kriptovalutama i tokenima a klub tone. I onda im odes prelistat pdf. Boze...dobro svadje, moraju biti u ovoj situaciji, ali to veze nema sta pise, sta hoce, boli koliko su nepismeni, pa to boli fakat, udara u oci...Jedan pametuje, ne odvaja negaciju od glagola, drugi mu odgovara bez ikakvih glasovnih promjena u rijecima, isto kao da su iz mjesta gdje je skola udaljena 40 km, pa vise ne idu nego idu. Jesu mi smijesni ali ovo je poraz drustva, pogotovo ako su odrasli u ovom gradu. Da im hoce ispast klub taj vise, da ne brukaju carsiju.
I ja sam tog misljenja,samo kod nas klubovi sa tolikim dugovanjima i sta sve vec treba za licencu a nemaju dobiju istu na nekom drugostepenom ko eto nesta se promjenilo za mjesecZoom088 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 11:56Sazivanje sjednica kojekakvih komisija u Savezu je samo po sebi cirkus.
To se radi s ciljem da se opravdaju dnevnice, putni troskovi i plate clanova komisija i uposlenika.
Danas ce se "odluciti" da vise od pola klubova nije ispunilo uslove za licencu, ali ce se to sve kasnije ispeglati kroz drugostepenu, trecestepenu i ine komisije, zatim programe, reprograme, prolongiranja...
Nekad imam osjecaj da ovaj Savez postoji samo kako bi se na forumu mogle komentarisati njihove odluke, jer osim forumasa i medija, gotovo da niko drugi i ne obraca paznju niti komentarise ono sto oni (ne)rade.
Nesto poput Tuzilastva i Suda u BiH.
a sto bolan?ExBlueone je napisao/la: ↑04 maj 2021, 13:12Steven11 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 01:23Uh...listam malo pdfove.
Kakva je to sorta, ti strumpfovi. Klub se raspada, (ne)placeni navijaci u vrhu hijerahije ne mogu da jedu svoja go×na, pa pustaju klub da im se ugasi. I jedino na sta trose energiju je skidanje transparenata, na konvencionalne i nekonvencionalne nacine. Dakle oni se bave transparentima drugih navijaca, predsjednik kriptovalutama i tokenima a klub tone. I onda im odes prelistat pdf. Boze...dobro svadje, moraju biti u ovoj situaciji, ali to veze nema sta pise, sta hoce, boli koliko su nepismeni, pa to boli fakat, udara u oci...Jedan pametuje, ne odvaja negaciju od glagola, drugi mu odgovara bez ikakvih glasovnih promjena u rijecima, isto kao da su iz mjesta gdje je skola udaljena 40 km, pa vise ne idu nego idu. Jesu mi smijesni ali ovo je poraz drustva, pogotovo ako su odrasli u ovom gradu. Da im hoce ispast klub taj vise, da ne brukaju carsiju.
Pratimo te . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.