Hahaha nije tako biloRollingPaper je napisao/la: ↑05 maj 2021, 01:37U kakvim je sve uslovima Čelik dobijao licencu, ne znam sto se cudite za Zelju.
Licenca se ne dobije samo kad neki pravni subjekt, fizičko ili pravno lice ne zeli da povuce tuzbu zbog dugova, kao što se desilo Borcu za ligu i Zelji za Evropu kad Osim nije htio isplatit Slavku pare iz čiste arogancije.
U fazonu e ti ces nas ucjenjivat necu ti sad pare dat kad bi i Evropu izvisili, i izvisiše. Lik se zaebava s interesom kluba a oni ga u nebesa dizu, i za ovu situaciju sad je on isključivi krivac.
HvalaConvicts1988 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 22:45Nema na cemu. Cestitke na licenci za PL !!svrakino1921 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:48Moraju platitConvicts1988 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:47
Danas bilo licenciranje ? Ne bih ti znao to reci oko.
Ja sam mislio na šuške, dal ste skupili za rate i to !?
I hvala vam za rate
Daleko najbolji bosanski sudija i to bez premca a nije mu prvi put da sudi u stranim ligama.
On je zauzet, mora sudit Borac Krupa pa ne moze u Grcku
Mislim da nisi u pravu, tako ne misli onaj iz Trebinja i sigurno ce ga UEFA angozovati da on kontrolise sudjenje...
Fejzic je odlicno branio, jedina greska kod Sloge je pokusaj podjele minutaze medju njima dvojicom.
Ko je kriv Beusu sto je napustio sastanak pa se nije pojavio na pressu, a raspitaj se malo sto ga je napustio.