eh sada to koga ćeš dobiti u trećem kolu ECL u stazi šampiona dosta zavisi od rezultat u drugom kolu CL, mogu te tu kao nosioci sačekati ekipe tipa Legia, Steaua, Qarabag, Malmo itd, mada opet naravno da je mnogo bolja siruacija tu nego u trećem kolu ECL ligaškog puta.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
У праву " $ " $ ?, ? је ? " $ - се $ нпр ?, ?, $, %, " $.
Jel se oporavio Jovanovic ?
Jeste, trenira sa ekipom vec 15 dana.
Inace,koliko god zvucalo SF,i koliko god Velez i Borac igraju sto godina jedan protiv drugog,u razlicitim drzavama,sistemima,meni je potpuno nevjerovatan podatak da u kompletnoj istoriji ta dva kluba nema gostujuce pobjede
...Ocito da nam jednim drugima nesto ne odgovara kad odemo u goste...u Gradu..klubu..klimi...ljudima...vazduhu...vodi
sad smo tu negdje,mi malo jaci...ali Velez da nije uspjevao pobjedit u Banjaluci sa Maricem,Vladicem,Bajevicem,Sliskovicem,Tuceom,Kodrom,Kajtazom..vecinu sam tih utakmica gledao i uzivo sve te igrace u Banjaluci,Velez tad bio pojam za nas.
Mi u Mostaru imamo bar onu mrljavu pobjedu na Miljaniceve penale,kad se zavrsi nerjeseno...ali Velez u BL nema ni to
Srecno Borcu veceras,i daj da i tu nevjerovatnu statistiku izmedju ova dva kluba promjenimo
sad smo tu negdje,mi malo jaci...ali Velez da nije uspjevao pobjedit u Banjaluci sa Maricem,Vladicem,Bajevicem,Sliskovicem,Tuceom,Kodrom,Kajtazom..vecinu sam tih utakmica gledao i uzivo sve te igrace u Banjaluci,Velez tad bio pojam za nas.
Mi u Mostaru imamo bar onu mrljavu pobjedu na Miljaniceve penale,kad se zavrsi nerjeseno...ali Velez u BL nema ni to
Srecno Borcu veceras,i daj da i tu nevjerovatnu statistiku izmedju ova dva kluba promjenimo
Ajmo momci hrabro, uz dobru igru pa sta bude. Titula nije moranje, ali ukazala se prilika nakon kikseva Sarajeva..
Sva 3 znaka su u igri, nadam se pobjedi i korak veliki ka tituli. AJ BORAC!
Sva 3 znaka su u igri, nadam se pobjedi i korak veliki ka tituli. AJ BORAC!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Bod pisi a igru brisi,Velez nista vise pokazao nije I bili smo tu u 5 deka.
Dujakovic I Subic raspad sistema
Dujakovic I Subic raspad sistema
Zeru opasniji Velež.
Penal čist.
Vranješ na klupu.
Borovnica prije Ćine kad nema Ćorića.
Ćosa prije Sube.
Marko i Uzelac štoperi.
Penal čist.
Vranješ na klupu.
Borovnica prije Ćine kad nema Ćorića.
Ćosa prije Sube.
Marko i Uzelac štoperi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
-
veteran 1987
- Kontakt:
Što se titule tiče,vjerovatno smo je jedni drugima sinoć izbili iz ruku.Jedino nas Željezničar može vratiti u (ozbiljnu) igru,ako otkine danas Sarajevu 2 ili 3 boda...Onda će i ovaj bod biti kao Banj brdo.
To sam i pisao neki dan,da je ta Konferencijska liga (kvalifikacije), sigurna,a u kontekstu titule su bod ili poraz,skoro pa isto,jer Sarajevo ima prelagan raspored do kraja.
Do povrede Ćorića,imao sam utisak da držimo punu kontrolu utakmice i da ćemo pobjediti.Nakon toga,nisam..
Ali,s obzirom na tradiciju i sinoćnje kretanje rezultata,moramo biti zadovoljni i ovim.Nikad nije lako tamo ni do boda,pogotovo sad,kad nikad nisu bili napaljeniji zadnjih 30 godina.
Borac mi je djelovao kao dosta jača ekipa,igrački zrelija...I statistika je sinoć na kraju bila na našoj strani...Ali Velež je bio nekako konkretniji,i ovaj rezultat je najrealniji.
Momcima svaka čast na borbi,a penal je čist kao suza.
To sam i pisao neki dan,da je ta Konferencijska liga (kvalifikacije), sigurna,a u kontekstu titule su bod ili poraz,skoro pa isto,jer Sarajevo ima prelagan raspored do kraja.
Do povrede Ćorića,imao sam utisak da držimo punu kontrolu utakmice i da ćemo pobjediti.Nakon toga,nisam..
Ali,s obzirom na tradiciju i sinoćnje kretanje rezultata,moramo biti zadovoljni i ovim.Nikad nije lako tamo ni do boda,pogotovo sad,kad nikad nisu bili napaljeniji zadnjih 30 godina.
Borac mi je djelovao kao dosta jača ekipa,igrački zrelija...I statistika je sinoć na kraju bila na našoj strani...Ali Velež je bio nekako konkretniji,i ovaj rezultat je najrealniji.
Momcima svaka čast na borbi,a penal je čist kao suza.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Mi smo Željini, Željo je naš
Naš naš naš
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Naš naš naš
Kako se na brzinu ohladih od titule,ko zadnji shupak, nakon ova dva rezultata za vikend.... u Vrapčićima i na Koševu....A odbrojavao sam sate do naše utakmice u petak,kao da mi je 18 god....Nadam se nekom kiksu Sarajeva,i našim pobjedama,pa da se opet naložim 
Aj Borac!!!
Aj Borac!!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mislim al iskreno mislim da ako mi kiksamo u TZ da ce te vi sve do kraja pobijediiti i uzet titulu , a ako mi uzmemo TZ vrlo lako mogli bi vi imati kikseva ...Schlager je napisao/la: ↑04 maj 2021, 15:46Kako se na brzinu ohladih od titule,ko zadnji shupak, nakon ova dva rezultata za vikend.... u Vrapčićima i na Koševu....A odbrojavao sam sate do naše utakmice u petak,kao da mi je 18 god....Nadam se nekom kiksu Sarajeva,i našim pobjedama,pa da se opet naložim
Aj Borac!!!
Samo vi iz Tuzle pobjedite pa cemo mi lako za razmjestaj kad budemo imali namjestajHeraklitMracni je napisao/la: ↑05 maj 2021, 11:46Mislim al iskreno mislim da ako mi kiksamo u TZ da ce te vi sve do kraja pobijediiti i uzet titulu , a ako mi uzmemo TZ vrlo lako mogli bi vi imati kikseva ...Schlager je napisao/la: ↑04 maj 2021, 15:46Kako se na brzinu ohladih od titule,ko zadnji shupak, nakon ova dva rezultata za vikend.... u Vrapčićima i na Koševu....A odbrojavao sam sate do naše utakmice u petak,kao da mi je 18 god....Nadam se nekom kiksu Sarajeva,i našim pobjedama,pa da se opet naložim
Aj Borac!!!
Mi ako mislimo biti šampioni, moramo dobiti sve do kraja, i da će se još negdje pisači saopštenja okliznuti.
Teško, ali ajd, bar još nada živi.
Teško, ali ajd, bar još nada živi.
[/quote]
[/quote]
Kakav god da bude epilog lige, momci su za mene šampioni.
Igramo bez prvog napdača i najboljeg štopera cijelo proljeće, uz to još imamo povreda, pa svako malo nema nekog u rosteru. Večeras kad treba dodatno desetkovani, a ide i "Grbavica" za vikend.
Igramo bez prvog napdača i najboljeg štopera cijelo proljeće, uz to još imamo povreda, pa svako malo nema nekog u rosteru. Večeras kad treba dodatno desetkovani, a ide i "Grbavica" za vikend.
[/quote]
[/quote]
Danas veoma težak meč u borbi za titulu. Zrinjski veoma dobra ekipa samo su u krizi rezultata.Nadam se dobroj igri i minimalnoj pobjedi. Ajmo do titule i kvalifikacija za LS.
AJ BORAC!
AJ BORAC!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Večeras se mora uzet ovo...
Duplo svježiji ulazimo u meč,mi odmarali Zakarića,Dinu..Ovi izginuli protiv Veleža..
Ako i to ne bude dovoljno,nek Bilbija malo pogura (usudio bih se reći,obojica Bilbija na terenu večeras)....
...Dosadile ove poštene pobjede protiv Sarajeva,Širokog,Krupe..
Fali mi ono kmečanje...daj malo chiganluka
PS Plus su nam ovi stalne mušterije..I onih godina kad smo ispadali,ili izbacivani za zelenim stolom,ove smo u BL uredno pobjedjivali...Večeras se ništa ne smije prepustiti slučaju,bez obzira što nam od 7 najboljih igrača u timu,fali 5...nebitno...
Duplo svježiji ulazimo u meč,mi odmarali Zakarića,Dinu..Ovi izginuli protiv Veleža..
Ako i to ne bude dovoljno,nek Bilbija malo pogura (usudio bih se reći,obojica Bilbija na terenu večeras)....
...Dosadile ove poštene pobjede protiv Sarajeva,Širokog,Krupe..
Fali mi ono kmečanje...daj malo chiganluka
PS Plus su nam ovi stalne mušterije..I onih godina kad smo ispadali,ili izbacivani za zelenim stolom,ove smo u BL uredno pobjedjivali...Večeras se ništa ne smije prepustiti slučaju,bez obzira što nam od 7 najboljih igrača u timu,fali 5...nebitno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.