ovo kandidovat za post decenijezvjezdas je napisao/la:Pozdrav za najljepsi grad poslije Gradacca.Stvarno me iritiraju ovi komentari mesari.Te komentare daju oni navijaci cije ekipe dobiju utakmice na guzove uz sudije.Po meni Travnik nema neke zvijezde i neku ljepotu u igri,al to nadoknade muskom igrom i kolektivnoscu.Kamo srece da mi imamo zalaganje igraca kao vi u Travniku.Mogu zamislit gdje bi bili da imate uslove kao nasi igraci.pozdrav
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- slani grad
- Kontakt:
Re: NK Travnik
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
travnik do groba
- Kontakt:
ja ne mogu da shvatim kakve gluposti se ovdje sve pisu...
jedan sam od clanova kluba i nisam mogao izdrzati a da nesto ne napisem....
istina je da je bilo nekih varnica oko namjestanja ali ne toliko koliko ljudi pricaju i koliko mediji pisu
travnik je jedan prosjecan klub,sa malim budzetom skoro najmanjim u nasoj ligi,svaki klub koji izdrzi sa ovim budzetom sezonu je za respekta.....toliko
jedan sam od clanova kluba i nisam mogao izdrzati a da nesto ne napisem....
istina je da je bilo nekih varnica oko namjestanja ali ne toliko koliko ljudi pricaju i koliko mediji pisu
travnik je jedan prosjecan klub,sa malim budzetom skoro najmanjim u nasoj ligi,svaki klub koji izdrzi sa ovim budzetom sezonu je za respekta.....toliko
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ne pišu, samo se komentarišu istraživanja tužilaštva iz Bohuma. Malo se namještalo a Travnik se ponekad spomenetravnik do groba je napisao/la:ja ne mogu da shvatim kakve gluposti se ovdje sve pisu...
Bolje nešto da napišeš nego nekome nogu da slomištravnik do groba je napisao/la: jedan sam od clanova kluba i nisam mogao izdrzati a da nesto ne napisem....
Ovo nije radioaktivno, ovo je malo radioaktivnotravnik do groba je napisao/la: istina je da je bilo nekih varnica oko namjestanja ali ne toliko koliko ljudi pricaju i koliko mediji pisu
Travnik je jedan prosječan klub koji voli da bije gostujuće igračetravnik do groba je napisao/la: travnik je jedan prosjecan klub,sa malim budzetom skoro najmanjim u nasoj ligi,
Svaki klub koji toliko mlati i namješta je za gašenja a odgovorne treba pohapsiti. Tolikotravnik do groba je napisao/la: svaki klub koji izdrzi sa ovim budzetom sezonu je za respekta.....toliko
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- husein veličanstveni
- Kontakt:
travnik do groba je napisao/la: travnik je jedan prosjecan klub,sa malim budzetom skoro najmanjim u nasoj ligi,
Ali se zato ima para za turneje po Švicarskoj, dok drugi nemaju ni za plate. Glavni sponzor Šapina i Cvrtak ili kako se već zovu nađu koju marku.travnik do groba je napisao/la: svaki klub koji izdrzi sa ovim budzetom sezonu je za respekta.....toliko
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
nevin je svaki onaj dok se ne dokaze suprotno
sve te price oko namjestanja ..........ako je tako nek se dokaze
a sto se tice "mesara" ....hmmm.....kako li samo vase ekipe lijepo docekuju goste
sve te price oko namjestanja ..........ako je tako nek se dokaze
a sto se tice "mesara" ....hmmm.....kako li samo vase ekipe lijepo docekuju goste
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Šta bi od Fajića? Hoće li igrati i drugi dio sezone za "komšije"

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Jos je uvijek sve na ledu
Saznat ce se iducih dana
Saznat ce se iducih dana
- Sexmachineboy
- Kontakt:
OK, hvala na informaciji. Nadam se da će uspjeti naći neki dobar klub, a ako ne bolje onda da se vrati u Travnik.trle501 je napisao/la:Jos je uvijek sve na ledu
Saznat ce se iducih dana
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Doveli ste novog Fajica. Bekir Rekic, iz cazinske Krajine, prije toga igrao za Slogu iz Bos. Otoke, za koju je nastupao i Fajic. Gledao sam ga nekoliko puta, samo se cekalo kad ce ga neki premijerligas uzeti, izgleda vrlo nezgrapno, crouchovski, ali jako prodoran i nezgodan igrac.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
travnik do groba
- Kontakt:
gollum je napisao/la:Doveli ste novog Fajica. Bekir Rekic, iz cazinske Krajine, prije toga igrao za Slogu iz Bos. Otoke, za koju je nastupao i Fajic. Gledao sam ga nekoliko puta, samo se cekalo kad ce ga neki premijerligas uzeti, izgleda vrlo nezgrapno, crouchovski, ali jako prodoran i nezgodan igrac.
gledao sam ga do sada na svim treninzima,od ukupno 5 treninga na kojima su igrane utakmice on nije postigao niti jedan gol na treningu,kakav ce tek da bude kada dodju utakmice.....
ostaje li vam onaj fajic do kraja sezone...jel nasao neki klub..znam da je bio po probama...mogao bi u zelju 
Bit ce bolji. Valjda.travnik do groba je napisao/la:gollum je napisao/la:Doveli ste novog Fajica. Bekir Rekic, iz cazinske Krajine, prije toga igrao za Slogu iz Bos. Otoke, za koju je nastupao i Fajic. Gledao sam ga nekoliko puta, samo se cekalo kad ce ga neki premijerligas uzeti, izgleda vrlo nezgrapno, crouchovski, ali jako prodoran i nezgodan igrac.
gledao sam ga do sada na svim treninzima,od ukupno 5 treninga na kojima su igrane utakmice on nije postigao niti jedan gol na treningu,kakav ce tek da bude kada dodju utakmice.....![]()
Sta je bilo s onima sto su otisli na probu - Mujakic, Ribic...?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Jos uvijek se jos nista ne zna
Eto da ne bude zabune
Fajic ostaje jos polusezonu
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/faji ... zira/50312
Fajic ostaje jos polusezonu
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/faji ... zira/50312
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Velika stvar je njegov ostanak. Kad god odem na tekmu Travnika on da gol, pa bi mi bilo malo neobično bez toga.. 
Ima li šta ljudi novo u vezi veb sajta kluba hoće li uskoro biti veb sajta ? Molim vas neka odgovori ko zna.Puno pozdrava od Markena.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Kad je prva tekma ove sezone na Piroti i ko gostuje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.