Pa evo nek ti kazu rezultate pregovora.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Momak sigurno zasluzuje da napravi neki ino transfer ako cemo realno nek mu ponude šta trazi i onako ga neces placati dugo taj vremenski period jer ce biti ponuda za njega sigurno mozda i više nego za Amara Beganovica !Sariel1987 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:00Pa evo nek ti kazu rezultate pregovora.![]()
nek dodje Veseli ali samo ako cemo igrati moderan napadački fudbal !Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:02Nema tu nagadjanje, ja cuo od komsije ciji je rodjak cuo od svog poznanika a taj poznanik slucajno prosao kada se razgovaralo i cuo ali opet sa rezervom da nam dolaze ta dvojica kao, i dobivamo novog clana uprave. A kategorije
Daj nemoj ići probisvijetu kralju našProbisvjet je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:54Hvala i laku noc.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:50Doci ce ti Veselinovic i Ordagic na ljeto. U kombinacijama je i stoper. Eto ja cu reci yebo vas rak rana kluba boli me briga sta ce ko pisati i ismijavati.Sariel1987 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:46Pa to je osnova ako je tehnicko lice![]()
Probo ba jami zvizge![]()
Pise za raju i zanemaruje taktiku.Sky9 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:12Daj nemoj ići probisvijetu kralju našProbisvjet je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:54Hvala i laku noc.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 maj 2021, 21:50
Doci ce ti Veselinovic i Ordagic na ljeto. U kombinacijama je i stoper. Eto ja cu reci yebo vas rak rana kluba boli me briga sta ce ko pisati i ismijavati.![]()
Probisvijet je zajebant prve kategorije, on nije doš'o ovdje jer ga je briga za rezultate, on se doš'o s nama zajebavat.Neki se lako prime.
Najčešće se njemu nasmijem, i njegovim dobroćudnim ložionama
Grohnula su i pl prepucavanja a i probo
I Spahi bih nuzno pridruzio npr. Jaska kao kondicionog da ih fizicki spremi za narednu sezonu, da krv propisaju na pripremama i da neke nedostatke prikrivaju trkom, presingom, kao sto su znali u onoj polusezoni kad ih je Jasko spremio.Madal je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:41Ukoliko izborimo opstanak, prije slaganja igračke slagalice za narednu sezonu prvo da uprava izadje i podvuče crtu i kažu gdje smo i šta smo. Drugu sezonu je borba za opstanak gdje trenutno nikakvog igračkog kostura nemamo za koji se možeš uhvatiti da nadogradjuješ ekipu za nerednu sezonu. A i koga imaš neće ostati za narednu sezonu, poput Golubovića. Dakle po tom pitanju smo na nuli i nismo ništa uradili, a moglo se ići pametnije i mudrije pa da ti nešto kvaliteta ostane i za narednu sezonu.
Ok, skockali su neke stvari poput marketinga, zvaničnih oglašavanja, web, fanshop i sl. Koji su naredni koraci? Da se mene pita ja bi Spahu za šefa, Žižovića ne smatram lošim ali radije bi Spahu gledao. Nek od nule krene i nek uvodi ovu odličnu generaciju juniora u prvi tim, svakako ih niko bolje ne poznaje od njega. A i dali bi mu poštenu šansu da dodje na mjesto šefa prije početka sezone a ne da mu prvi dodir sa seniorskim timom bude u ulozi vatrogasca.
Ma ima za sve rijesenjeMrtvaCarsija je napisao/la: ↑05 maj 2021, 07:10De da mi prvo rijesimo licencu za sledecu sezonu, nedostaje nam dokumentacije haman
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.