Kojeg Indijanca?Sariel1987 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:16Pazi ovog indijanca tek na temi. Nikad se ne vratili u premierku. ugasili se abd.
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Ko je napao na kraju Robiju, zna li se?
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Ima li vise puta ispricane/prezvakane price od ove?Fighter1926 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:32I meni da ima ovdje zulu ratnika, hoce li se podruznice ponovo vratiti na jug i isticati obiljezja, ili se boji zulu da mu ne upropaste posao i klijantelu...
Sta kaze caTi ko ce 1 na 1 i iskulira sarafciger i rikverc![]()
![]()
Realno jedino robija sa svojom pricom o srozavanju kluba od strane domacih i vanjskih neprijatelja

-
- Kontakt:
Nije ti ba.ExBlueone je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:36Kojeg Indijanca?Sariel1987 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:16Pazi ovog indijanca tek na temi. Nikad se ne vratili u premierku. ugasili se abd.
Ma znamSariel1987 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:41Nije ti ba.ExBlueone je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:36Kojeg Indijanca?Sariel1987 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:16Pazi ovog indijanca tek na temi. Nikad se ne vratili u premierku. ugasili se abd.

Bengalka@ jesu li u Banja Luci vise cijenjeni junaci sa Kosara ili junaci sa Oboraka? Jer se na tome stalo, pricaju se price generacijama. Nema nista novo. Ozbiljno pitam.
ceka se osveta pa da se prestane sa oborcima al nesto je nema,ni pokusaja vec 8 godina
Posteno.
Pa evo sad smo pricali o pokušaju gdje policija zaustavila bilo je svega i na utakmici na sjeveru, nije to ništa.
Al' da nije ništa konkretno bilo to stoji.
Al' da nije ništa konkretno bilo to stoji.
Ma dobro brat malo lagan na procjenama, kulturno sve. Ali priznaj da sam provalio Fajtera, skitao po tekmama za 4 KM i to 400 km od Ferhatovog grada, simbolicno i cudno. Nije se bunio. Samo da je rekao. "A necu ici na placena gostovanja jazavci jedni sve bi drugacije bilo".
Imali su ba mnoga takva gostovanja to su provjerene stvari u Srbiji je to za neke grupe normalna stvar da ti klub organizuje bus našim recimo agentima je to bila praksa pa naplacivali ljudima gostovanja i sebi pare uzimali..Ritamreda je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:11Ma dobro brat malo lagan na procjenama, kulturno sve. Ali priznaj da sam provalio Fajtera, skitao po tekmama za 4 KM i to 400 km od Ferhatovog grada, simbolicno i cudno. Nije se bunio. Samo da je rekao. "A necu ici na placena gostovanja jazavci jedni sve bi drugacije bilo".
Pa 'ebote nama da su gostovanja bila eto po 10 maraka u onom zlatnom dobu nakon povratka na sjever par godina bi nas na svako gostovanje po 5 glava išlo.
Ma njima prije par godina. Ovo sto ti kazes je davno, davno. Necemo se vracati u Mezolit. Bruka bas iskreno. Sponzor gostovanja Nektar i Vicina diskoteka. Ma bjezi **** te nogomet.90minut je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:15Imali su ba mnoga takva gostovanja to su provjerene stvari u Srbiji je to za neke grupe normalna stvar da ti klub organizuje bus našim recimo agentima je to bila praksa pa naplacivali ljudima gostovanja i sebi pare uzimali..Ritamreda je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:11Ma dobro brat malo lagan na procjenama, kulturno sve. Ali priznaj da sam provalio Fajtera, skitao po tekmama za 4 KM i to 400 km od Ferhatovog grada, simbolicno i cudno. Nije se bunio. Samo da je rekao. "A necu ici na placena gostovanja jazavci jedni sve bi drugacije bilo".
Pa 'ebote nama da su gostovanja bila eto po 10 maraka u onom zlatnom dobu nakon povratka na sjever par godina bi nas na svako gostovanje po 5 glava išlo.
Da budem iskren nemam problem s tim cak i da se uzima nešto od kluba da se placaju gostovanja manje para navijaci su to zaslužili kako god okreneš, al' eto grupe nam furaju mentalita ultra-robija i to je to.
Kitu bi manijaci dozivjeli poraz da je gostovanje ko otici do Lukavice.

Kitu bi manijaci dozivjeli poraz da je gostovanje ko otici do Lukavice.
licno sam isao na gostovanja u periodu od 2007 do 2015-16 I sva gostovanja su se placala od 5-35 KM zavisi od relacije a za ovu sezonu dok je bio famozni vodja necu nista govoriti
Uvijek sam htio pitati, i nikad da pitam..
Zašto leševi na pale baklje na gostovanjima da li je to neki dogovor s klubom ili šta?
Zašto leševi na pale baklje na gostovanjima da li je to neki dogovor s klubom ili šta?
Pa ne moze Siroki biti 4, a Prijedor 5. Posteno. A Fajter popije gajbu Nektara, dadne 4 KM, odigra kladionicu i opet na nuli. **** te to. Pa jel?
Prestani napadati fajtera nemaš to pravo 
Joj da je meni u to vrijeme da placam takve pare za bus bilo bi zelenila i ludila svako gostovanje.

Joj da je meni u to vrijeme da placam takve pare za bus bilo bi zelenila i ludila svako gostovanje.

Onda dodju otislo ih 200, pa Fajter, njegova 3 iz haustora, dvojica clanova Zlotvora pijanica, jedan cika Draza iz parka, dva klinca i eto ti kombija. Deset ljudi. Svi pijani. Svi na nuli. Svi prate tikete.
oladi malo razbu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.