E bas mu hvala za 100 godina kluba izborio nam licencu za ligu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
licence osvajaci
Bojao sam se toga prije par mjeseci. Dame i gospodo, sarajevski plavi ce i naredne godine igrati premijer ligu Bosne i Hercegovine. U sezonu novu...
hoces reci da je ovo dobro da moramo drhtati pred komisiju za licencu najjadnije fudbalske lige u evropi
Robuste sto ne objavljujes vise na Plavoj Birtiji one kurave i flase/case s alkoholom? Ramazan ili?Robust je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:18hoces reci da je ovo dobro da moramo drhtati pred komisiju za licencu najjadnije fudbalske lige u evropi
ono bas su nam visoki standardi onda malo je reci![]()
pa logicno da ce se pljuvati i prozivati pogledaj ovu brojku
153 days can be converted to one of these units:
13,219,200 seconds
220,320 minutes
3672 hours
153 days
21 weeks and 6 days
41.92% of a common year (365 days)
ovo je koliko dana , sedmica, minuta,sati i sekundi kad smo zadnji put nekoga pobijedili sta sad trebamo se ufatiti za rukice svi nabaciti iste avatare i pjevusiti krivo je more jel![]()
logicno kao svaki prosječni bosnjo ovo je mjesec odmora od svega i da se covjek loma primiriRitamreda je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:20Robuste sto ne objavljujes vise na Plavoj Birtiji one kurave i flase/case s alkoholom? Ramazan ili?Robust je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:18hoces reci da je ovo dobro da moramo drhtati pred komisiju za licencu najjadnije fudbalske lige u evropi
ono bas su nam visoki standardi onda malo je reci![]()
pa logicno da ce se pljuvati i prozivati pogledaj ovu brojku
153 days can be converted to one of these units:
13,219,200 seconds
220,320 minutes
3672 hours
153 days
21 weeks and 6 days
41.92% of a common year (365 days)
ovo je koliko dana , sedmica, minuta,sati i sekundi kad smo zadnji put nekoga pobijedili sta sad trebamo se ufatiti za rukice svi nabaciti iste avatare i pjevusiti krivo je more jel![]()
gledaj mu prince of wales kaljacicaMojaMalenkost je napisao/la: ↑04 maj 2021, 16:22Ceric je personifikacija trenutnih igraca i vecine navijaca. Karakterom i izgledom se uklapa.
![]()
Sto napadas covjeka svaki put?
Vazno da se sto manje primi?
Boli te qrac sta ja pisem. Ako ti se sta ne svidja zaobidji. Dobar dio "navijaca", ne svi, su obicne picke poltronske. Siguran sam da ce se poltroni prepoznati, sto ovi ofirni, sto ovi prikriveni..KANA je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:43Ovaj mi je gori od machka 100 puta , juce uvrijedi bracu danas sve navijace ZeljeMojaMalenkost je napisao/la: ↑04 maj 2021, 16:22Ceric je personifikacija trenutnih igraca i vecine navijaca. Karakterom i izgledom se uklapa.
![]()
kakve navijaci imaju veze sa Cericem ? Zna se da je Badzak insistirao da on bude izabran .Ne znam da ima ijedan forumas koji ga podrzava ali to je tvoja sramota .Ja prvi sam rekao da je bombas iz Londona ali posto imam povjerenje u Badzaka nisam htio vise da ga vrijedjam, eto neka pokusa i kontam da Badzak nije toliko naivan.ali **** tako ispalo.