Misliš u sred utakmice ono kad ste bili na sjeveru svi?
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Taj rad

Imam osjecaj da ce pitice i lešine na ovoj temi guslati o Oborcima i narednih 200 godina, dok ne postanu mit kao Kosovo
Brat 90 min. je posvetio jedno 200 postova na tu temu
Moramo ga manijaci odvesti jednom odvesti da vidi te oborke, sveto mjesto i položi vijenac za pale srpske junake 

Imam osjecaj da ce pitice i lešine na ovoj temi guslati o Oborcima i narednih 200 godina, dok ne postanu mit kao Kosovo

Brat 90 min. je posvetio jedno 200 postova na tu temu

2017 godina,lesinari isli za vitez a manijaci za jajce
ne bi bas rekao da je neko ispaljen u ovoj situaciji
- SamoTravnik
- Kontakt:
Tad je jedna ekipa Manijaka dobila fasung, cini mi se iz DV.
-
- Kontakt:
Jug jug javi se 

Niđe veze. Nemate pojma.SamoTravnik je napisao/la: ↑04 maj 2021, 18:49Tad je jedna ekipa Manijaka dobila fasung, cini mi se iz DV.
-
- Kontakt:
Malo je off, ali sam morao postaviti, kao da su svi na zutom
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
A kao nisu?Fighter1926 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 19:01
Malo je off, ali sam morao postaviti, kao da su svi na zutom![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Zbog misticnih desavanja u Ze Do kantonu tema se pretvorila u klasicna prepucavanja i pojavili su se nikovi sa tih tema. Drago mi je da je tu @Fighter1926, 33 gostovanja, 121 KM, dzaba dvole nektara. Aj banjalucki !!!!!!
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Kome? Kako se sad zovete pošto vam je grupa ugašena? Pozz
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ozbiljno ?ExBlueone je napisao/la: ↑04 maj 2021, 19:00Niđe veze. Nemate pojma.SamoTravnik je napisao/la: ↑04 maj 2021, 18:49Tad je jedna ekipa Manijaka dobila fasung, cini mi se iz DV.
- Policijskoj stanicu Donji Vakuf u srijedu oko 15.15 sati prijavljeno je da su navijači FK Borac iz Banje Luke, na dionici magistralnog puta Donji Vakuf - Jajce, u blizini mjesta Vinac, općina Jajce, zaustavili autobus, izišli i kretali se pješke magistralnim putem. U tom momentu je vozilom marke mercedes naišao H. Đ. iz Donjeg Vakufa, krećući se iz pravca Donjeg Vakufa prema Jajcu, kojeg su navijači gađali kamenjem. Tom prilikom je došlo do oštećenja njegovog vozila, a vozač H. Đ. je zadobio lakše tjelesne povrede kao i njegov suputnik M. B., kojima je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja - Donji Vakuf.
Da ozbiljno. To uopće nije bio navijački kombi već kombi lokalaca koji su prolazili tuđa pa vidiš da su u njemu i bili samo vozač i suvozač.SamoTravnik je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:02Ozbiljno ?ExBlueone je napisao/la: ↑04 maj 2021, 19:00Niđe veze. Nemate pojma.SamoTravnik je napisao/la: ↑04 maj 2021, 18:49Tad je jedna ekipa Manijaka dobila fasung, cini mi se iz DV.
- Policijskoj stanicu Donji Vakuf u srijedu oko 15.15 sati prijavljeno je da su navijači FK Borac iz Banje Luke, na dionici magistralnog puta Donji Vakuf - Jajce, u blizini mjesta Vinac, općina Jajce, zaustavili autobus, izišli i kretali se pješke magistralnim putem. U tom momentu je vozilom marke mercedes naišao H. Đ. iz Donjeg Vakufa, krećući se iz pravca Donjeg Vakufa prema Jajcu, kojeg su navijači gađali kamenjem. Tom prilikom je došlo do oštećenja njegovog vozila, a vozač H. Đ. je zadobio lakše tjelesne povrede kao i njegov suputnik M. B., kojima je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja - Donji Vakuf.
Dogovor je bio da se vozilima (busevima) dođe direktno na mjesto susreta, a ne pješke da se ide nekoliko km jer ćeš tako lakše upasti muriji u ruke.
-
- Kontakt:
Pazi ovog indijanca tek na temi. Nikad se ne vratili u premierku. ugasili se abd.
-
- Kontakt:
I meni da ima ovdje zulu ratnika, hoce li se podruznice ponovo vratiti na jug i isticati obiljezja, ili se boji zulu da mu ne upropaste posao i klijantelu...
Sta kaze caTi ko ce 1 na 1 i iskulira sarafciger i rikverc

U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Brate, cestitam rekao sam ti. Kakav caTi. Nemoj o mitovima. Ti si ozbiljan momak, Borcevac. Srest cemo se il u rovu il na magistrali. Ali moze i Nektar. Sportski pozdrav. Aj banjalucki!Fighter1926 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:32I meni da ima ovdje zulu ratnika, hoce li se podruznice ponovo vratiti na jug i isticati obiljezja, ili se boji zulu da mu ne upropaste posao i klijantelu...
Sta kaze caTi ko ce 1 na 1 i iskulira sarafciger i rikverc![]()
![]()
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, supervizor i 23 gosta.