Sve tri kombinacije su odlicne..malo je ovaj Alpendesign cudan ali lijepo izgleda
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Draxler kao zamjena za odlazeceg Costu i to bez obestecenja je potez koji pozdravljam.
Draxler je Nijemac, poznaje ligu kao i vecinu igraca plus njegova polivalentnost kao i najbolje godine u nogama.
Vjerujem da ako realizujemo ovaj transfer da ce biti pun pogodak.
Dresovi su fantastični, ne zna se koji je bolji.
Draxler je Nijemac, poznaje ligu kao i vecinu igraca plus njegova polivalentnost kao i najbolje godine u nogama.
Dresovi su fantastični, ne zna se koji je bolji.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Lijepi su vam dresovi.Omerbavarac je napisao/la: ↑30 apr 2021, 21:54Draxler kao zamjena za odlazeceg Costu i to bez obestecenja je potez koji pozdravljam.
Dresovi su fantastični, ne zna se koji je bolji.![]()
Zadnja izmjena: successminator, dana/u 15 jun 2024, 17:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako iko treba da dodje sa Zubom iz Leipziga onda bih volio ovog Angelina. Najjaci bek za mene trenutno na svijetu.
Jedino sto ne znam moze li igrati i desnu stranu
Jedino sto ne znam moze li igrati i desnu stranu
Mia San Mia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda ali pod uslovom da Davies bude prekomandovan na krilo.
Kad smo vec kod vrbovanja igraca Leipziga, ja ne bih odbio Olma ili Sabitzera.
Gledaj Upamecana sta uradi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sabitzer dobar. Olmo bi bio visak po meni.Omerbavarac je napisao/la: ↑30 apr 2021, 22:47Mozda ali pod uslovom da Davies bude prekomandovan na krilo.
Kad smo vec kod vrbovanja igraca Leipziga, ja ne bih odbio Olma ili Sabitzera.
Gledaj Upamecana sta uradi.![]()
Upamecano promasi loptu. Desava se
Mia San Mia
Ma kakav Angelino, malo jaca verzija Bernata.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Od koga smo ono ispali u kupu. A ja, mogli smo se fokusirati na ligu prvaka, ops.
-
- Kontakt:
Žene igraju polufinale Lige Prvaka protiv Chelsea u gostima. Kakav gol su dale 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Baš fantastičan gol. Ova Zadrazil što je zabila zovu je Gattuso ženskog fudbala.Bundesliga je napisao/la: ↑02 maj 2021, 14:02Žene igraju polufinale Lige Prvaka protiv Chelsea u gostima. Kakav gol su dale![]()

A eto 2:1 je trenutni rezultat, Chlelsea vodi, a prvi susret naše djevojke pobijedile 2:1. Neizvjesno je..

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- farinelli123
- Kontakt:
@bundesliga
Treba gledati samo divlje lige i žene. Tu se igra fudbal kao da je 1970-a godina.
Treba gledati samo divlje lige i žene. Tu se igra fudbal kao da je 1970-a godina.
•
-
- Kontakt:
Ma kakvo tofarinelli123 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 15:08@bundesliga

Evo izgleda da će ispasti.
- farinelli123
- Kontakt:
Bayern & Germany
@iMiaSanMia
·
54m
Bayern are eyeing Inter right-back Achraf Hakimi (22). The Moroccan would be ideal for Julian Nagelsmann's system as an attacking wing-back. The sticking point could be the transfer fee [
@mano_bonke
,@kessler_philipp]
@iMiaSanMia
·
54m
Bayern are eyeing Inter right-back Achraf Hakimi (22). The Moroccan would be ideal for Julian Nagelsmann's system as an attacking wing-back. The sticking point could be the transfer fee [
@mano_bonke
,@kessler_philipp]
•
- farinelli123
- Kontakt:
Alejandro Camaño (Hakimi's agent): "That wouldn't surprise me. Bayern is one of the best clubs in the world. If they're looking for someone, that player has to be the best in their position. And Achraf is the best in his position" [
@kessler_philipp
,
@mano_bonke
]
@kessler_philipp
,
@mano_bonke
]
•
Ne znam kako je vama, ali biće mi nekako čudno bez njega

Pogotovo će nedostajati u Super kupovima

Meni najdraži neŠvabo u zadnjih 10 godina

Sent from my Philips Smart TV.
Javi je prije svega dobar dobar momak i top klasa, prije par godina je bio nezamjenjiv sve najbolje u nastavku karijere.!!! 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Steta steta za kosarkase. Malo je falilo da se plasiraju u final four. Maestralna serija protiv Armanija i na kraju su izgubili 3:2. Fali tu sirine i kvaliteta, ali mentaliteta nimalo ne fali. Kako se momci bore do kraja svaku utakmicu
. Svaka cast Trinchieriju.

Sa plasmanom u četvrtfinale Eurolige su već postigli najveći uspjeh jedne njemačke ekipe (njemačka klupska košarka je do sada više bila prosjek). A ova će ekipa dosta rasti, uložilo se tu solidno i dobar je to projekat, neki su trofeji već osvojeni, a u Evropi će se isto dalje napredovati. Večeras ih nisam gledao, ali ono što sam gledao dosta je dobro, jer se ne predaju i do kraja se bore. Brojne utakmice su okrenuli u finišu u svoju korist. Mentalitet isti ko kod fudbalske ekipe...Bundesliga je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:46Steta steta za kosarkase. Malo je falilo da se plasiraju u final four. Maestralna serija protiv Armanija i na kraju su izgubili 3:2. Fali tu sirine i kvaliteta, ali mentaliteta nimalo ne fali. Kako se momci bore do kraja svaku utakmicu. Svaka cast Trinchieriju.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.